Kolinda tuži Sloveniju Bruxellu jer isti provode EU naputke
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolinda tuži Sloveniju Bruxellu jer isti provode EU naputke
Mi smo zapadna gospoda ono transverzala Brisel London Minken a ne prijetelji nekih Huna ili jadnih Čeha u sandalama, alooooRayMabus wrote:Mislim da ih to baš nezanima toliko jer imaju svojih livada dovoljno a natalitet im je krahirao ...možda Baranja al radi Dunava i jer mi imamo teritorij s onu stranu Dunava a oni grizu na sjevernu Vojvodinu.Neve wrote:
to je fkt bilo ponašanje Mađara koje zaslužuje visoki orden s (b)lentom za 'dobrosusjedske' odnose, no Hrvati to ne uviđaju i ful su nezahvalni.. umjesto da iz zahvalnosti odmah Mađarima prepišu Međimurje i Baranju :P
Opcenito imamo slabu politiku prema Mađarskoj tj ono li la je ok al mogla bi biti puno bolja.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Osim toga mi nemamo politiku niti sa jednom državom osim što smo ispod junckerovog stola
Kermit-
2014-04-17
Imamo kretene na vlasti pa od njih i netreba očekivat visoku inteligenciju. Kreteni nemogu skužit na šta netko trza i za cime pati.
Ja bi im odavno ponudio projekt neke šeme povijesne obnove AU mornarice ....naglasak je na ono U ....to znaci Ugarska.
Neznaci au kao AUstrija.
U je Ugarska.
SMS Szent István
SMS Szent István
Ja bi im odavno ponudio projekt neke šeme povijesne obnove AU mornarice ....naglasak je na ono U ....to znaci Ugarska.
Neznaci au kao AUstrija.
U je Ugarska.
SMS Szent István
SMS Szent István
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uglavnom kreteni smo ...pogle onu CG ...oni jedrenjak napravila i odma zastava ko jedro i sad ce plovit diplomatski okolo po Mediteranu i dizat sebi cijenu.
A eto mi nismo u stanju skužit koliko Orban trza na to da podigne ugled Mađarske i da brod ovakvi za zemlju koja nema more a ima brod i ugovor ...bi nas podigao u njegovim ocima.
A eto mi nismo u stanju skužit koliko Orban trza na to da podigne ugled Mađarske i da brod ovakvi za zemlju koja nema more a ima brod i ugovor ...bi nas podigao u njegovim ocima.
2014-04-11
sad, ontopic: Slovenci očito imaju jak lobi u EK, a Hrvatska još uvijek nije dovoljno poslušna i krotka prema Bruxellesu pa u tom slučaju Slovenija dođe kao odlično oruđe kazne, pritiska i 'pacifikacije'
http://vijesti.hrt.hr/377036/burne-reakcije-na-junckerovu-izjavu-o-hrvatsko-slovenskoj-arbitrazi
priča tome da EK traži čvrstu kontrolu granica očita je nebuloza: prvo su u EU nekontrolirano pozvali i pustili zilijun izbjeglica, mahom muškaraca u vitalnoj dobi, a onda su kao nametnuli brutalnu kontrolu na izlasku iz Schengena, tj. na SLO-HR granici?! ma naravno :D
Slovenci očito koriste priliku (po Asili, opet 'dobrosusjedski') pritiskati Hrvatsku, ne bi li nas primorali vratiti se u namještenu 'neovisnu arbitražu', a EK im sekundira
EK je vjerojatno potpuno svejedno kako će se spor riješiti, u korist SLO ili HR, bitno im je da se što brže i što jednostavnije riješi, i konačno skine sa stola
http://vijesti.hrt.hr/377036/burne-reakcije-na-junckerovu-izjavu-o-hrvatsko-slovenskoj-arbitrazi
priča tome da EK traži čvrstu kontrolu granica očita je nebuloza: prvo su u EU nekontrolirano pozvali i pustili zilijun izbjeglica, mahom muškaraca u vitalnoj dobi, a onda su kao nametnuli brutalnu kontrolu na izlasku iz Schengena, tj. na SLO-HR granici?! ma naravno :D
