Plan napada na el sranjoluko
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Plan napada na el sranjoluko
U madrid su pustene vece grupe isilovih boraca. Na tribinama ce biti oko 500 bombasa samoubojica sa 50kg tnt svaki... onda ce se dojaviti putinu i trumpu da se 90% isilovava nalazi u spanjolskoj i onda ce njih dva satrati spanjolsku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Plan napada na el sranjoluko
mocni majmun wrote:
to se po kratkom postupku rješava
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dobro ih pola nije pobio tamo...Skuzi im face prestravljene kad su vidjeli kako drži pištolj spretno...
darth_vader-
2014-04-17
Bolje nego nas ministar obrane automatsku pušku...jasambrend wrote:Dobro ih pola nije pobio tamo...Skuzi im face prestravljene kad su vidjeli kako drži pištolj spretno...
Guest- Guest
Doduše da...Da mi je znati kako je letao u juriše s Paukovima po Dinari...Čak se i Kolindi na licu vidjela nelagoda...
darth_vader-
2014-04-17
Leta je on moj kurac. Sve je pauke vodio andrija matijad. On je bio tatajasambrend wrote:Doduše da...Da mi je znati kako je letao u juriše s Paukovima po Dinari...Čak se i Kolindi na licu vidjela nelagoda...
2015-09-13
Samo dinara je bila uzas. Znam i za amputacije zbog promrzlina mnogihjasambrend wrote:Doduše da...Da mi je znati kako je letao u juriše s Paukovima po Dinari...Čak se i Kolindi na licu vidjela nelagoda...
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Leta je on moj kurac. Sve je pauke vodio andrija matijad. On je bio tatajasambrend wrote:Doduše da...Da mi je znati kako je letao u juriše s Paukovima po Dinari...Čak se i Kolindi na licu vidjela nelagoda...
Malo karikirano...Mora netko i u stožeru biti...A Pauk...I na kraju im politika vratila prokleti Mrkonjićgrad, izgubio glavu maltene bezveze i to još navodno od prijateljske vatre...:(
darth_vader-
2014-04-17
Heinrich_Himmler wrote:Samo dinara je bila uzas. Znam i za amputacije zbog promrzlina mnogihjasambrend wrote:Doduše da...Da mi je znati kako je letao u juriše s Paukovima po Dinari...Čak se i Kolindi na licu vidjela nelagoda...
Jebat ga...Drugi puta ćemo svi biti pametniji...I u Munchen bojnu čim se spomene pucnjava u blizini... Eventualno kojeg političara roknuti usput...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Plan napada
» Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1