Drsko ponašanje komunalnog redara u Novalji
Page 1 of 1
Drsko ponašanje komunalnog redara u Novalji
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/480619/sta-vi-drolje-hocete-mjestanke-pokusale-zastititi-stranog-turista-od-komunalnog-redara-od-ih-brutalno-napao?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Drsko ponašanje komunalnog redara u Novalji
Ti komunalni redari su počeli sebi umišljati da su šerifi i iskaljuju se nad slabijima,a kad osjete da "neće da može" onda ko šupci pozivaju policiju.
Slično se ponašaju i ovi iz Drž.inspektorata koji ljeti ganjaju turiste koji su recimo noć proveli zaspali u autu,jer su rano stigli i nisu više mogli naići na otvoreni kamp ili apartmane.
Slično se ponašaju i ovi iz Drž.inspektorata koji ljeti ganjaju turiste koji su recimo noć proveli zaspali u autu,jer su rano stigli i nisu više mogli naići na otvoreni kamp ili apartmane.
2014-04-22
Zamisli ti,naplatiti strancu kaznu jer u ruci ima bocu alkohola!!!
Samo tjeraju goste.
Samo tjeraju goste.
2014-04-22
a baš mu je trebalo 500 kn, nije ok da im je objasnila da im treba dati potvrdu, kak da onda ukrade 500 kn ako izda potvrdu?!
jbt..ne možeš ti više od tih drolja ni krasti..
jbt..ne možeš ti više od tih drolja ni krasti..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
joj tebe...to mu je super prilika da ukrade 500 kn, ovi ne znaju hrvatski, on je redar , uzme 500 kn za 10 minuta i nosi kući, ni kopao ni orao..jastreb wrote:Zamisli ti,naplatiti strancu kaznu jer u ruci ima bocu alkohola!!!
Samo tjeraju goste.
2015-08-15
On joj je pak na to povišenim tonom rekao ga ne zanima njezina prijava, te ja pitao da li ona zna tko je on.
ovo je postalo zarazno
ovo je postalo zarazno
vili40-
2015-08-02
je pa ne da mu da krade drolja.vili40 wrote:On joj je pak na to povišenim tonom rekao ga ne zanima njezina prijava, te ja pitao da li ona zna tko je on.
ovo je postalo zarazno
zarazan je postao ciganski mentalitet koji je zarazio hrvata, oće krasti i prositi za dete kunu a neće raditi...
2015-08-15
Sezona polako dolazi i to je vrijeme komunalnih redara koji poput medvjeda izlaze iz brloga,zatim raznih inspektora,prodavača kukuruza na plažama pridošlih iz Vu županije(uglavnom srpske nacionalnosti) ,prodavača pekarskih proizvoda koji na crno po plažama nude svoje produkte(uglavnom Goranci),Ciganki koje također operiraju po plažama prodajući stoljnjake,te usput i čišćeći,te šarolikih štandova sa trećerazrednom kineskom robom . Propalih umjetnika koji prave neprepoznatljive portrete i zapisuju imena na zrnu riže,te klaunova ,pantomimičara i šibicara.
2014-04-22
a nije u redu da se droca miješa,ko da je bitno gdje će pare završiti a on još vuče kredit za bemburu,nije mu lako.kaja wrote:je pa ne da mu da krade drolja.vili40 wrote:On joj je pak na to povišenim tonom rekao ga ne zanima njezina prijava, te ja pitao da li ona zna tko je on.
ovo je postalo zarazno
zarazan je postao ciganski mentalitet koji je zarazio hrvata, oće krasti i prositi za dete kunu a neće raditi...
vili40-
2015-08-02
da..jebo je vrag..on pukne 500 puta 30 ..i ono malo nešto s burzevili40 wrote:a nije u redu da se droca miješa,ko da je bitno gdje će pare završiti a on još vuče kredit za bemburu,nije mu lako.kaja wrote:je pa ne da mu da krade drolja.vili40 wrote:On joj je pak na to povišenim tonom rekao ga ne zanima njezina prijava, te ja pitao da li ona zna tko je on.
ovo je postalo zarazno
a ona zajebava..
2015-08-15
Jao,kad se samo sjetim što nas na moru sve čeka i što moramo pretrpjeti u narednih 5 mjeseci.
Kod nas prvo započne masovni desant Janezov. I to sad već u 4.mjesecu naročito vikendom.
Od svega toga što prati ljeto mene su oduvijek najviše veselile sezonske radnice.
Kod nas prvo započne masovni desant Janezov. I to sad već u 4.mjesecu naročito vikendom.
Od svega toga što prati ljeto mene su oduvijek najviše veselile sezonske radnice.
2014-04-22
ali mora ako recimo pukne u casinu 7-8 tisuća na noć pa ti sad rintaj cijeli mjesec za to.A turista sa pivom u ruci kolko hoćeš,velike ovlasti i nitko ti ništa ne može.Bar ne tako dugo dok ne nalete na mog pajdu kojeg je frajkan isto htio oženiti jer ga je ujutro našao da spava na ležaljki.Pitao ga je dal ga on to žica i da mu se nek makne s očiju jer će u protivnom u more.kaja wrote:da..jebo je vrag..on pukne 500 puta 30 ..i ono malo nešto s burzevili40 wrote:a nije u redu da se droca miješa,ko da je bitno gdje će pare završiti a on još vuče kredit za bemburu,nije mu lako.kaja wrote:je pa ne da mu da krade drolja.vili40 wrote:On joj je pak na to povišenim tonom rekao ga ne zanima njezina prijava, te ja pitao da li ona zna tko je on.
ovo je postalo zarazno
a ona zajebava..
vili40-
2015-08-02
i dal tko uopće kontrolira te redare?Fakin dobije posao i može raditi što god hoće,jadno.Dere se sa balkona drolja,drolja jel znaš ti tko sam ja...ahahahahahaaa
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Za šefa komunalnog u Požegi postavljen HDZ-ovac osuđen za krivotvorenje i pokušaj prevare. Na tablicama ima '1941-U'
» Iz uprave Veleučilišta u Kninu, ministar Šustar smijenio profesore i postavio šefa komunalnog. Ozbiljno.
» Briti opet divljali ovaj put na Zrcu!Napali redare masovno flasama,stolcima pa na kraju bjezali od redara spasavajuci se skokovima u more
» Sramotno ponašanje RTL-a
» " NEDOLIČNO SEKSUALNO PONAŠANJE "
» Iz uprave Veleučilišta u Kninu, ministar Šustar smijenio profesore i postavio šefa komunalnog. Ozbiljno.
» Briti opet divljali ovaj put na Zrcu!Napali redare masovno flasama,stolcima pa na kraju bjezali od redara spasavajuci se skokovima u more
» Sramotno ponašanje RTL-a
» " NEDOLIČNO SEKSUALNO PONAŠANJE "
Page 1 of 1