Slovenci očito koriste priliku (po Asili, opet 'dobrosusjedski') pritiskati Hrvatsku, ne bi li nas primorali vratiti se u namještenu 'neovisnu arbitražu', a EK im sekundira
EK je vjerojatno potpuno svejedno kako će se spor riješiti, u korist SLO ili HR, bitno im je da se što brže i što jednostavnije riješi, i konačno skine sa stola
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve uvažavam tvoje mišljenje, ali RH je toliko poslušna da je malo bude poslušnija može odmah biti filipinska konkubina vehabijskom šejku u Rijad, da ne govoim da imamo dva najgora klimavca i to napuhanog pauna diplomađiju i debelu tajnicu Nato pakta pa opet kurac, samo što se u EU se poštuje stav i volja a ne ovo, a da je Slovenija država a RH-a zečje jebalište tu nema sporaNeve wrote:sad, ontopic: Slovenci očito imaju jak lobi u EK, a Hrvatska još uvijek nije dovoljno poslušna i krotka prema Bruxellesu pa u tom slučaju Slovenija dođe kao odlično oruđe kazne, pritiska i 'pacifikacije'
Kermit-
2014-04-17
Nisu Zlovenci pametniji od nas nego smo mi jednostavno nesposobni i glupi ko kuraz i to je cijela prica.
Jednostavno nemate vođe nego šaku jada od činovnika skupljenih sa svih strana.
2014-04-11
opet ti je popustilo pamćenje? gle, Arapi nisu došli u RH leteći po zraku, nego ih je Mađarska 'dobrosusjedski' lifrala nama sa svoje graniceasilovski wrote:Orban je više puta nudio Hrvatskoj da zajedno organiziraju obranu, međutim Hrvati su sve to odbili i slušali Merkelicu i govorili da su Mađari đubar što ne žele divne pakistance, lifrali su iste vlakovima za Mađarsku, te u medijima organizirano blatili istu državu i to iako je Mađarska jedina država koja bila pravi saveznik Hrvatskoj za vrijeme DR-a
i to tebi apsolutno nije nikakav problem, nego je problem kad ih RH vraća Mađarima? :D
ok, bili su na našoj strani za vrijeme DR, i što s tim? zar bi sad trebali biti vječno poslušni mađarskim interesima i prihvaćati sve njihove postupke, pa i one koji su na našu štetu? daj, budi malo ozbiljan
2014-04-12
U ostalom boli kurac Plenkija za ovo pa on jedva čeka da ode u Brisel i da jebe kurabe, Dalićka je kleptoman, Marić ljigavi računovođa od Tode, a ostatk da baciš u krečnu jamu, a Slovenci su domoljubi oni brinu za svoju deželu, da bude jaka država, kao i Mađari hehehehRayMabus wrote:Nisu Zlovenci pametniji od nas nego smo mi jednostavno nesposobni i glupi ko kuraz i to je cijela prica.
Kermit-
2014-04-17
Pa mjesecima su nudili hrvatima suradnju mađarska televizija je govorila o valu godinu dana ranije, dobro kod nas su medij ko u Pakistanu pa eto Mađari su kriviNeve wrote:opet ti je popustilo pamćenje? gle, Arapi nisu došli u RH leteći po zraku, nego ih je Mađarska 'dobrosusjedski' lifrala nama sa svoje graniceasilovski wrote:Orban je više puta nudio Hrvatskoj da zajedno organiziraju obranu, međutim Hrvati su sve to odbili i slušali Merkelicu i govorili da su Mađari đubar što ne žele divne pakistance, lifrali su iste vlakovima za Mađarsku, te u medijima organizirano blatili istu državu i to iako je Mađarska jedina država koja bila pravi saveznik Hrvatskoj za vrijeme DR-a
i to tebi apsolutno nije nikakav problem, nego je problem kad ih RH vraća Mađarima? :D
ok, bili su na našoj strani za vrijeme DR, i što s tim? zar bi sad trebali biti vječno poslušni mađarskim interesima i prihvaćati sve njihove postupke, pa i one koji su na našu štetu? daj, budi malo ozbiljan
Kermit-
2014-04-17
Uvaljivao je tu svak svakom ...mi njima i vlakom.
