Rusi zbog očite prijevare sa Lexom i Ramom prijete međ. Sudištem
Page 1 of 1
Rusi zbog očite prijevare sa Lexom i Ramom prijete međ. Sudištem
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/rusi-razmatraju-prodaju-svih-agrokorovih-dugova-drugi-covjek-sberbanka-otkrio-da-razgovaraju-s-kupcima-koji-bi-preuzeli-11-mlrd-zajmova-koncernu/5957797/
Kermit-
2014-04-17
Re: Rusi zbog očite prijevare sa Lexom i Ramom prijete međ. Sudištem
Kako sam i rekla.
Nema veze, ima obiteljski razlog za slavlje, nesto materijalno izgubiš, nešto ljudski dobiješ.
Što će na to reći brojači krvnih zrnaca...
Nema veze, ima obiteljski razlog za slavlje, nesto materijalno izgubiš, nešto ljudski dobiješ.
Što će na to reći brojači krvnih zrnaca...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Re: Rusi zbog očite prijevare sa Lexom i Ramom prijete međ. Sudištem
"Prema posljednjim dostupnim službenim podacima iz prošlog rujna, Agrokorovi dugovi dosegnuli su zbog brzog širenja u regiji 45 milijardi kuna ili 6,42 milijarde dolara, što je šest puta više od dioničke imovine"
prvi put da je žutarnji to napisao, ja sam to inače iznio ima jedno dva tri tjedna da je dug agrokora 6 x kapital
inače sad vidim raja kuka po komentarima "ode jamnica", pa jebala ih jamnica jamnica vrijedi cca 300 - 400 milijuna kuna, manje od 1% duguva koncerna....
prvi put da je žutarnji to napisao, ja sam to inače iznio ima jedno dva tri tjedna da je dug agrokora 6 x kapital
inače sad vidim raja kuka po komentarima "ode jamnica", pa jebala ih jamnica jamnica vrijedi cca 300 - 400 milijuna kuna, manje od 1% duguva koncerna....
marcellus wrote:"Prema posljednjim dostupnim službenim podacima iz prošlog rujna, Agrokorovi dugovi dosegnuli su zbog brzog širenja u regiji 45 milijardi kuna ili 6,42 milijarde dolara, što je šest puta više od dioničke imovine"
prije 2 mjeseca je pisao jutarnji to, i nije 6x kapital nego EBITDA
a pisalo se o tome i prije godinu dana jer su ti podaci javno dostupni na stranicama FINAe gdje sve tvrtke registrirane u Hrvatskoj predaju svoje bilance
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/vrhunac-krize-u-agrokoru-stanje-visoke-napetosti-zaduzenost-je-puno-veca-nego-sto-je-koncern-prikazivao-otkrivamo-o-kojim-je-razmjerima-rijec/5835075/
Zadnje kvartalno izvješće u rujnu otkrivalo je da dug Agrokora bio oko šest puta viši nego zarada (EBITDA)
Guest- Guest
Similar topics
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Rusi prijete Moldaviji: Završit ćete na smetlištu povijesti
» Rusi se prijete: Za hrvatsku mogu proizaći puno veći problemi
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Šef CIA-e posjetio je Sarajevo zbog bosanskih paradžemata koji prijete cijeloj regiji
» Rusi prijete Moldaviji: Završit ćete na smetlištu povijesti
» Rusi se prijete: Za hrvatsku mogu proizaći puno veći problemi
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Šef CIA-e posjetio je Sarajevo zbog bosanskih paradžemata koji prijete cijeloj regiji
Page 1 of 1