Peticija protiv poreza na nekretnine
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Peticija protiv poreza na nekretnine
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:jaj, samo pričaš, ništ ne poduzimaš :PGnječ wrote:Noor wrote:
to je još uvijek samo u teoriji :(
meni dapače odgovara da zločinci misle da je to samo u teoriji jer tako potencijalni diverzant već u startu ima ogromnu prednost.
ne govorim za sebe nego općenito ima nas nadrkanih podosta nije rečeno da ću ja detonirati prvu bombu možda će netko drugi a baš i ne želim kurvinim sinovima iz zločinačke organizacije mup olakšavati posao.
svi čekaju da netko drugi..pa eto i ti :)
ima netko drugi eo još je i plaćen za to. a za mene ne brini sigurno neću tebi reć što bi i kako bi...ma da ne bi tebi kao morao polagati račune??? tko si ti??? bosanka sa domovnicom i vezama u politici? razguli ti po septičkim jamama radije...
U TIJEKU je sjednica Sabora.
Živi zid je zatražio stanku zbog jučerašnje deložacije Nade Bosnić, a Ivan Pernar je poručio da se sustav mora mijenjati.
"Je li to normalno?"
"Kad se Agrokor, odnosno Todorićeva firma našla u problemima, u roku od dva dana stvorio se novi zakon. A gospođa Nada Bosnić i tisuće drugih kojima visi deložacija za vratom našli su se u problemima i nikome ništa" rekao je Pernar u Saboru.
"Iz Zadra je jučer deložirana nakon što je 45 godina živjela u stanu, zbog duga od 13 tisuća kuna, dok je Ivica Todorić 16 milijardi kuna duga stvorio prema dobavljačima, živi u dvorcu i ima batlera i portira, a gospođa Bosnić je završila na ulici. Je li to normalno?", upitao je Pernar.
Zatim je "gospodi iz HDZ-a" dao rok od 24 sata da stambeno zbrinu Nadu Bosnić iz Zadra i poručio da u suprotnom neće napustiti govornicu.
Rekao je kako ne predstavlja njih, koji su pokrali cijelu zemlju, već hrvatski narod.
"Imate rok, gospodo iz HDZ-a, 24 sata da je stambeno zbrinete. Ako nećemo finim metodama, onda ćete me odavde morati nositi", priprijetio je Pernar.
"Neću otići odavde dok ta gospođa ne dobije smještaj, rekao je i lupnuo šakom od govornicu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernarov-ultimatum-imate-24-sata-ili-cete-me-iznositi-iz-sabora/964396.aspx
Guest- Guest
Baš sam napisao par postova na Imbexu ....potpuno otvoreno.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/peticija-protiv-poreza-na-nekretnine-u-manje-od-24-sata-skupila-20-tisuca-potpisa/964417.aspx
Inace ja imam više nekretnina al zanimljivo je to da cu ja samo podici cijenu podstanarstva i podstanari ce mi to placat , dakle prelomit ce se opet po sirotinji a ne po meni ...no oni su i vama obicnim ljudima digli ovo za 20% , to znaci da žele napunit blagajnu i da ih zanima samo harač a ne socijalna jednakost ....drugim rijecima ja želim da se pobunite da im vi nedate ni kune i zalažem se da obitelj s jednom nekretninom ima porez od nula kuna ....a meni ga s par nekretnina lupite slobodno , ionako ce podstanari to placat.
---
Ukratko žele od vas napraviti robove ....mlada obitelj koja je kupila stan i ima samo jednu nekretninu a ta nekretnina je mlađa od 30 godina a novogradnje to jesu placa 20% više poreza .....ovdje nije rijec o nikakvoj socijalnoj politici nego je rijec o čistom haraču svih slojeva društva i punjenju blagajne na racun svih nas.
---
To su obicni bezobrazni pasji skotovi : pricaju o natalitetnoj politici a digli su ovaj porez za 20% svima koji imaju JEDNU nekretninu mlađu od 30 godina ....gospodo draga to su vam mlade obitelji .....ovaj porez nema nikakve veze s oporezivanjem bogatih jer ce podstanari placat ovo a ne vlasnik nekretnine nego ima s gaženjem srednjeg sloja i sirotinje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/peticija-protiv-poreza-na-nekretnine-u-manje-od-24-sata-skupila-20-tisuca-potpisa/964417.aspx
Inace ja imam više nekretnina al zanimljivo je to da cu ja samo podici cijenu podstanarstva i podstanari ce mi to placat , dakle prelomit ce se opet po sirotinji a ne po meni ...no oni su i vama obicnim ljudima digli ovo za 20% , to znaci da žele napunit blagajnu i da ih zanima samo harač a ne socijalna jednakost ....drugim rijecima ja želim da se pobunite da im vi nedate ni kune i zalažem se da obitelj s jednom nekretninom ima porez od nula kuna ....a meni ga s par nekretnina lupite slobodno , ionako ce podstanari to placat.
