SRETAN USKRS/VASKRS
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRETAN USKRS/VASKRS
Kad odeš, pjevat ćemo "blago nama što ga zemlja ima".Gnječ wrote:Regoč wrote:Blagosivljam te da što prije odeš u vječnost.Gnječ wrote:Regoč wrote:Da, i? I ovdje dolaziš gaditi prostor. Kad crkneš za tobom će baciti tonu sode bikarbone da te zemlja može probaviti, bagro četnička.Gnječ wrote:
Regoč citat:
"Forum je otvoren za svačije petljanje u svaku temu i svaki komentar. Zato i je forum, a ne monolog ili dijalog."
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1599p60-prituzbe#823103
Molim admine da se ovo pobriše, kao i upis na koji odgovaram, a Gnječu da ban zbog protuekumenskoga djelovanja.
Regoč rvacki katolik.
Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.
– Evanđelje po Mateju, glava 5:43-44
hvala na lijepim željama ali meni se ne žuri.
Molim modove da pobrišu cieli ovaj neeukumanski niz i daju ban Gnječu zbog promicanja mržnje prema kršćanima.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Tebe smo već prepoznali.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa regoč se i moli Bogu, da se riješi napasti... :)
kaže meni Isus: po djelima njihovim ćeš ih prepoznati.
ti i On stalno besjedite... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa regoč se i moli Bogu, da se riješi napasti... :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kad čovjek govori Bogu, zovemo to molitvom.michaellcmacha wrote:ti i On stalno besjedite... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa regoč se i moli Bogu, da se riješi napasti... :)
Kad Bog govori čovjeku, zovemo to shizofrenijom.
Nisam, Gnječ je, ali tkogod bil molim da se pobriše ciela protuuskrsna nit i svi upisi koji odudaraju od slavljeničke atmosfere te da se začetnicima onemogući djelovanje na forumu do kraja uskrsnoga vremena.kic wrote:
najviše je baš regoch uništio temu haha
Regoč wrote:Kad odeš, pjevat ćemo "blago nama što ga zemlja ima".Gnječ wrote:Regoč wrote:Blagosivljam te da što prije odeš u vječnost.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Da, i? I ovdje dolaziš gaditi prostor. Kad crkneš za tobom će baciti tonu sode bikarbone da te zemlja može probaviti, bagro četnička.
Molim admine da se ovo pobriše, kao i upis na koji odgovaram, a Gnječu da ban zbog protuekumenskoga djelovanja.
Regoč rvacki katolik.
Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.
– Evanđelje po Mateju, glava 5:43-44
hvala na lijepim željama ali meni se ne žuri.
Molim modove da pobrišu cieli ovaj neeukumanski niz i daju ban Gnječu zbog promicanja mržnje prema kršćanima.
zašto brisati? sviđaju mi se tvoje poslanice.
Guest- Guest
Opet primjer kako Kic pušta da se kršćanofobi iživljavaju, a onda dieli banove kad im se suprotstavimo.
Jebi se i ti, i tvoji štićenici!
Svima ostalima sretan Uskrs još jednom.
Regoč wrote:Nisam, Gnječ je, ali tkogod bil molim da se pobriše ciela protuuskrsna nit i svi upisi koji odudaraju od slavljeničke atmosfere te da se začetnicima onemogući djelovanje na forumu do kraja uskrsnoga vremena.kic wrote:
uklonit ću lako postove, ali vidi malo i sam koliko doprinosiš rusvaju..
Regoč wrote:Opet primjer kako Kic pušta da se kršćanofobi iživljavaju, a onda dieli banove kad im se suprotstavimo.
top kek
Regoč wrote:Kad čovjek govori Bogu, zovemo to molitvom.michaellcmacha wrote:ti i On stalno besjedite... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa regoč se i moli Bogu, da se riješi napasti... :)
Kad Bog govori čovjeku, zovemo to shizofrenijom.
znači Abraham, Mojsije i ostala ekipa proroka su bili šizofreničari?
Guest- Guest
Sretan, miran i blagoslovljen Uskrs Vama i Vasim obiteljima zeli kolerik.
