Dok Hadeze spašava Todu sirotinju izbacuje ko kera
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dok Hadeze spašava Todu sirotinju izbacuje ko kera
Eroo wrote:Šta je ovo reć, cili post a da nije ni spomernila 'ercegovce...Zagustilo,a?Sora wrote:Jebeni socijalizam
Nikad se nek ne vrati, ovaj narod ga je popljuvao i odbacio. Poklao i pobio oko ostavštine.
Bilo bi povijesna nepravda vratit socijalizam
Gurajte se po KONTEJNERIMA .
SAD IMATE IZBOR. ZELENI, SMRDJI, ZUTI ..PLASTIC Fntastic
Meni nije zagustilo
Mnogima je
Zahvaljujuci ercegovcima i njihovom vandalskom bitku..
Nego Ero , eto vam prilike : nakon Poljske trazite i vi zabranu komunističkih simbola
Di ces boljeg dokaza tko ste i sto ste a s druge strane imat cete nastavak vase misije na najbolji nacin - uništit Hrvate i zauzeti njihovo sve
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Gnječ wrote:Stribor wrote:Gnječ wrote:Stribor wrote:Gnječ wrote:
ja nisam država. država ima u svom vlasništvu enormnu količinu stambenog prostora koje stoji prazno neiskorišteno. s druge strane iz socijalnog stana izbacuje socijalni slučaj.
Zopet ti rečem, ne seri.
''... U tijeku sudskog postupka HZMO je došao u posjed pravomoćnog i ovršnog Rješenja o
nasljeđivanju Općinskog građanskog suda u Zagrebu od 10. listopada 2012. prema kojem
je nakon smrti izvanbračnog supruga gđa Nada Bosnić jedina nasljednica stana u Zagrebu,
površine 60,90 m2. Dakle, gđa Bosnić ima u vlasništvu stan u Zagrebu, stoga nije bilo prepreka za provedbu
ovrhe i predaju stana Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje kao vlasniku stana. ...''
I ovako je dotična održavala stan iz kojeg je deložirana.
Tu babu triba useliti tebi ili onom kretardu Pernaru pa ju vi izdržavajte dok ona svoj stan va Zagrebu morebiti i iznajmljuje i naravno na vrime ubire najmaninu od najmoprimatelja, koju je i sama odbijala platiti najmodavatelju - HZMO-u.
''Socijalni slučaj'' - malo morgen.
Citirat ću Marcela: ''Alaj volem kad se vi retaji ovako samopojebete!''
ja samo promatram kako ti sereš. već si nasrao dve lopate govana. ne da mi se debatirati sa rvatima ( rvat je meni sinonim za mentalno ograničenu osobu ) pa ću brzinski.
1. to što ti sereš pročitao si u novinarskom članku u kome nema nikakvih službenih dokumenata da se dokaže istinitost tvrdnji zločinaca lupača pečata i ostalih birokraskih, sudskih i policijskih smrdljivih štakora Bantustana RH-NDH.
2. "došao u posjed pravomoćnog i ovršnog Rješenja o
nasljeđivanju Općinskog građanskog suda u Zagrebu od 10. listopada 2012. prema kojem
je nakon smrti izvanbračnog supruga gđa Nada Bosnić jedina nasljednica stana u Zagrebu"
ti krele rvat'no znaš li što znači ovršno riješenje o nasljeđivanju? to znači da ako joj je pok. suprug imao ovrhu njegovom smrću žena nasljeđuje i njegove dugove tj. ovrhu.
čitaj tovare balkanski:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ako-duznik-umre-dug-se-prenosi-na-nasljednike/656410.aspx
3. ove fotke. to je najpodlije odnosno jedno od najpodlijih podmetanja koje sam vidio a vidio sam svašta u tvojoj smrdljivoj šugavoj prokletoj RH-NDH Bantustaniji.
dakle te fotografije nisu nikakav dokaz ničega. jer ti ni nitko nezna da li su te fotke baš iz tog stana gdje je žena živjela.
neograničena je količina stupidnosti tvoja i velike većine rvat'na kako vas zločinačka hobotnica u trenu izmanipulira. vi ste totalni redikuli bez pameti.
iz fotografija onaj tko zna, a ti Stribor to neznaš jer si rvat'na glup ko kurac, može izvući golemu količinu informacija i podataka (metadata: exif, camera, gps location, xmp, maker notes, icc profile, author, copyright ) što u tim fotkama ne postoji sve podatke je netko izbrisao pa samim time fotografije ne dokazuju apsolutno ništa čak bi ja te ustaše tužio za čast i klevetu.
ajd sad ti.
Ti štaj.
Sud je ovršil nekretninu va nje korist!
Pa ti si sam sebi najveća kaštiga.
rekoh ja da je imenica rvat'na sinonim za mentalno ograničenu osobu.