Kako god ovo samo pokazuje koliko su Hrvati glup narod , sprema nam se novi imigrantski val al eto koga brige ajmo malo pljuvat po Orbanu.
Ma problem je u vama , u vaši mozgovima ...nije realno da neznate niti dva i dva zbrojit nego ono glava u pijeska i sve ce biti ok ....ljubicasti svijest , šareni leptirići.
Tragedija....od naroda na mentalnom planu.
Kako god ovo samo pokazuje koliko su Hrvati glup narod , sprema nam se novi imigrantski val al eto koga brige ajmo malo pljuvat po Orbanu.
Ma problem je u vama , u vaši mozgovima ...nije realno da neznate niti dva i dva zbrojit nego ono glava u pijeska i sve ce biti ok ....ljubicasti svijest , šareni leptirići.
Tragedija....od naroda na mentalnom planu.
2014-04-11
Hrvati su jedan od mentalno zakržljalijih naroda u Evropi ...necu sad rec na svijetu jer neznam u detalje kakvi su svi oni tamo po Aziji i Africi al šta se tice Evrope definitvno ste mentalno najzakržljaliji.
Jesam se rodio kao Hrvat tj inkarnirao u obitelj cije su jedinke Hrvati al brate mili moram vam netko reci tu istinu : VI STE MENTALNO JEDNA OD NAJZAKRŽLJALIJIH NARODA U EVROPI.
Jesam se rodio kao Hrvat tj inkarnirao u obitelj cije su jedinke Hrvati al brate mili moram vam netko reci tu istinu : VI STE MENTALNO JEDNA OD NAJZAKRŽLJALIJIH NARODA U EVROPI.
2014-04-11
to je u redu i slažemo se oko toga da RH nema ni 's' od suverenosti, niti itko u politici ima ideju kako to ostvaritiasilovski wrote:Neve uvažavam tvoje mišljenje, ali RH je toliko poslušna da je malo bude poslušnija može odmah biti filipinska konkubina vehabijskom šejku u Rijad, da ne govoim da imamo dva najgora klimavca i to napuhanog pauna diplomađiju i debelu tajnicu Nato pakta pa opet kurac, samo što se u EU se poštuje stav i volja a ne ovo, a da je Slovenija država a RH-a zečje jebalište tu nema spora
ali kad se u jednoj zemlji sistemskom indolencijom, neznanjem, lopovštinama i korupcijom, do te mjere uništi gospodarstvo i minira budućnost, onda ta država i ne može biti ništa drugo nego poslušni rob, budući da je u potpunosti ovisna o drugima, 'njezina' politika formira se na nekom drugom mjestu i služi nekim drugim interesima
a ako se slučajno i pokaže neki mali neposluh u svom interesu, kazna ubrzo stiže i nije nimalo nježna
2014-04-12
EU je čisti promašaj, osim za velike. DE su tu gazde.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nije bitna veličina nego unutrašnja snaga, inteligencija, obrazovanost, sloga, a EU je trust gdje je svatko za svakog a imaš određeni okvir, mi nemamo "okvir", plan, zajednički cilj već samo svoj osobni, eo uizmi Irsku, Nizozemsku, Dansku svima je super, ali eo vidi Bugare, Grke i Hrvate lopovi i ciganija a takva i državaEva_ wrote:EU je čisti promašaj, osim za velike. DE su tu gazde.
