Ospice opet ubijaju
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ospice opet ubijaju
Leži u ležaljci i stenje prenažderan!? :DLeviathan2 wrote:e jebga, kod mene siva masa, tctc, jel ti znas sto radi crv mozgojed u mojoj glavi???Noor wrote:informiraj se, uključi sivu masu, pa nećeš imati ovakvih pitanja :)Leviathan2 wrote:vidis, to znam od prijeNoor wrote:ma nemam se namjeru vise nadmudrivat, pogotovo s ljudima kojima mozak ne sluzi za logicko rasudivanje. o necijepljenju sam nedugo rekla sto mislim.Leviathan2 wrote:
norka, ti bi se isla nadmudrivat,
e nemoze, pazi, na pocetku ja postavih pitanje a da li sam dobio odgovor
nijesam cukundjedovih mi brkova :D
volim ovakove naslove, jel ti trebam dalje objasnjavati :D
sada bih samo rado imala jedan plamenobacač da pržim necijepljenu ili zakuženu žgadiju.
no, ako si ti cijepljena, na koji nacin necijepljena zgadija utjece na tebe i dovodi te u opasnost
Guest- Guest
ja ne zelim cjepit djecu :D,pismejker wrote:zato cu ja svoju formalnu i onu neformalnu djecu sadasnju i buducu cijepiti bar u nekoj drzavi gdje ne uvaljuju neki opasni šrot..
jok, crko do gladi :DNoor wrote:Leži u ležaljci i stenje prenažderan!? :DLeviathan2 wrote:e jebga, kod mene siva masa, tctc, jel ti znas sto radi crv mozgojed u mojoj glavi???Noor wrote:informiraj se, uključi sivu masu, pa nećeš imati ovakvih pitanja :)Leviathan2 wrote:vidis, to znam od prijeNoor wrote:
ma nemam se namjeru vise nadmudrivat, pogotovo s ljudima kojima mozak ne sluzi za logicko rasudivanje. o necijepljenju sam nedugo rekla sto mislim.
sada bih samo rado imala jedan plamenobacač da pržim necijepljenu ili zakuženu žgadiju.
no, ako si ti cijepljena, na koji nacin necijepljena zgadija utjece na tebe i dovodi te u opasnost
cuj,ideja nije losa..zarazis svoju djecu osljabljelim virusom,i tutnes ih u krevet,sa puno caja i limuna,andola,jakom hranom,nek bude toplo u prostoriji..ako prezivi,dobro,ako ne,ebi ga..bog dao bog uzeo..Leviathan2 wrote:ja ne zelim cjepit djecu :D,pismejker wrote:zato cu ja svoju formalnu i onu neformalnu djecu sadasnju i buducu cijepiti bar u nekoj drzavi gdje ne uvaljuju neki opasni šrot..
Guest- Guest
nijesi shvatio moju izjavu :PPPPpismejker wrote:cuj,ideja nije losa..zarazis svoju djecu osljabljelim virusom,i tutnes ih u krevet,sa puno caja i limuna,andola,jakom hranom,nek bude toplo u prostoriji..ako prezivi,dobro,ako ne,ebi ga..bog dao bog uzeo..Leviathan2 wrote:ja ne zelim cjepit djecu :D,pismejker wrote:zato cu ja svoju formalnu i onu neformalnu djecu sadasnju i buducu cijepiti bar u nekoj drzavi gdje ne uvaljuju neki opasni šrot..
Nema pravo to činiti ni s vlastitom djecom.pismejker wrote:cuj,ideja nije losa..zarazis svoju djecu osljabljelim virusom,i tutnes ih u krevet,sa puno caja i limuna,andola,jakom hranom,nek bude toplo u prostoriji..ako prezivi,dobro,ako ne,ebi ga..bog dao bog uzeo..Leviathan2 wrote:ja ne zelim cjepit djecu :D,pismejker wrote:zato cu ja svoju formalnu i onu neformalnu djecu sadasnju i buducu cijepiti bar u nekoj drzavi gdje ne uvaljuju neki opasni šrot..
