Da sam na Plenkovićevom mjestu ozbiljno bi razmišljao o ostavci....a sa njim i Petrov
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Da sam na Plenkovićevom mjestu ozbiljno bi razmišljao o ostavci....a sa njim i Petrov
Pa Vlada kupuje INU čemu drama.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Da sam na Plenkovićevom mjestu ozbiljno bi razmišljao o ostavci....a sa njim i Petrov
Regoč ne bu dobil regres i Božićnicu ovo leto, no zbog nacionalnog interesa, bu se malo strpil do drugog ljeta. Ima se, može se.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
majko božja,pa jesu li naši političari bar jednu stvar napravili kako spada?Osim što su je majstorski potkradali.Pa mi se još dobro držimo,doduše nitko ne zna kako dugo.
vili40-
2015-08-02
Eva_ wrote:A Karamarko je Mesija, u najmanju ruku. Daj Marčelo, preboli više to.
karamarko je bio zadnja šansa da se zemlja izvuče iz bankrota, u koji plenković srlja 200 na sat po napucima brisela.
Ma koliko kome ne bilo jasno, lustracija je bila preduvjet za bilo kakav ekonomski napredak države
marcellus wrote:Eva_ wrote:A Karamarko je Mesija, u najmanju ruku. Daj Marčelo, preboli više to.
karamarko je bio zadnja šansa da se zemlja izvuče iz bankrota, u koji plenković srlja 200 na sat po napucima brisela.
Ma koliko kome ne bilo jasno, lustracija je bila preduvjet za bilo kakav ekonomski napredak države
soros brale
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ukrušak nas na aparatima..Eva_ wrote:Regoč ne bu dobil regres i Božićnicu ovo leto, no zbog nacionalnog interesa, bu se malo strpil do drugog ljeta. Ima se, može se.
Guest- Guest
MOL je dobio arbitražni spor protiv Hrvatske, što je objavio Plenković.
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2017&mm=04&dd=18&nav_id=1251478
mnogi hrvati zale za AU,
veceras bi im predali hrvatsku !?
strasno...
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2017&mm=04&dd=18&nav_id=1251478
mnogi hrvati zale za AU,
veceras bi im predali hrvatsku !?
strasno...
Guest- Guest
Ostavka sa većinom u parlamentu i oporbom na koljenima? Na ovom forumu ima onih koji su totalno netalentirani za realnu politiku.
Guest- Guest
marcellus wrote:lustracija je bila preduvjet za bilo kakav ekonomski napredak države
Lustracija je bila i ostala jedan od osnovnih preduvjeta, možda i osnovni, za moralni preporod države. A moral i gospodarstvo prečesto baš i ne idu ruku pod ruku.
Last edited by slidingdoorsoperator on 18/4/2017, 22:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Ostavka sa većinom u parlamentu i oporbom na koljenima? Na ovom forumu ima onih koji su totalno netalentirani za realnu politiku.
Most je inače koristan otprilike kao i muha zunzara koja puno zuji, ali malo meda... ili kako već ide ta poslovica.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ostavka sa većinom u parlamentu i oporbom na koljenima? Na ovom forumu ima onih koji su totalno netalentirani za realnu politiku.
Most je inače koristan otprilike kao i muha zunzara koja puno zuji, ali malo meda... ili kako već ide ta poslovica.
I otprilike jednako toliko opasan za opstanak ove vlade.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Đeneral Krstičević nije razmišljao o otkazima ili poslodavcima
» Todoric ima teoriju o Maricevoj ostavci:'Plenkovic je zrtvovao Marica jer ima misiju - spasiti samog sebe.'
» Lokalni izbori su za Plenkovića i Bernardića su 'ili na štitu ili pod njim'!
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Đeneral Krstičević nije razmišljao o otkazima ili poslodavcima
» Todoric ima teoriju o Maricevoj ostavci:'Plenkovic je zrtvovao Marica jer ima misiju - spasiti samog sebe.'
» Lokalni izbori su za Plenkovića i Bernardića su 'ili na štitu ili pod njim'!
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
Page 2 of 2