Trumpika je obični trojanski konj i lažnjak
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trumpika je obični trojanski konj i lažnjak
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:A Family Business of Perpetual War
Neoconservative pundit Robert Kagan and his wife, Assistant Secretary of State Victoria Nuland, run a remarkable family business: she has sparked a hot war in Ukraine and helped launch Cold War II with Russia and he steps in to demand that Congress jack up military spending so America can meet these new security threats.
Znači, taj Robert Kagan i njegova žena Victoria Nuland prave po svijetu vruće i hladne ratove, sve radi njihovog obiteljskog biznisa?
A mi se polomismo od analiziranja kako i zašto i tko je u pravu, a tko nije.
pa evo vidiš kako je sve zapravo vrlo jednostavno.
Guest- Guest
uglavnom vidjet ćemo što će biti dalje, obamacare svakako odlazi kad se izglasa zamjenski zakon (dobro je da onaj ryancare nije prošao jer je to obamacare 2.0), što će biti sa zidom, i naravno s rusijom i sirijom / kinom
marcellus wrote:uglavnom vidjet ćemo što će biti dalje
Genijalno. Za napisati ovako kratku i jezgrovitu analizu treba duboko razumjeti bit stvari.
crvenkasti-
2014-04-17
ma ne možeš, ali on je sada gori od Hillary eo Assangea bez kojeg ne bi dobio izbore hoće uhititi, hoće rat u Siriji i sukob sa Rusijom, TTTIp-e, odjeb Britaniji i Farageau i lizanje šupka saudijskim vehabijama ejjj pa ne možeš baš toliko promijeniti stav u mjesec i pol danamarcellus wrote:ja ne mislim da je trojanac, naprotiv, ali mislim da je deep state odradila svoje, ne možeš protiv svih
Kermit-
2014-04-17
Obamacare je nevažan u biti, a vanjska poltika još gore nego Hillary, pa vidi savjetnike neocon ekipa 1/1 a svi koji su bili na početku su dobili nogu i zamijenjeni su najgorim ološem, naravno i kćerka i zet koji su poludili kvazi cionisti, to tek...u biti impičment bi bilo nabolje rješenje jer ovo vodi u izravni sukob sa Rusijom, Iranom, Kinom ...marcellus wrote:uglavnom vidjet ćemo što će biti dalje, obamacare svakako odlazi kad se izglasa zamjenski zakon (dobro je da onaj ryancare nije prošao jer je to obamacare 2.0), što će biti sa zidom, i naravno s rusijom i sirijom / kinom
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ma ne možeš, ali on je sada gori od Hillary eo Assangea bez kojeg ne bi dobio izbore hoće uhititi, hoće rat u Siriji i sukob sa Rusijom, TTTIp-e, odjeb Britaniji i Farageau i lizanje šupka saudijskim vehabijama ejjj pa ne možeš baš toliko promijeniti stav u mjesec i pol danamarcellus wrote:ja ne mislim da je trojanac, naprotiv, ali mislim da je deep state odradila svoje, ne možeš protiv svih
eh...možeš možeš promijenio bi i ti da si okružen hi-tech psihopatama kolokvijalno zvanih neoconsi.
Guest- Guest
Trumpika:) kao ime za lutkicu.
A inače mislim da mi nikad stvarne gospodare ne vidimo. Oni se ne vole exponirat i radije nam plasiraju ove PR da provode njihovu volju. I sami izbori su privid kao da se nekaj bira i odlučuje na nebitnom levelu. How yes no. Pa evo u HR udba na vlasti neprekidno već 72 godine.
A inače mislim da mi nikad stvarne gospodare ne vidimo. Oni se ne vole exponirat i radije nam plasiraju ove PR da provode njihovu volju. I sami izbori su privid kao da se nekaj bira i odlučuje na nebitnom levelu. How yes no. Pa evo u HR udba na vlasti neprekidno već 72 godine.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eto, i sad reci da Kolinda ni bila u pravu kad je kazala da se HR mora pozicionirati kao lider i sukreator američke vanjske politike. Vidjela je ona već tada da je jazavac za otpad.asilovski wrote:ma ne možeš, ali on je sada gori od Hillary eo Assangea bez kojeg ne bi dobio izbore hoće uhititi, hoće rat u Siriji i sukob sa Rusijom, TTTIp-e, odjeb Britaniji i Farageau i lizanje šupka saudijskim vehabijama ejjj pa ne možeš baš toliko promijeniti stav u mjesec i pol danamarcellus wrote:ja ne mislim da je trojanac, naprotiv, ali mislim da je deep state odradila svoje, ne možeš protiv svih
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Uvek neko drugi kriv...Eva_ wrote:Trumpika:) kao ime za lutkicu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
najveće ulaganje SAD-e je kroz lešinarske fondove ono saveznikEva_ wrote:Eto, i sad reci da Kolinda ni bila u pravu kad je kazala da se HR mora pozicionirati kao lider i sukreator američke vanjske politike. Vidjela je ona već tada da je jazavac za otpad.asilovski wrote:ma ne možeš, ali on je sada gori od Hillary eo Assangea bez kojeg ne bi dobio izbore hoće uhititi, hoće rat u Siriji i sukob sa Rusijom, TTTIp-e, odjeb Britaniji i Farageau i lizanje šupka saudijskim vehabijama ejjj pa ne možeš baš toliko promijeniti stav u mjesec i pol danamarcellus wrote:ja ne mislim da je trojanac, naprotiv, ali mislim da je deep state odradila svoje, ne možeš protiv svih
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bolje da je Hillary pobijedila na kraju, ovaj je sada okružen gorim neoconsima nego Bush jr.kic wrote:
kek
bude dobar antifasist od tebe na kraju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus wrote:uglavnom vidjet ćemo što će biti dalje, obamacare svakako odlazi kad se izglasa zamjenski zakon (dobro je da onaj ryancare nije prošao jer je to obamacare 2.0), što će biti sa zidom, i naravno s rusijom i sirijom / kinom
to je vec trebalo bit gotovo , da nije mozda viadukt izabra na natjecaju ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A kad sam vam govorio da mu gledate u ruke ovdje ste me ismijali...
red wolf-
2016-02-10
Ja sam gledala u frizuru.
Trinity-
2014-04-17
I 99% njih je gledalo...hahahahahahahahahahahahaha...Zato ste tu gdje jeste kao vrsta...Triny wrote:Ja sam gledala u frizuru.
red wolf-
2016-02-10
A ti koji gledaš u ruke si negdje drugdje.
Trinity-
2014-04-17
I jesam i nisam...Triny wrote:A ti koji gledaš u ruke si negdje drugdje.
red wolf-
2016-02-10
joj jest ovaj cova glupdebotoijusto wrote:asilovski wrote:Bolje da je Hillary pobijedila na kraju, ovaj je sada okružen gorim neoconsima nego Bush jr.kic wrote:
kek
bude dobar antifasist od tebe na kraju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prije pijani kauboj željan zabaveTriny wrote:A nije mesija?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:prije pijani kauboj željan zabaveTriny wrote:A nije mesija?
Moći, prije svega. Kažu da je moć najbolji afrodizijak.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» milov zakon " trojanski konj "
» Bugarska: trojanski konj Rusije?
» Ćorić: HSS bi u Domoljubnoj koaliciji bio trojanski konj
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
» Precjednica zavapila: Nismo američki trojanski konj!
» Bugarska: trojanski konj Rusije?
» Ćorić: HSS bi u Domoljubnoj koaliciji bio trojanski konj
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
» Precjednica zavapila: Nismo američki trojanski konj!
Page 2 of 3