Kakva farsa: Bene ostaju Kerumove, novi koncesionar nećak i sin predsjednika Županijske skupštine
Page 1 of 1
Kakva farsa: Bene ostaju Kerumove, novi koncesionar nećak i sin predsjednika Županijske skupštine
SAMO dan nakon što je dobila koncesiju za splitsku plažu Bene, tvrtka National promijenila je sjedište, osnivača i osobu ovlaštenu za zastupanje. Nije to više Nikola Matić na adresi Antuna Mihanovića 38, već Igor Sapunar, Kerumov nećak i sin Petroslava Sapunara, predsjednika Županijske skupštine, na adresi u trgovačkom centru Joker.
Promjena tako bitnih detalja promaknula je i samom Matiću, kojeg smo danas kontaktirali kao novog koncesionara plaže Bene. Novinari su, naime, već otkrili da je imao firmu s Igorom Sapunarom i da novi koncesionar Bena nema ni prihode, ni zaposlene.
"Ponuda je bila najbolja, a ovo ostalo ne bih komentirao. Imam pet firmi i s drugim ljudima, osim sa Sapunarom. Nigdje se nije uvjetovalo da koncesionar mora imati milijune prihoda i stotine zaposlenika. Tvrtka je moja, a kako će biti sutra, ne znam", kazao nam je Matić.
Uvidom u Sudski registar vidljivo je da su podaci o tvrtki promijenjeni jučer, a objavljeni danas. Kakva farsa. Očito su se htjele izbjeći neugodnosti za Sapunara seniora, predsjednika Skupštine i člana Povjerenstva za odabir najpovoljnijih ponuda za koncesije na pomorskom dobru. Kada bi se vidjelo da mu je ponudu za Bene dao sin, vjerojatno bi postavilo koje pitanje tijekom rasprave na Županijskoj skupštini. Ovako je Petroslav Sapunar dva puta glasao za tvrtku koju će mu sutradan preuzeti sin. Prvi put kao član povjerenstva, a drugi put na Županijskoj skupštini.
"Nisam upućen u poslovne planove svog sina. O tome ne govorimo. Ja eventualno mogu nešto naslućivati. Imam i svojih obaveza. Ja jesam član povjerenstva i moj glas ne bi ništa promijenio jer oko ove točke uopće nije bilo prijepora", kazao nam je Petroslav Sapunar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakva-farsa-bene-ostaju-kerumove-novi-koncesionar-necak-i-sin-predsjednika-zupanijske-skupstine/964780.aspx
Promjena tako bitnih detalja promaknula je i samom Matiću, kojeg smo danas kontaktirali kao novog koncesionara plaže Bene. Novinari su, naime, već otkrili da je imao firmu s Igorom Sapunarom i da novi koncesionar Bena nema ni prihode, ni zaposlene.
"Ponuda je bila najbolja, a ovo ostalo ne bih komentirao. Imam pet firmi i s drugim ljudima, osim sa Sapunarom. Nigdje se nije uvjetovalo da koncesionar mora imati milijune prihoda i stotine zaposlenika. Tvrtka je moja, a kako će biti sutra, ne znam", kazao nam je Matić.
Uvidom u Sudski registar vidljivo je da su podaci o tvrtki promijenjeni jučer, a objavljeni danas. Kakva farsa. Očito su se htjele izbjeći neugodnosti za Sapunara seniora, predsjednika Skupštine i člana Povjerenstva za odabir najpovoljnijih ponuda za koncesije na pomorskom dobru. Kada bi se vidjelo da mu je ponudu za Bene dao sin, vjerojatno bi postavilo koje pitanje tijekom rasprave na Županijskoj skupštini. Ovako je Petroslav Sapunar dva puta glasao za tvrtku koju će mu sutradan preuzeti sin. Prvi put kao član povjerenstva, a drugi put na Županijskoj skupštini.
"Nisam upućen u poslovne planove svog sina. O tome ne govorimo. Ja eventualno mogu nešto naslućivati. Imam i svojih obaveza. Ja jesam član povjerenstva i moj glas ne bi ništa promijenio jer oko ove točke uopće nije bilo prijepora", kazao nam je Petroslav Sapunar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakva-farsa-bene-ostaju-kerumove-novi-koncesionar-necak-i-sin-predsjednika-zupanijske-skupstine/964780.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kakva farsa: Bene ostaju Kerumove, novi koncesionar nećak i sin predsjednika Županijske skupštine
Državna ruka - ruku mije
Guest- Guest
Re: Kakva farsa: Bene ostaju Kerumove, novi koncesionar nećak i sin predsjednika Županijske skupštine
Na natječaj za Bene su se inače javile još dvije tvrtke, dosadašnji koncesionar Uvala Bene i Kruščica, firma koju je osnovala Kerumova punica, a vodi je rođak Fani Kerum Dražen Delić, vijećnik HGS-a. Kruščica upravlja Kerumovim novim hotelom Corner. Ispada, dakle, da za koncesiju nitko nije ni bio zainteresiran osim Keruma.
ni malo srama ovih domoljuba od kriza marjanskog
2014-04-12
Kerum prska po antifašizmu
Guest- Guest
kerum prska po splitu :DPinochet wrote:Kerum prska po antifašizmu
jbte a debeljotusto se cudi ko pura dreku, pa sve je to normalno u dnrh
bilo bi nenormalno da se netko pocne bavit necim postenim
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:za razliku od ostalih kerum svoje janjce ispeče, ostali ih obećaju...
zasluzujes keruma
2014-04-12
Imam ja i svojih Keruma. Uglavnom jedan tipičan predstavnik seljačkog grada poput Splita.
