Neredi u Varsavi zbog Frljiceve predstave
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Neredi u Varsavi zbog Frljiceve predstave
Luč slobode nikada neće biti ušutkana od nacionalista, religijskih fanatika i njima sličnih...Da nije tako, danas bi i dalje vjerovali da je Zemlja ravna ploča...vuksadinare wrote:lijepo bogami..ovaj frljic kako je krenulo odgovarat ce mozebitno i za mrtve glave...budala
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Luč slobode nikada neće biti ušutkana od nacionalista, religijskih fanatika i njima sličnih...Da nije tako, danas bi i dalje vjerovali da je Zemlja ravna ploča...vuksadinare wrote:lijepo bogami..ovaj frljic kako je krenulo odgovarat ce mozebitno i za mrtve glave...budala
o maiketi, kako ti mene svaki put razočaraš na VIP-u.. a tako pametno zvučiš na razmišljanjima.. :(
Guest- Guest
Jer me nikada nisi shvatila...Ja sam na suprotnoj strani...metilda wrote:red wolf wrote:Luč slobode nikada neće biti ušutkana od nacionalista, religijskih fanatika i njima sličnih...Da nije tako, danas bi i dalje vjerovali da je Zemlja ravna ploča...vuksadinare wrote:lijepo bogami..ovaj frljic kako je krenulo odgovarat ce mozebitno i za mrtve glave...budala
o maiketi, kako ti mene svaki put razočaraš na VIP-u.. a tako pametno zvučiš na razmišljanjima.. :(
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarajevo: Otkazano izvođenje Frljićeve predstave zbog prijetnji
» Dačić: Napustio sam skup u Varšavi zbog uvreda Hodžaja
» Švedska: Neredi zbog okupljanja neonacista, antifašisti napali policiju
» Počeli veliki arapski neredi u centru Brisela zbog smrti mladića afričkog porijekla u policijskoj postaji
» U Madridu i Barceloni počeli neredi na ulicama zbog hapšenja repera koji je zazivao ukidanje monarhije i vješanje kralja
» Dačić: Napustio sam skup u Varšavi zbog uvreda Hodžaja
» Švedska: Neredi zbog okupljanja neonacista, antifašisti napali policiju
» Počeli veliki arapski neredi u centru Brisela zbog smrti mladića afričkog porijekla u policijskoj postaji
» U Madridu i Barceloni počeli neredi na ulicama zbog hapšenja repera koji je zazivao ukidanje monarhije i vješanje kralja
Page 2 of 2