Slavlje u Sarajevu nakon obnove sultanata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slavlje u Sarajevu nakon obnove sultanata
Pinochet wrote:Erdogan je pravi vladar, konzervativan, vlada čvrstom rukom, i protiv je zapadnih degeneriranih vrijednosti tipa sekularizma i ljudskih prava, on u ime države najpravednije kažnjava, i to iskuljučivo u interesima turske i zajednice
jedina mu je mana što nije socijalizan-konzervativan, nego je uveo u turskoj neoliberalne reforme, ali OK, nije svatko savršen
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pinochet wrote:najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.vuksadinare wrote:ne vadim se ja...nego svi neprijatelji hrvatske su isti bez obzira na boje...ja samo po onoj rijeckoj..solo contra tutti....epikur37 wrote:Vucina se sad vadi...
šta će nama neprijatelji kada imamo takve "prijatelje"
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
epikur37 wrote:Yoda pricas gluposti...neprijatelj ti obiteljaki lijecnik, ucitelj tvoje djece ili poli ajac iz kvarta.....bas si neoliberal
to je problem uhljeba, što trpaju sve u isti koš.
zašlosno je da u RH, neki uhljeb koji lupa pečate i radi štetu u nekom zavodu/agenciji/ministarstvu/županiji ima istu ili veću plaću nego liječnik, i onda se uhljebi vade "šta bi vi bez liječnika".. da liječnici nam trebaju , a problem je liječnika što se nebore za svoje interese , nego idu zajedno sa uhljebima..
u sloveniji su liječnici tražili veće plaće, i bili rekli da ne žele da ih se povezuje sa ostalih državnim uposlenicima i uhljebima, nego da nastupaju solo.
što se tiče policije, zakurac, uglavnom reketari sirotinju, i male ljude, a već nekom lokalnom mafijozi se ne usude pogledati u oči.. dok babu bacaju na pod..
ja pričam sa jednom pandurom, on podržava takvu politiku.. ukinut policiju, imamo više policije nego komunistička yugoslavija
Guest- Guest
Ja se također slažem da treba rezati uhljebe što se ponajveć odnosi na državne službenike i administraciju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuenaPinochet wrote:najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.vuksadinare wrote:ne vadim se ja...nego svi neprijatelji hrvatske su isti bez obzira na boje...ja samo po onoj rijeckoj..solo contra tutti....epikur37 wrote:Vucina se sad vadi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuenaPinochet wrote:najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.vuksadinare wrote:ne vadim se ja...nego svi neprijatelji hrvatske su isti bez obzira na boje...ja samo po onoj rijeckoj..solo contra tutti....epikur37 wrote:Vucina se sad vadi...
Ne kaže se khuen nego kolin/kulen ili kuljen u bosni
2015-08-06
nisi ti normalan bez ljutnje..tko je mislio na nekakvog kulina...vec khuena hedervarya bog te tvoj blesaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuenaPinochet wrote:najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.vuksadinare wrote:ne vadim se ja...nego svi neprijatelji hrvatske su isti bez obzira na boje...ja samo po onoj rijeckoj..solo contra tutti....epikur37 wrote:Vucina se sad vadi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi ti normalan bez ljutnje..tko je mislio na nekakvog kulina...vec khuena hedervarya bog te tvoj blesaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuenaPinochet wrote:najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.vuksadinare wrote:
ne vadim se ja...nego svi neprijatelji hrvatske su isti bez obzira na boje...ja samo po onoj rijeckoj..solo contra tutti....
dobro zajebajem se :D
2015-08-06
ne zajebajes se i sad se vadis..nek si falija ucoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nisi ti normalan bez ljutnje..tko je mislio na nekakvog kulina...vec khuena hedervarya bog te tvoj blesaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuenaPinochet wrote:
najveći neprijatelji hrvatske su uhljebi koji rade za Hrvatsku. oni istrebljuju hrvate brže nego četnici. i onda glasuju za HDZ/SDP/MOST i idu u crkvu.
