Veterani prijavili Frljića: "Želi li uništiti sezonu, izazvati neki teroristički napad ili vjerski rat?"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Veterani prijavili Frljića: "Želi li uništiti sezonu, izazvati neki teroristički napad ili vjerski rat?"
Kaznena prijava vezana uz posao , povrijeda ugovora o radu , državna služba , izvanredni otkaz , HDZ stavlja svog covjeka ....Friljić tu više nece igrati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Veterani prijavili Frljića: "Želi li uništiti sezonu, izazvati neki teroristički napad ili vjerski rat?"
Shvatil sam te, ali želim ti reći da su "muslimanski osjećaji" ovdje u kontekstu onoga što možeš napisati u prijavi. Zapravo, govori se o "vjerničkim osjećajima", ali nebitno. Ova prijava nije ni zbog, ni radi muslimanah, nego zbog jugonacističkoga djelovanja, a to ipak ne možeš napisati.pismejker wrote:nisi me shvatio Reg..no nebitno..Isto se radi i ovdje u svabiji..sve se ide niz dlaku Kozojebima,sve sto rade,presucuje se,da ih se "ne uvrijedi",a ovima raste hrabrost i iz dana u dan su sve hrabriji i bahatiji..Regoč wrote:Tužba je sastavljena kako ju možeš sastaviti, ne možeš napisati "zabranite predstavu jer je Frljić jugonacist".pismejker wrote:Mhhhh...dakle,..Primjecujem da se Kozojebima na svakom koraku ide niz dlaku,ili se boji njihovih reakcija..
Bilo kako bilo,doci ce te i vi na repertoar islamskih silovanja,bumbanja,reckanja slucajnih prolaznika,ovoga ili onoga..prije ili poslije...
Tak one vidim razlog da se brani u sustini malo erotizirani umjetnicki performans koji prikazuje samo obrnutu situaciju NA GLUMACKOM PODIJU,NE U REALNOSTI...
Boli me qrc za muslimanske vjerske osjecaje,sve dok njih boli kurac za one,kojima siluju kćeri i zene,kamijunom gaze muske zene i djecu,sjeku glave svecenicima i bacaju bombe u krscanskim crkvama..
Vi sutite samo,to ce ioonako biti shvaceno kao pićkatost i kukavicluk,a ne kao razumijevanje i tolerancija naspram njihove sotonske religije..
Evo malo lijepe cure..
Svete su u MP6..
"Moju kosu moze vidjeti samo moj mjuž.." sve ostalo je u javnoj ponudi..
Svete su u MP6..
Guest- Guest
Pljačkaši nakon bitke, oni koji obilaze bojno polje i pljačkaju poginule ili ranjene. Inače, srbska specijalnost u turskih redovih.pismejker wrote:sto to znaci?Regoč wrote:Zato što nije bolje ni zaslužil, a Kic ga neće kazniti zbog nazivanja hrvatskih braniteljah maroderima. Da se mogu pouzdati u forumsko sudstvo, samo bih targetiral Kica.pismejker wrote:covjek je rekao sto misli..zasto ga ti ides osobno vrijedjati?Regoč wrote:asilovski wrote:
Jbg-a boli njih kurac za poreze i što svi bježe nego čuvaju svoje guzice, osim toga oni su i ratovali isključivo zbog ratnog plijena i povlastica, te da budu posebna kasta metiljaOoo, pseto, evo te, a baš te kudim na drugoj temi. I kako ćeš otvoriti nastup, nego govoreći smeće. Iz smeća samo smeće izlazi, marvo jedna.
Bome 6!pismejker wrote:Evo malo lijepe cure..
Svete su u MP6..
Adadada...Maroderi..sjetio se..ratni plijen dakle...jebi ga..casno je od mrtvog neprijatelja uzeti oruzje,kao trofej..i korisno..nikad se ne zna,.,Regoč wrote:Pljačkaši nakon bitke, oni koji obilaze bojno polje i pljačkaju poginule ili ranjene. Inače, srbska specijalnost u turskih redovih.pismejker wrote:sto to znaci?Regoč wrote:Zato što nije bolje ni zaslužil, a Kic ga neće kazniti zbog nazivanja hrvatskih braniteljah maroderima. Da se mogu pouzdati u forumsko sudstvo, samo bih targetiral Kica.pismejker wrote:covjek je rekao sto misli..zasto ga ti ides osobno vrijedjati?Regoč wrote:Ooo, pseto, evo te, a baš te kudim na drugoj temi. I kako ćeš otvoriti nastup, nego govoreći smeće. Iz smeća samo smeće izlazi, marvo jedna.
Guest- Guest
Maroderi ne sudjeluju u bitci, oni su hijene, nema tu časti.pismejker wrote:Adadada...Maroderi..sjetio se..ratni plijen dakle...jebi ga..casno je od mrtvog neprijatelja uzeti oruzje,kao trofej..i korisno..nikad se ne zna,.,Regoč wrote:Pljačkaši nakon bitke, oni koji obilaze bojno polje i pljačkaju poginule ili ranjene. Inače, srbska specijalnost u turskih redovih.pismejker wrote:sto to znaci?Regoč wrote:Zato što nije bolje ni zaslužil, a Kic ga neće kazniti zbog nazivanja hrvatskih braniteljah maroderima. Da se mogu pouzdati u forumsko sudstvo, samo bih targetiral Kica.pismejker wrote:
covjek je rekao sto misli..zasto ga ti ides osobno vrijedjati?
znam jednu prelijepu erroticnu mladu turkinju..nije mi kose dala vidjeti(to je bilo za mjuza),ali nije se bas protivila šlatanju...Regoč wrote:Bome 6!pismejker wrote:Evo malo lijepe cure..
Svete su u MP6..
Guest- Guest
a to..Regoč wrote:Maroderi ne sudjeluju u bitci, oni su hijene, nema tu časti.pismejker wrote:Adadada...Maroderi..sjetio se..ratni plijen dakle...jebi ga..casno je od mrtvog neprijatelja uzeti oruzje,kao trofej..i korisno..nikad se ne zna,.,Regoč wrote:Pljačkaši nakon bitke, oni koji obilaze bojno polje i pljačkaju poginule ili ranjene. Inače, srbska specijalnost u turskih redovih.pismejker wrote:sto to znaci?Regoč wrote:
Zato što nije bolje ni zaslužil, a Kic ga neće kazniti zbog nazivanja hrvatskih braniteljah maroderima. Da se mogu pouzdati u forumsko sudstvo, samo bih targetiral Kica.
Guest- Guest
Fino guženje liberalnokomunistickih pasjih sinova ...kazena , pa cekaju da se predstava tj kazneno dijelo održi , pa tužba za povrijedu radnog odnosa uz tu kaznenu , pa izvanredni otkaz , pa stavljaju svog covijeka ...Frljić odheban ...
Jednostavno , nema price puno.
2014-04-11
I to se tako radi ...šta se ja uopce imam s tobom raspravljat.RayMabus wrote:Fino guženje liberalnokomunistickih pasjih sinova ...kazena , pa cekaju da se predstava tj kazneno dijelo održi , pa tužba za povrijedu radnog odnosa uz tu kaznenu , pa izvanredni otkaz , pa stavljaju svog covijeka ...Frljić odheban ...
Kaznena prijava.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zoki:'Neki su dosli odnekud iz vrazje matere u Zagreb i prijavili se'
» Njemačka želi uvesti vjerski porez muslimanima
» Teroristički napad u Nizozemskoj
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Teroristički napad u Berlinu
» Njemačka želi uvesti vjerski porez muslimanima