zevrnja out
Page 1 of 1
zevrnja out
Od prvih dana utemeljenja HDZ-a do danas, bio sam i ostajem do kraja, odani član stranke. Riječi utemeljitelja stranke i prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana: „Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što“ bile su i ostale moje temeljno načelo političkog djelovanja.
Iako ne osjećam osobnu odgovornost, svjestan medijske slike i percepcije javnosti stvorene nakon donošenja Odluke o dodjeli koncesije za Zlatni rat, te moguće političke štete za HDZ na ovim lokalnim izborima, zahvaljujući još jednom svima koji su me predložili na časnu dužnost kandidata za župana Splitsko-dalmatinske županije, najavljujem osobno odustajanje od tog prijedloga.
Kao i dosad, ostajem vjeran i odan član HDZ-a, spreman pomoći svojoj stranci i našim kandidatima na lokalnim izborima u svom punom ljudskom, stručnom i političkom kapacitetu", napisao je Ževrnja na Facebooku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zevrnja-na-facebooku-komentirao-odustajanje-od-kandidature-uspio-ubaciti-tudjmana-u-pricu/965840.aspx
Iako ne osjećam osobnu odgovornost, svjestan medijske slike i percepcije javnosti stvorene nakon donošenja Odluke o dodjeli koncesije za Zlatni rat, te moguće političke štete za HDZ na ovim lokalnim izborima, zahvaljujući još jednom svima koji su me predložili na časnu dužnost kandidata za župana Splitsko-dalmatinske županije, najavljujem osobno odustajanje od tog prijedloga.
Kao i dosad, ostajem vjeran i odan član HDZ-a, spreman pomoći svojoj stranci i našim kandidatima na lokalnim izborima u svom punom ljudskom, stručnom i političkom kapacitetu", napisao je Ževrnja na Facebooku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zevrnja-na-facebooku-komentirao-odustajanje-od-kandidature-uspio-ubaciti-tudjmana-u-pricu/965840.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: zevrnja out
Iako ne osjećam osobnu odgovornost, svjestan medijske slike i percepcije javnosti stvorene nakon donošenja Odluke o dodjeli koncesije za Zlatni rat
dakle plenky najurio glavonju bezobraznog/korumpiranog/nebitnog , sami izaberite pojam
2014-04-12
vuksadinare wrote:Jel plenki dobio + od tebe...
za njega vazi tri kornera-penal
ovo mu prvi...
2014-04-12
ti si malo maka...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Jel plenki dobio + od tebe...
ovo mu prvi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti si malo maka...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Jel plenki dobio + od tebe...
ovo mu prvi...
ka da lako bit normalan ovod
srecom u jednom periodu zivota "drugovah s majstorima i ucih se strpljenju"
2014-04-12
Taj zevrnja je zahvaljuci HDZu postao jedan od najvecih bogatuna... Svoje je domoljublje brutalno unovcio
Guest- Guest
Pinochet wrote:Taj zevrnja je zahvaljuci HDZu postao jedan od najvecih bogatuna... Svoje je domoljublje brutalno unovcio
Joj nije valjda
LOLPinochet wrote:Taj zevrnja je zahvaljuci HDZu postao jedan od najvecih bogatuna... Svoje je domoljublje brutalno unovcio
jebse , zas nisi domoljub i hdz :P
parkiranje je sedamdeset kuna, i to za sat ili cijeli dan isto ti dođe... a ne možeš doći nego autom. Ležaljke skuplje nego na azurnoj obali, kao i sve što kupiš na plaži tipa sladoleda, a naravno kako je plaža u pički materinoj nemaš gdje drugdje, ne moš cijeli dan bez hrane i vode... gužva do ibera...
lijepo, ali za te pare kolko bi me koštalo samo svaki dan odlazit tamo na plažu cca 200 kuna min. ne vrijedi. Za 400 kuna dnevno unajmim u italiji kuću na imanju s bazenom...
parkiranje je sedamdeset kuna, i to za sat ili cijeli dan isto ti dođe... a ne možeš doći nego autom. Ležaljke skuplje nego na azurnoj obali, kao i sve što kupiš na plaži tipa sladoleda, a naravno kako je plaža u pički materinoj nemaš gdje drugdje, ne moš cijeli dan bez hrane i vode... gužva do ibera...
lijepo, ali za te pare kolko bi me koštalo samo svaki dan odlazit tamo na plažu cca 200 kuna min. ne vrijedi. Za 400 kuna dnevno unajmim u italiji kuću na imanju s bazenom...