2015-09-08
this easter, we commemorate the day the Ottoman Empire rose from the grave
vuksadinare wrote:ne zajebajes se i sad se vadis..nek si falija ucoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nisi ti normalan bez ljutnje..tko je mislio na nekakvog kulina...vec khuena hedervarya bog te tvoj blesaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
bolest stara od osnivanja kraljevine shs-a gdje su se 'hrvati' kupovali pozicijama i uhljebnistvom...tu bi jos dodao vrijeme khuena
Mah...
Danas mi je dan od odmora....pa cimam bezveze.
U glavnom, ovaj trend turčenja u Bošnjaka pozdravljam, a Srbi nek se vode svojom rusko-pravoslavnom maticom.
Huntington je u pravu a i kisinger...
2015-08-06
Povedi kolindu,vuksadinare wrote:vrlo moguce..kazu da ce treci upravo na balkanu poceti a ne na bliskom istoku..no ja sam spreman..podatke manje vise imam spremljene i obavjestajne podatke o vecini vas ovdje...i onda u slucaju rata ide nocna posjeta ne volim neprijatelje iza ledja vec pred ocimapismejker wrote:hoćel rat,Fuče?
ako si nameran da
me posetis.
jedinstvens bih postoji
jedino u glavama budala.
Guest- Guest
Hahaha, četnici nek čupaju kosu s glave!
crvenkasti-
2014-04-17
a što oni nesretnici imaju sa sultanom?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vide ga kao isukanu sablju..i kao osvetu protiv zlih kjafira u bosni..kaja wrote:a što oni nesretnici imaju sa sultanom?
pizzona,stanojka,ere,epikura...
2015-09-08
Tuurci više mrze Srbe nego nas Hrvate, tako da imaju našu podršku.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:vide ga kao isukanu sablju..i kao osvetu protiv zlih kjafira u bosni..kaja wrote:a što oni nesretnici imaju sa sultanom?
i onda se ti čudiš savezu čove i dode ;)
još će oni obraniti in voje Glavice kraj sinja da ne padnu dušmanu u ruke, opet :)
2015-08-06
jbg...vi ste ih kukavicki iz busije napadali 500 godina po drumovima...crvenkasti wrote:Tuurci više mrze Srbe nego nas Hrvate, tako da imaju našu podršku.
2015-09-08
Pa i nisu..u biti bili su jako poplaseni od Turaka..vuksadinare wrote:jbg...vi ste ih kukavicki iz busije napadali 500 godina po drumovima...crvenkasti wrote:Tuurci više mrze Srbe nego nas Hrvate, tako da imaju našu podršku.
Guest- Guest
pa tupsone...upravo poraz turcina kod sinja bio je pocetak kraja osmanskog carstva na ovim prostorima..dok je kakav beg guzio tvoje i dodine..sinjanin je begu stao sabljom ispred njegaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:vide ga kao isukanu sablju..i kao osvetu protiv zlih kjafira u bosni..kaja wrote:a što oni nesretnici imaju sa sultanom?
i onda se ti čudiš savezu čove i dode ;)
još će oni obraniti in voje Glavice kraj sinja da ne padnu dušmanu u ruke, opet :)
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slavlje u Sarajevu zbog dolaska katoličkog predsjednika na čelo Amerike
» Nakon slavlja nastupilo otrežnjenje!Slavlje Torcide je bio korona party.
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» Fikret Abdić u Sarajevu nakon 23 godine
» U Sarajevu zbunjeni nakon priopćemka izraelske novinare pa se sad pravdaju ili traže izlaz iz neugodne situacije pitanjem kakvu igru igraju Hrvatska i Izrael
» Nakon slavlja nastupilo otrežnjenje!Slavlje Torcide je bio korona party.
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» Fikret Abdić u Sarajevu nakon 23 godine
» U Sarajevu zbunjeni nakon priopćemka izraelske novinare pa se sad pravdaju ili traže izlaz iz neugodne situacije pitanjem kakvu igru igraju Hrvatska i Izrael
Page 2 of 4