Guest- Guest
ma svetac nije shvatio sto napisah :DNoor wrote:Nema pravo to činiti ni s vlastitom djecom.pismejker wrote:cuj,ideja nije losa..zarazis svoju djecu osljabljelim virusom,i tutnes ih u krevet,sa puno caja i limuna,andola,jakom hranom,nek bude toplo u prostoriji..ako prezivi,dobro,ako ne,ebi ga..bog dao bog uzeo..Leviathan2 wrote:ja ne zelim cjepit djecu :D,pismejker wrote:zato cu ja svoju formalnu i onu neformalnu djecu sadasnju i buducu cijepiti bar u nekoj drzavi gdje ne uvaljuju neki opasni šrot..
Trinity-
2014-04-17
e jebga sadTriny wrote:i koliko je cijepljenih s neželjenim nuspojavama?Leviathan2 wrote:i koliko su ubile????
Tog podatka nema.
Piše da su zabilježeni slučajevi ospica ali nigdje da je netko umro.
Trinity-
2014-04-17
pitao sam vec prije.
tko od nas zna da je netko dijete srradalo od cjepiva?
koliko ljudi poznajete da im se desilo;
-lom
-sudar
-spontani pobacaj
-murja na cesti
-lom šajbe
i koliko ljudi znate da im je dijete sjebano s cjepivom?
nadrugo pitnje nemate odgovor, naprvih pet znate u biti odgovor na sva.
jebga i avioni vas praše...
tko od nas zna da je netko dijete srradalo od cjepiva?
koliko ljudi poznajete da im se desilo;
-lom
-sudar
-spontani pobacaj
-murja na cesti
-lom šajbe
i koliko ljudi znate da im je dijete sjebano s cjepivom?
nadrugo pitnje nemate odgovor, naprvih pet znate u biti odgovor na sva.
jebga i avioni vas praše...
2014-12-30
zar mogući problemi s govorom i motorički poremećaji, kao posljedice virusnog encefalitisa, nisu dovoljno???Triny wrote:I koji naslov!
Piše da su zabilježeni slučajevi ospica ali nigdje da je netko umro.
dakle, ovakav odron u 2017.
Guest- Guest
Ahah pomor dice u Europi od ospica, umrlo točno 0 (NULA) komada ove godine a šta će te k biti slijedeće
Ja sam vodene kozice dobio relativno kasno. I to onaj dan kad su u ZG igrali Dinamo i Zvezda i kad je Boban šutnuo onog policajca. Baš taj dan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jesu tebe starci cijepili kad si bio mali?catabbath wrote:Ahah pomor dice u Europi od ospica, umrlo točno 0 (NULA) komada ove godine a šta će te k biti slijedeće
Guest- Guest
Noor wrote:jesu tebe starci cijepili kad si bio mali?
Aha. Doduše ne ovim smećem koje danas uvoze lobiji i korumpirani liječnici. Hvala bogu danas su ljudi informiraniji nego u SFRJ ali ovaca koje dobrovoljno idu na klanje, pardon cijepljenje će vajka biti
Last edited by catabbath on Tue 25 Apr - 9:20; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
znači, razumni ljudi...pa kako si ti ovako glup nastao??catabbath wrote:Noor wrote:jesu tebe starci cijepili kad si bio mali?
Aha.
Guest- Guest
jastreb wrote:Ja sam vodene kozice dobio relativno kasno.
I ja dobrio, odležao, prebolio. Danas treba dicu držati pod staklenim zvonom u sretilnom prostoru, hraniti ih lakzoza-free i gluten-free hranom bez mesa i sl....
Noor wrote:znači, razumni ljudi...pa kako si ti ovako glup nastao??
Lol kad neka low iq bosanka priča o pameti, kao da neki izmet priča o vitaminima i mineralima
catabbath-
2015-08-22
tragikomično je kad u pokušaju da moj gornji post pobiješ, ti ga baš potvrdišcatabbath wrote:Noor wrote:znači, razumni ljudi...pa kako si ti ovako glup nastao??
Lol kad neka low iq bosanka priča o pameti, kao da neki izmet priča o vitaminima i mineralima
Guest- Guest
Noor wrote:tragikomično je kad u pokušaju da moj gornji post pobiješ, ti ga baš potvrdiš
Tragikomično je kad neka Fata pokušava koristi mozak (koji nema).. A onda imaš onu IQ kartu Europe na kojoj piše koliko ste glupi tamo
Last edited by catabbath on Tue 25 Apr - 9:32; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Srpske ospice haraju Jadranom
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Srpske ospice haraju Jadranom
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 3 of 5