Kermit-
2014-04-17
ma daj, nudili su kakvu suradnju? Mađarska sa svojih parsto km ravničarske granice i RH s oko 1500 km granice preko planina, brda i dolina, koju je većim dijelom praktički nemoguće nadzirati i zaštititi postojećiom vojno-policijskom tehnikom i ljudstvomasilovski wrote:Pa mjesecima su nudili hrvatima suradnju mađarska televizija je govorila o valu godinu dana ranije, dobro kod nas su medij ko u Pakistanu pa eto Mađari su krivi
2014-04-12
Ja sam davno rekao da tebi i sličnima treba pucat u glavu. Tako ograničena razmišljanja su štetna. A zbog čega bi je nadzirao uopče ? Zar ti neznaš da ako je kazna smrt da ti niti jedan nece doci. A da ti si ljudska prava i te gluposti. A dobro onda.Neve wrote: RH s oko 1500 km granice preko planina, brda i dolina, koju je većim dijelom praktički nemoguće nadzirati i zaštititi postojećiom vojno-policijskom tehnikom i ljudstvom
2014-04-11
Ispalo je da je i Hrvatska promašaj, jebiga.
Ipak smo postigli nešto što će ostati upisano u povijest i ostati upamćeno kao dostignuće za vijekove.
Slično kao što su Nijemci u vrijeme nacizma promašili u svemu što su htjeli, osim u jednom: riješili su židovsko pitanje u Europi.
Tako i mi s našim ustaševanjem: ništa od onoga što smo htjeli nije nam se ostvarilo: siromašni smo, zavisni, prezaduženi i sjebani.
Jedino u čemu smo uspjeli je da u potpunosti riješimo srpsko pitanje u Hrvatskoj.
Ipak smo postigli nešto što će ostati upisano u povijest i ostati upamćeno kao dostignuće za vijekove.
Slično kao što su Nijemci u vrijeme nacizma promašili u svemu što su htjeli, osim u jednom: riješili su židovsko pitanje u Europi.
Tako i mi s našim ustaševanjem: ništa od onoga što smo htjeli nije nam se ostvarilo: siromašni smo, zavisni, prezaduženi i sjebani.
Jedino u čemu smo uspjeli je da u potpunosti riješimo srpsko pitanje u Hrvatskoj.
crvenkasti-
2014-04-17
Necete vi brajo moj na zelenu granu s tim razmišljanjima koja su ogranicena ljudskim pravima.
Nema vama pomoči.
Nema vama pomoči.
2014-04-11
U pravu si, deficit pameti + isključivo osobni afiniteti prema luksuzu i urođena pohlepa, veći su problem od velikih članica i njihove dominacije.asilovski wrote:Nije bitna veličina nego unutrašnja snaga, inteligencija, obrazovanost, sloga, a EU je trust gdje je svatko za svakog a imaš određeni okvir, mi nemamo "okvir", plan, zajednički cilj već samo svoj osobni, eo uizmi Irsku, Nizozemsku, Dansku svima je super, ali eo vidi Bugare, Grke i Hrvate lopovi i ciganija a takva i državaEva_ wrote:EU je čisti promašaj, osim za velike. DE su tu gazde.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nema vam pomoči. Morat cete proširit svoje granice i skinit okove ljudskih prava koja vas sputavaju.
Daj meni da ti nadzirem granicu , garantiram ti da se niti jedan nece usudit krenit prema ovamo.
Daj meni da ti nadzirem granicu , garantiram ti da se niti jedan nece usudit krenit prema ovamo.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Novinari namještali cirkus u Bruxellu
» London: Zbog Twita o Bruxellu završio u samici
» Erdogan najavio bombe u Bruxellu dan prije samog napada
» Imigrani provode međusobno kulturno obogaćivanje
» Novinari namještali cirkus u Bruxellu
» London: Zbog Twita o Bruxellu završio u samici
» Erdogan najavio bombe u Bruxellu dan prije samog napada