Guest- Guest
kic wrote:Regoč wrote:Nisam, Gnječ je, ali tkogod bil molim da se pobriše ciela protuuskrsna nit i svi upisi koji odudaraju od slavljeničke atmosfere te da se začetnicima onemogući djelovanje na forumu do kraja uskrsnoga vremena.kic wrote:
uklonit ću lako postove, ali vidi malo i sam koliko doprinosiš rusvaju..
Da se u tebe mogu pouzdati da ćeš napraviti red, ne bih reagiral, ali kako znam da ćeš dopustiti uobičajeno protukatoličko iživljavanje, neću šutjeti. Kad budeš dosljedno mical uvrjedljive i neprimjerene upise, neću se upuštati u prepucavanja.
što sad tebi smeta pa meni je baš ok vidjeti tko je tko u cijeloj priči, evo danas sam razalatio jednog domaćeg gnječa koji se uhvatio sisačke katedrale blatit i vrlog nam biskupa, na kraju dotle došlo da je admin zaključao temu da se debil inače adminov prijatelj više ne blamira... pusti to nek svak reče što ima za reć... doći će vrijeme kad će onaj spomenuti princip opet zavladati pa je dobro znati tko je tko.....Regoč wrote:kic wrote:Regoč wrote:Nisam, Gnječ je, ali tkogod bil molim da se pobriše ciela protuuskrsna nit i svi upisi koji odudaraju od slavljeničke atmosfere te da se začetnicima onemogući djelovanje na forumu do kraja uskrsnoga vremena.kic wrote:
uklonit ću lako postove, ali vidi malo i sam koliko doprinosiš rusvaju..Da se u tebe mogu pouzdati da ćeš napraviti red, ne bih reagiral, ali kako znam da ćeš dopustiti uobičajeno protukatoličko iživljavanje, neću šutjeti. Kad budeš dosljedno mical uvrjedljive i neprimjerene upise, neću se upuštati u prepucavanja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:što sad tebi smeta pa meni je baš ok vidjeti tko je tko u cijeloj priči, evo danas sam razalatio jednog domaćeg gnječa koji se uhvatio sisačke katedrale blatit i vrlog nam biskupa, na kraju dotle došlo da je admin zaključao temu da se debil inače adminov prijatelj više ne blamira... pusti to nek svak reče što ima za reć... doći će vrijeme kad će onaj spomenuti princip opet zavladati pa je dobro znati tko je tko.....Regoč wrote:kic wrote:Regoč wrote:Nisam, Gnječ je, ali tkogod bil molim da se pobriše ciela protuuskrsna nit i svi upisi koji odudaraju od slavljeničke atmosfere te da se začetnicima onemogući djelovanje na forumu do kraja uskrsnoga vremena.kic wrote:
uklonit ću lako postove, ali vidi malo i sam koliko doprinosiš rusvaju..Da se u tebe mogu pouzdati da ćeš napraviti red, ne bih reagiral, ali kako znam da ćeš dopustiti uobičajeno protukatoličko iživljavanje, neću šutjeti. Kad budeš dosljedno mical uvrjedljive i neprimjerene upise, neću se upuštati u prepucavanja.
Smeta mi! Otvori se tema o Danu neovisnosti, dođe bagra pa zagađuje, Kic pušta. Otvori se tema o Uskrsu, opet bagra gadi, Kic se smješka i mene označuje kao problem. Isto će se ponoviti i za Dan neovisnosti. Jasno je da bagra ima povlastice zagađivanja, a od Hrvatah, katolikah, jednostavo: od ljudih, očekuje se da to prešute. E, nećemo!
Uistino je vrli. Nadam se da je papa Franjo već potpisao dokument o njegovoj smjeni.michaellcmacha wrote: sisačke katedrale blatit i vrlog nam biskupa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
uistinu jeste za nas koji smo uz njega,....nadaj se kolko oš ali nije, a niti neće, onda bi vidio što su neredi.... ovo što asila stavlja je sitna boranija...jastreb wrote:Uistino je vrli. Nadam se da je papa Franjo već potpisao dokument o njegovoj smjeni.michaellcmacha wrote: sisačke katedrale blatit i vrlog nam biskupa
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5