...parfemi...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: ...parfemi...
Trenutno izmjenjujem tri parfema, ovisno o raspoloženju
Zarin Nuit mi je tako divno iznenađenje, nije skup, a super mi miriše. Inače nisam neki pretjerani ljubitelj vanilijastih nota, ali ovo parfemče me osvojilo. Pošteno sam ga iznosila cijelu jesen i zimu.
La Prairie Midnight Rain ne nosim baš na dnevnoj bazi, više u nekim posebnijim prilikama. Istovremeno sladak i dubok, a uz to i izrazito postojan.
Moschino Cheap & Chic, Chic Petals - voćni, proljetno-ljetni. Nije me baš oborio s nogu (malo mi je voćno preprpošan), al' okej mi je za svaki dan.
Zarin Nuit mi je tako divno iznenađenje, nije skup, a super mi miriše. Inače nisam neki pretjerani ljubitelj vanilijastih nota, ali ovo parfemče me osvojilo. Pošteno sam ga iznosila cijelu jesen i zimu.
La Prairie Midnight Rain ne nosim baš na dnevnoj bazi, više u nekim posebnijim prilikama. Istovremeno sladak i dubok, a uz to i izrazito postojan.
Moschino Cheap & Chic, Chic Petals - voćni, proljetno-ljetni. Nije me baš oborio s nogu (malo mi je voćno preprpošan), al' okej mi je za svaki dan.
Guest- Guest
Zagy wrote:
A Eden je bio moja tiha patnja dok sam bila curicak i nisam si ga mogla priuštiti...ali mi vise nije bio ni blizu kao prije i dala sam ga mami...valjda sam ga prerasla....ali ime nosi s pravom!
ja sam eden prvi put probala u praznoj bočici od refana koja je kod mene slučajno stigla od sestrine tadašnje cimerice ostao joj je valjda kod sestre nakon izlaska.. ali isti original je bio što se tiče mirisa..
sjećam se da se i sestri sviđao
al me uvijek bila frka uzet ga, neko strahopoštovanje..
i sad ajd, napokon.. kud puklo
još jesenas sam ga imala u planu!
e, inače, ak je netko zainteresiran, prodajem ove parfeme
Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche
Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana Pour Femme
Bvlgari Rose Essentielle
Yves Rocher Moment de Bonheur
Paco Rabanne Lady Million
Paco Rabanne Lady Million Eau de Toilette
Gucci Gucci Eau de Parfum II
Jennifer Lopez Glow
Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche
Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana Pour Femme
Bvlgari Rose Essentielle
Yves Rocher Moment de Bonheur
Paco Rabanne Lady Million
Paco Rabanne Lady Million Eau de Toilette
Gucci Gucci Eau de Parfum II
Jennifer Lopez Glow
d&g - 21/25ml - 200kn
gucci - 28/30ml - 170kn
preporučene poštarine uključene u cijene
ali ali.. da mi se ne ljutite..
imam od jutros već dosta upita na punmirisu, ali zasad samo upiti, pa ako se odluče.....
jbg al kažem, nije još ništa riješeno!
gucci - 28/30ml - 170kn
preporučene poštarine uključene u cijene
ali ali.. da mi se ne ljutite..
imam od jutros već dosta upita na punmirisu, ali zasad samo upiti, pa ako se odluče.....
jbg al kažem, nije još ništa riješeno!
eee.. nemam - dala ju sestrični sad kad su bili, nju i zara champ elysees
Super mi paše Deseo sad, nosim ga par dana stalno.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Posto sam dobila novaca i poklon bon za rodj. uzet ću si Especially Escadu i DG pour femme...
Guest- Guest
lejdi, ne.. ne moš vjerovat, e
a baš sam imala puno upita..
sad ću ih na forum hr stavit..
a baš sam imala puno upita..
sad ću ih na forum hr stavit..
Stvarno? A bas cudno... inace nestanu sa punog...
Je probao netko Guess Seductive I'm Yours trebao bi mi opisic...
Je probao netko Guess Seductive I'm Yours trebao bi mi opisic...
Guest- Guest
pa da..
e i danas sam preko mejla vidjela da imam privatnu poruku :^0 od tebe.. pitala si za versace, ha? ee, on ne ide nikud od mene
ali imaš moju podršku stvarno je fin, i meni jedan od rijetkih podnošljivih za ljeto.. ali mislim na edt
e i danas sam preko mejla vidjela da imam privatnu poruku :^0 od tebe.. pitala si za versace, ha? ee, on ne ide nikud od mene
ali imaš moju podršku stvarno je fin, i meni jedan od rijetkih podnošljivih za ljeto.. ali mislim na edt
mogu samo potvrdit
malo sam tužna jer znam da je prepoznat i prerasprostranjen, ali tješim se da nikome ne stoji kao meni :^0
malo sam tužna jer znam da je prepoznat i prerasprostranjen, ali tješim se da nikome ne stoji kao meni :^0
koje šranje xD
hoću eden, ali naručit ću s biraj jer je tamo 60ak kn jeftiniji nego u mileru.. e, a to ne smije bit kad radim prvu jer će morat mama preuzet, što bi značilo - iduća 2 tjedna ništa ako ga preuzme, dobit će slom živaca
eden moj..
hoću eden, ali naručit ću s biraj jer je tamo 60ak kn jeftiniji nego u mileru.. e, a to ne smije bit kad radim prvu jer će morat mama preuzet, što bi značilo - iduća 2 tjedna ništa ako ga preuzme, dobit će slom živaca
eden moj..
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50