-------------
Bosnić za Index: Naslijedila sam stan, ali i ogromne dugove
"Istina je da imam stan u Zagrebu. Naslijedila sam ga od pokojnog izvanbračnog supruga, ali i jako veliki dug koji ne mogu platiti. Taj stan je u jako lošem stanju, nema ni WC-a. Ne mogu ga ni iznajmiti da bi dio tog duga mogla platiti, mirovina mi je 1500 kuna, a oni traže da to osiguram iz stana. Od svoje mirovine to ne mogu.
----------
i šta sad? ne moze prodat stan dok ne plati dugove za taj stan..... taj stan ima 'sluzbenu zabiljesku' u 'zacaranom' je krugu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/delozirana-nada-bosnic-za-index-da-naslijedila-sam-stan-u-zagrebu-ali-i-ogromne-dugove/964526.aspx
Pa ti si čuda veći kretard nego ča izgledaš.
Gdo reče da ne more prodati stan? Ona? I koliki je ta ''veliki dug''?
Ča se tiče zabiliške to se riši va kupoprodajnom ugovoru.
Ukoliko se uvidom u zemljišnim knjigama utvrdi da na nekretnini koja je predmetom kupoprodaje postoje upisani tereti (C-list zemljišno-knjižnog izvatka), svakako je potrebno utvrditi o kakvom se teretu radi te koja je dokumentacija i procedura potrebna za brisanje takvog tereta sa predmetne nekretnine.
Nužno je da se od uknjiženog hipotekarnog vjerovnika (većinom se radi o bankama, iako to mogu biti i druge pravne te fizičke osobe) ishodi podatak o stanju predmetnog duga radi osiguranja kojeg je uknjižena konkretna hipoteka, s time da je u slučaju gore opisanom pod b) potrebno ishoditi i pismo namjere kojim se vjerovnik obvezuje i ujedno potvrđuje da će po uplati predmetnog duga u cijelosti izdati brisovno očitovanje za konkretnu hipoteku.
Pismo namjere u kojem je sadržana navedena obveza vjerovnika osigurava kupca da sklopi predugovor/ugovor o kupoprodaji za određenu nekretninu na način da isplatom kupoprodajne cijene zatvori dugovanje s osnove hipoteke, nakon čega će mu vjerovnik izdati brisovno očitovanje temeljem kojeg će se u zemljišnim knjigama provesti brisanje hipoteke na nekretnini koja je predmetom kupnje.
Pismo namjere je također jedan od obveznih dokumenata za ishođenje kredita za kupnju nekretnine.
Nek proda stan i podmiri dug, razliku nek lipo spremi va žep i gre dalje. Tako to čini pošten i spametan svit.
Ali ne ... djubre bi htilo i ovce i novce.
More. Ondar ju primi sebi na stan i nek tebi djubri po tvojem stanu prez ikakova plaćanja jedno deseletje.
I budi oprezan. Znala je ta baba i nožem mahati kad joj se ni išlo niz dlaku.
Stribor-
2015-09-22
koliko to sve što si nablebetao košta? mislim, sud, bilježnik, pečati, biljezi and ostalo?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Gnjec...koji si ti serator nad serator ti si u stvari rvatina mentalno retardirana kad nemas argumentacije onda pljujes...tebe treba tuziti i osobno cu to napraviti...jer si kreten na kubik
Go ahead, make my day
Guest- Guest
Gnječ wrote:koliko to sve što si nablebetao košta? mislim, sud, bilježnik, pečati, biljezi and ostalo?
Košta? Ništar. To rišava kupac.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Gnječ wrote:koliko to sve što si nablebetao košta? mislim, sud, bilježnik, pečati, biljezi and ostalo?
Košta? Ništar. To rišava kupac.
e, a ti misliš da se kupca nađe odma iza ćoška??? halo Bing!!! kako brat???
Guest- Guest
na koncu konca si kukavica....lajav tamo gdje ne trebaGnječ wrote:vuksadinare wrote:Gnjec...koji si ti serator nad serator ti si u stvari rvatina mentalno retardirana kad nemas argumentacije onda pljujes...tebe treba tuziti i osobno cu to napraviti...jer si kreten na kubik
Go ahead, make my day
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Elon Musk spašava sirotinju s planiranom mjesečnom naplatom od 10.000,00 dolara
» Crna Gora: Turizam za sirotinju
» Ocerali ga kera
» “Ustaj mala, veži kera”
» Kurvaju se sa Putinom, oterase ga ko kera
» Crna Gora: Turizam za sirotinju
» Ocerali ga kera
» “Ustaj mala, veži kera”
» Kurvaju se sa Putinom, oterase ga ko kera
Page 3 of 3