...parfemi...
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: ...parfemi...
Ne bi se sel mesat, ali....
...sto je trziste! Nikad, ali bas nikad ne bi mi palo na pamet ici prodat rabljeni parfem.
To mi je nekako intima, bacio bi ga.
No, citajuci mogao bi prodat neke koji mi smrde.
...sto je trziste! Nikad, ali bas nikad ne bi mi palo na pamet ici prodat rabljeni parfem.
To mi je nekako intima, bacio bi ga.
No, citajuci mogao bi prodat neke koji mi smrde.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
modra-
2014-04-17
Muski?
Pohitao sve koji mi nisu pasali.
Ali dobro je znati za reciklazu.
Pohitao sve koji mi nisu pasali.
Ali dobro je znati za reciklazu.
2014-12-30
modra-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
modra wrote:uzela sam od neke ženske s punmirisa dekante chanel mademoiselle edp i narciso rodriguez, ovaj
dobar je, nije sto posto po mom ukusu, osjeti se karakteristična NR sintetička i čudna nota, ali iznad toga je jedan divni kremasti miris... nije mi žao, trošit ću ga!
Ovaj sam danas probala, meni je fin.
I Olympia mi se isto čini super...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
žene i muškarci, koliko se kužite u burberry parfeme?
odlučila sam bratiću i sestrični (mladi, lijepi ljudi) uzeti burberry parfeme..
ajd još za nju i znam koji bi, ali muške burberry parfeme nisam probala nikad pa sam tudum tu
koji muški burberry vam je fin, ne prejak/presladak/zagušujuć.. više nešto nježnije i svježije, sad za toplije dane - mislim da je takav parfem za poklon uvijek sigurniji izbor
šlušam, koji burberry muški?
odlučila sam bratiću i sestrični (mladi, lijepi ljudi) uzeti burberry parfeme..
ajd još za nju i znam koji bi, ali muške burberry parfeme nisam probala nikad pa sam tudum tu
koji muški burberry vam je fin, ne prejak/presladak/zagušujuć.. više nešto nježnije i svježije, sad za toplije dane - mislim da je takav parfem za poklon uvijek sigurniji izbor
šlušam, koji burberry muški?
Jutros sam u Mülleru pošnjofala ovaj parfemčić, malo ga prsnula po zapešću i iznenadilo me da ga nakon cijelog dana još uvijek osjećam.
Guest- Guest
ako volite pravi prirodni miris lješnjaka, ovo je pravi parfem za vas
nisam sigurna sviđa li mi se, ali sam ostala paf :D
u svakom slučaju zanimljiv i zaslužuje šansu :D
nisam sigurna sviđa li mi se, ali sam ostala paf :D
u svakom slučaju zanimljiv i zaslužuje šansu :D
odličan!!!
i prije kad sm ga probala mi se svidio i razmišljala sam o njemu.. sad (jutros) ga probam među 7 drugih u mileru... i stalno osjećam neki miris i ne mogu odgonetnut, i skužim da je ovaj.. na malom prstu
mora što prije bit moj :D nije mu sad baš vrijeme, al tko ga šiša
žvakast mi je i fin i zavodljiv, jako jak, onako gušći, ali gladak :D
ne vjerujem kak se na mojoj mami osjete parfemi, naročito omnia crystalline... na meni slabo.. a na njoj nevjerojatno.. kaže mi sestra da joj je neki dan zamirišala cijeli stan
ja se zalijem njom, i NIŠTA
ja se zalijem njom, i NIŠTA
Tebi se samo nos navikne jer si u oblaku....tudje oblake parfema dozivis
Guest- Guest
Zagy wrote:Tebi se samo nos navikne jer si u oblaku....tudje oblake parfema dozivis
ma mislim da se na meni općenito jednostavno ne osjete parfemi, ili jako rijetko
rijetko mi netko komentira parfem
i smrdim zato, da..
zamisli!
vidjela sam u bipi najočitiju kopiju parfema bvlgari omnia green jade.. u svijetlo plavoj kutiji :O :O
zagi, sori, ali.. :D
vidjela sam u bipi najočitiju kopiju parfema bvlgari omnia green jade.. u svijetlo plavoj kutiji :O :O
zagi, sori, ali.. :D
Mi ne prodajemo kopije.....bar u Austriji ne....jel baš kopija ili nešto slično kao omnia? Kao lidlovi recimo?
Guest- Guest
ma baš kao omnia, ne znam sad detalje, ali mislim (na prvu) da je poput klasične kutije što se tiče rasporeda i oblika slova.. i piše green jade a neka bljutava plava boja
i naravno, snižena
iako mi je odmah bila sumnjiva, al sam pomislila da je nova paraiba.. al ne bome kad sam bolje pogledala..
a taman sam uhvatila sniženu crystalline (jer sumnjam u ovu moju s biraj hr pa da se uvjerim ili razuvjerim), al mi se sve zgadilo i pustila sam ju.. :D
bože dragi..?!
i naravno, snižena
iako mi je odmah bila sumnjiva, al sam pomislila da je nova paraiba.. al ne bome kad sam bolje pogledala..
a taman sam uhvatila sniženu crystalline (jer sumnjam u ovu moju s biraj hr pa da se uvjerim ili razuvjerim), al mi se sve zgadilo i pustila sam ju.. :D
bože dragi..?!
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50