---
Ukratko žele od vas napraviti robove ....mlada obitelj koja je kupila stan i ima samo jednu nekretninu a ta nekretnina je mlađa od 30 godina a novogradnje to jesu placa 20% više poreza .....ovdje nije rijec o nikakvoj socijalnoj politici nego je rijec o čistom haraču svih slojeva društva i punjenju blagajne na racun svih nas.
---
To su obicni bezobrazni pasji skotovi : pricaju o natalitetnoj politici a digli su ovaj porez za 20% svima koji imaju JEDNU nekretninu mlađu od 30 godina ....gospodo draga to su vam mlade obitelji .....ovaj porez nema nikakve veze s oporezivanjem bogatih jer ce podstanari placat ovo a ne vlasnik nekretnine nego ima s gaženjem srednjeg sloja i sirotinje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
wooow, esko opet demonstrira silu, naravno...virtualnu, za kakvu bi drugu imao moodaGnječ wrote:ima netko drugi eo još je i plaćen za to. a za mene ne brini sigurno neću tebi reć što bi i kako bi...ma da ne bi tebi kao morao polagati račune??? tko si ti??? bosanka sa domovnicom i vezama u politici? razguli ti po septičkim jamama radije...Noor wrote:svi čekaju da netko drugi..pa eto i ti :)Gnječ wrote:ne govorim za sebe nego općenito ima nas nadrkanih podosta nije rečeno da ću ja detonirati prvu bombu možda će netko drugi a baš i ne želim kurvinim sinovima iz zločinačke organizacije mup olakšavati posao.Noor wrote:jaj, samo pričaš, ništ ne poduzimaš :PGnječ wrote:
meni dapače odgovara da zločinci misle da je to samo u teoriji jer tako potencijalni diverzant već u startu ima ogromnu prednost.
klonim se istarskih septičkih u zadnje vrijeme, koju god otvore...ti unutra čučiš
daj forumskom pučanstvu odaj tajnu, od čega tako haluciniraš? šta god trošiš, tako ti svega....smanji malo, spržilo te do tabana
Guest- Guest
UDRUGA poreznih obveznika "Lipa" poziva sve porezne obveznike da na predstojećim lokalnim izborima odaberu one kandidate koji jasno iskažu svoje protivljenje uvođenju poreza na nekretnine i povećanju ukupnog poreznog opterećenja.
Lipa poziva sve stranke, nezavisne liste i kandidate na predstojećim lokalnim izborima da javno iskažu svoj stav prema uvođenju ovog poreza. Hrvatski građani su u tri dana s više od 38.000 potpisa jasno poručili da se protive uvođenju ovog nepravednog nameta koji zahvaća oko 90 posto populacije, a uzrokuje brojne negativne posljedice, priopćeno je iz Lipe. Peticiju potpisalo gotovo 40 tisuća ljudi
Podsjećamo, Udruga poreznih obveznika Lipa u utorak je pozvala građane da izraze svoje protivljenje uvođenju poreza na nekretnine potpisivanjem peticije. Peticiju je do sada potpisalo gotovo 40 tisuća građana.
Lipa poziva sve stranke, nezavisne liste i kandidate na predstojećim lokalnim izborima da javno iskažu svoj stav prema uvođenju ovog poreza. Hrvatski građani su u tri dana s više od 38.000 potpisa jasno poručili da se protive uvođenju ovog nepravednog nameta koji zahvaća oko 90 posto populacije, a uzrokuje brojne negativne posljedice, priopćeno je iz Lipe. Peticiju potpisalo gotovo 40 tisuća ljudi
Podsjećamo, Udruga poreznih obveznika Lipa u utorak je pozvala građane da izraze svoje protivljenje uvođenju poreza na nekretnine potpisivanjem peticije. Peticiju je do sada potpisalo gotovo 40 tisuća građana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Počinju pripreme za uvođenje poreza na nekretnine
» Broj nekretnina raste jer nema poreza na nekretnine
» Grci zbog poreza masovno prodaju nekretnine
» Večernji i Jutarnji oštro za uvođenje poreza i rente na nekretnine
» Kako kome udovoljiti pak sad ne valaj što se odgodio porez na nekretnine:'Od odgode poreza profitirat će bogati vlasnici vila i graditelji na crno'
» Broj nekretnina raste jer nema poreza na nekretnine
» Grci zbog poreza masovno prodaju nekretnine
» Večernji i Jutarnji oštro za uvođenje poreza i rente na nekretnine
» Kako kome udovoljiti pak sad ne valaj što se odgodio porez na nekretnine:'Od odgode poreza profitirat će bogati vlasnici vila i graditelji na crno'
Page 4 of 4