Dodik: Zvao me je Bakir da podržimo neke zaključke SDA, ali rekao sam mu da ne može
Page 1 of 1
Dodik: Zvao me je Bakir da podržimo neke zaključke SDA, ali rekao sam mu da ne može
"Bakir Izetbegović me jučer zvao, pokušao je da dođe do nekog rješenja. Tražio je da SNSD glasa za neke zaključke. Rekao sam mu da ne može. Ne pada mi na pamet da spašavamo Bakira i SDA", kazao je Dodik na konferenciji za novinare.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-zvao-me-je-bakir-da-podrzimo-neke-zakljucke-sda-ali-rekao-sam-mu-da-ne-moze/170421059
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora
» Dodik vs Bakir
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» DODIK IDE NA INAUGURACIJU RUSKOG PREDSEDNIKA Putin nije zvao Vučića zbog
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Dodik vs Bakir
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» DODIK IDE NA INAUGURACIJU RUSKOG PREDSEDNIKA Putin nije zvao Vučića zbog
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
Page 1 of 1