Erdogan na korak od apsolutne moći, ankete pokazuju da vodi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Erdogan na korak od apsolutne moći, ankete pokazuju da vodi
meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa kad gledas to nije lose...recimo ima i ona svojih prednosti...radi sranja ode glava...kaja wrote:ajme blago njima, i smrtnu kaznu će dobiti, milina..
2015-09-08
Opet negdi rat???vuksadinare wrote:meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
Guest- Guest
bice...neizbjezno je...spremi se da te siluju i prikolju...pismejker wrote:Opet negdi rat???vuksadinare wrote:meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
2015-09-08
eto na..!!!vuksadinare wrote:bice...neizbjezno je...spremi se da te siluju i prikolju...pismejker wrote:Opet negdi rat???vuksadinare wrote:meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
Guest- Guest
Fuk,neki film za preporuku?
Guest- Guest
jebiga..ja mirno spavam ne znam za tebe...pismejker wrote:eto na..!!!vuksadinare wrote:bice...neizbjezno je...spremi se da te siluju i prikolju...pismejker wrote:Opet negdi rat???vuksadinare wrote:meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
2015-09-08
Ko Bebač..vuksadinare wrote:jebiga..ja mirno spavam ne znam za tebe...pismejker wrote:eto na..!!!vuksadinare wrote:bice...neizbjezno je...spremi se da te siluju i prikolju...pismejker wrote:Opet negdi rat???vuksadinare wrote:meni drago da je erdi pobjedio...jedno je sigurno koljaza se ne moze izbjeci...
Guest- Guest
ne okreci se sine...pismejker wrote:Fuk,neki film za preporuku?
2015-09-08
ajd ti u kujac.. moram se malo okrenuti i nasmijati,kaxte si sudbu navukli na vrat..vuksadinare wrote:ne okreci se sine...pismejker wrote:Fuk,neki film za preporuku?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Objavljen prvi dio ankete po izbornim jedinicama. SDP vodi u dvije, HDZ u jednoj
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» AfD ruši ankete
» Objavljen prvi dio ankete po izbornim jedinicama. SDP vodi u dvije, HDZ u jednoj
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» AfD ruši ankete
Page 3 of 3