BELGIJSKE PUŠKE ZA VOJSKU SRBIJE
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: BELGIJSKE PUŠKE ZA VOJSKU SRBIJE
RayMabus wrote:Meni netreba ta tzv RS ....ja vam je samo želim ukinit ...to je moj cilj i to ce sad bit.
Ti tamo neceš radit mržnju sa 700 000 tisuca i Hr je NDHa.
tamo postoji mržnja zbog ustaških operacija u kozarskim, potkozarskim, podrinjskim i hercegovačkim selima...
Guest- Guest
Normalno da postoji , ja te ljude savršeno razumijem ....no brojka je oko 80 tisuca , taj logor Jasenovac koji je antirežimski logor a ne logor za SRBE , a ne 700 000 tisuca.Prele wrote:RayMabus wrote:Meni netreba ta tzv RS ....ja vam je samo želim ukinit ...to je moj cilj i to ce sad bit.
Ti tamo neceš radit mržnju sa 700 000 tisuca i Hr je NDHa.
tamo postoji mržnja zbog ustaških operacija u kozarskim, potkozarskim, podrinjskim i hercegovačkim selima...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Savršeno je meni jasno kakvo oni stajalište imaju o ustašama i to je logicno da imaju izrazito negativno mišljenje o tome jer sve ostalo bi bilo protupriodno no eto vidiš netko je odlucija tocno nasuport Jasenovca napravit novi memorijalni centar u kojem ce pricat ovo :
na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."
na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."
2014-04-11
to je tek pocetak informisanja svetske javnosti
o dogadjanjima tokom 2o veka
na prostoru ex yuge.
o dogadjanjima tokom 2o veka
na prostoru ex yuge.
Last edited by pizzon on 24/4/2017, 09:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
U toj propagandi ucestuje i Srbija.
SIne mili sad cu vas toliko razguzit da necete znat ni kako e zovete.
BiH MORA uci u EU a to nemože sa RS ....Brisel vs Srbi.
Ukida se RS a time i mogucnost ove propagande i širenja mržnje.
Ako se želite svađat sa Briselom ODLIČNO.
ŠAH MAT.
SIne mili sad cu vas toliko razguzit da necete znat ni kako e zovete.
BiH MORA uci u EU a to nemože sa RS ....Brisel vs Srbi.
Ukida se RS a time i mogucnost ove propagande i širenja mržnje.
Ako se želite svađat sa Briselom ODLIČNO.
ŠAH MAT.
2014-04-11
"Nakon pristupanja Hrvatske EU-u, SSP sa BiH se mora prilagoditi. Problemi se moraju prevladati", kazala je Merkel na konferenciji za novinare. "Čaša je na pola puna", kazala je njmačka kancelarka ističući kako za BiH put ka EU i NATO-u nemau alternativu.pizzon wrote:pupuschicete Qsmeh
2014-04-11
Ukida ti se RS ...BiH nemože u EU s RS.pizzon wrote:nema problema
2014-04-11
Slobodan si da se kao Srbija i Srbi buniš protiv odluke EU da BiH uđe u EU tj da inzisiraš na RS i EU istodobno ...nemože jbga ...samo cijelovita BiH s jednom upravom može u EU.
Šah mat Pizon.
Šah mat Pizon.
2014-04-11
pises gluposti,
srbija ce pre bih biti eu
nemamo razloga da to stopiramo
Guest- Guest
Fino laganini ...do sada ste mogli racunat na neku moju potporu a sad je jedini cilj nestanak RS.
Sad ce fino to ic lagano , BiH mora u EU ....nije meni nigdje priša.
Ja te jednostavno takticki dovedem u takvu situaciju da šta god izabereš NEVALJA.
Moš se posvađat sa Briselom il pristat na ukidanje entita.
Šta god meni super.
Sad ce fino to ic lagano , BiH mora u EU ....nije meni nigdje priša.
Ja te jednostavno takticki dovedem u takvu situaciju da šta god izabereš NEVALJA.
Moš se posvađat sa Briselom il pristat na ukidanje entita.
Šta god meni super.
2014-04-11
Možeš kad priznaš Kosovo.pizzon wrote:pises gluposti,
2014-04-11
Samopohebali ste se. Otkrili ste da vam je cilj stvaranje mržnje i sukoba. Vaš konacni cilj je uništenje Hrvatske.
SAMOPOHEBALI STE SE.
BIH ulazi u EU ali bez RS ....slobodni ste da uđete u sukob s Briselom.
SAMOPOHEBALI STE SE.
BIH ulazi u EU ali bez RS ....slobodni ste da uđete u sukob s Briselom.
2014-04-11
???? Jesus..!!!!pizzon wrote:ovo su verovatno neke hit puske !?
Sam vrh svjecke ponude u kvaliteti i izradi vojnog pjesackog naoruzanja..a i ostalog..mozda si cuo za cuvenu argentinku,proizvedenu u argentini po licenci FH herstal
http://www.fnherstal.com/primary-menu/products-capabilities/rifles.html
Guest- Guest
Prvo nam dosadjivali o nekoj super domacoj, sada o super stranoj.
Bice pracke na kraju.
Bice pracke na kraju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Usput verovatno opet neka kampanja, jer sa krajem predsednicke, zaboravila se prica oko migova, bukova...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kalašnjikov sa plasticnim dijelovima , ništa novo tu nema , klasika , ok za srednju klasu tj obicnu pješadiju i to , izvoz u zemlje treceg svijeta ...uglavnom ništa revolucionarno.Serbinho-3 wrote:Prvo nam dosadjivali o nekoj super domacoj
2014-04-11
Kod puškova se i ne ocekuje neka revolucija,nego da u svim uvjetima rade besprekorno bez zastopavanja..Puske,osim kremenjaca,od samog pocetka rade svoj posao korektno..RayMabus wrote:Kalašnjikov sa plasticnim dijelovima , ništa novo tu nema , klasika , ok za srednju klasu tj obicnu pješadiju i to , izvoz u zemlje treceg svijeta ...uglavnom ništa revolucionarno.Serbinho-3 wrote:Prvo nam dosadjivali o nekoj super domacoj
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije
» Hoce uvesti cetnicke jedinice u Vojsku Srbije?
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Vučic u Madridu kupio dva transportna aviona za vojsku Srbije
» VRHUNSKA OPREMA ZA VOJSKU SRBIJE „Ako ne budemo nabavili rafale…“
» Hoce uvesti cetnicke jedinice u Vojsku Srbije?
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Vučic u Madridu kupio dva transportna aviona za vojsku Srbije
» VRHUNSKA OPREMA ZA VOJSKU SRBIJE „Ako ne budemo nabavili rafale…“
Page 2 of 3