Sve je potplatio tuđim novcem.
Prokusana sablona.
Prokusana sablona.
2014-04-12
ej djevojcicemaggie13 wrote:Sve je potplatio tuđim novcem.
Prokusana sablona.
Iduća dva tjedna su ključna
2015-09-14
mutava baštarda wrote:za razliku od ostalih kerum svoje janjce ispeče, ostali ih obećaju...
Plus da su ljudi zaslužili bolje, nisu...Dakle Keruma za gradonačelnika, a onda tko zna...Možda nam se i posreći pa bude i Predsjednik/ Premijer...
darth_vader-
2014-04-17
Sav onaj urbani kaos na svim ulazima u Split govori da se radi o teškom ciganluku. Da se radi o Zapadnom gradu došao bi na vlast gradonačelnik koji ne bi gasio bagere dok se to ne poruši. U Splitu je moguće ishodovati dozvolu tako da kalašom otmeš uđeš u ured i otmeš gradonačelnika(koji spada u normalnije), poslije iziđeš kao slobodan čovijek( taj lik je pokušao sina u matičara nazvati Mad Max, ali mu matičar nije dozvolio pa je ostao samo Max).jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:za razliku od ostalih kerum svoje janjce ispeče, ostali ih obećaju...
Plus da su ljudi zaslužili bolje, nisu...Dakle Keruma za gradonačelnika, a onda tko zna...Možda nam se i posreći pa bude i Predsjednik/ Premijer...
Uživajmo u pečenoj janjetini...
2015-09-14
50 janjaca utihnulo.
..Dragi prijatelji, hvala šta ste došli. Ovih 30 dana do izbora svaki tjedan će biti marenda, možemo je nazvat Želina marenda - kazao je....
Kerum kampanja; use nase podase.
..Dragi prijatelji, hvala šta ste došli. Ovih 30 dana do izbora svaki tjedan će biti marenda, možemo je nazvat Želina marenda - kazao je....
bar je iskren...a realno...pod njegovim gradonacelnikovanjem je napravljeno dva puta vise u splitu nego pod baltazarommutava baštarda wrote:50 janjaca utihnulo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...uostalom covjek kaze zasto da glumim ono sto nisam...dao je podrsku trumpu..nije mu ni putin mrzak...ne voli neoliberale i to otvoreno kaze..i ima muda podjebavat ih otvoreno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Sav onaj urbani kaos na svim ulazima u Split govori da se radi o teškom ciganluku. Da se radi o Zapadnom gradu došao bi na vlast gradonačelnik koji ne bi gasio bagere dok se to ne poruši. U Splitu je moguće ishodovati dozvolu tako da kalašom otmeš uđeš u ured i otmeš gradonačelnika(koji spada u normalnije), poslije iziđeš kao slobodan čovijek( taj lik je pokušao sina u matičara nazvati Mad Max, ali mu matičar nije dozvolio pa je ostao samo Max).jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:za razliku od ostalih kerum svoje janjce ispeče, ostali ih obećaju...
Jel Benac?
A za janjetinu... Ovaca će uvijek biti na lageru, a i zna Kerum što valja i što ljudi vole...Za koji kurac se moramo praviti fini svi...daklem, divlja gradnja i janjetina...Me like pa dok dur, dur...
darth_vader-
2014-04-17
Sve točno.jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Sav onaj urbani kaos na svim ulazima u Split govori da se radi o teškom ciganluku. Da se radi o Zapadnom gradu došao bi na vlast gradonačelnik koji ne bi gasio bagere dok se to ne poruši. U Splitu je moguće ishodovati dozvolu tako da kalašom otmeš uđeš u ured i otmeš gradonačelnika(koji spada u normalnije), poslije iziđeš kao slobodan čovijek( taj lik je pokušao sina u matičara nazvati Mad Max, ali mu matičar nije dozvolio pa je ostao samo Max).jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:za razliku od ostalih kerum svoje janjce ispeče, ostali ih obećaju...
Jel Benac?
A za janjetinu... Ovaca će uvijek biti na lageru, a i zna Kerum što valja i što ljudi vole...Za koji kurac se moramo praviti fini svi...daklem, divlja gradnja i janjetina...Me like pa dok dur, dur...
2015-09-14
Similar topics
» Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine
» Bulj predlaže mostovca na čelu županijske skupštine, ne očekuje potporu HDZ i Keruma
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Bulj predlaže mostovca na čelu županijske skupštine, ne očekuje potporu HDZ i Keruma
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
Page 1 of 1