MADE IN CHINA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: MADE IN CHINA
Heinrich_Himmler wrote:Breaking news from China: Shaolin monastery in Milano... stizu Bruce Leeovi i Jackie Chanovi izaslanici uciti milaneze Karateu i Kung Fu... derby della mado...tj derby della china ce predstaviti najbolje kung fu borce u crveno crnim odorama protiv karate boraca u plavo crnim odorama... ulazak kosta 10 juana a na borilistu Mao Tze tunga nekadasnjem San Siru ce se besplatno dijelit Riza ..za brojne posjetitelje iz china shopova diljem italije. Dotle ce Juventus ispisat stranice povijedti
Guest- Guest
made in china. plastični klub.fridrih_niche wrote:operw wrote:niche kako se piše ac milan na kineskom
Guest- Guest
operw wrote:Heinrich_Himmler wrote:Breaking news from China: Shaolin monastery in Milano... stizu Bruce Leeovi i Jackie Chanovi izaslanici uciti milaneze Karateu i Kung Fu... derby della mado...tj derby della china ce predstaviti najbolje kung fu borce u crveno crnim odorama protiv karate boraca u plavo crnim odorama... ulazak kosta 10 juana a na borilistu Mao Tze tunga nekadasnjem San Siru ce se besplatno dijelit Riza ..za brojne posjetitelje iz china shopova diljem italije. Dotle ce Juventus ispisat stranice povijedti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jos ce bjednicima sponzor biti BROWN RICE FACTORY IN GUANGZOUoperw wrote:made in china. plastični klub.fridrih_niche wrote:operw wrote:niche kako se piše ac milan na kineskom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
rezultati će biti tu. no postoji nešto veće od rezultata i trofeja, to je tradicija, dostojanstvo, ponos koji klub ima a milan je sve to prodao za šaku yuana.amper1950 wrote:Operw već počeja kmećati, sad kad ludi kinezi ulože u Milan i vrate ga na vrh, šta će onda biti. Neće im priznati rezultate
talijanski klub u kineskom vlasništvu, neviđena sramota.
Guest- Guest
Calciopoli je reka sve o dostojanstvu i ponosu trećeg najboljeg kluba u Italiji kad ga je izbacija u Seriju B...
<3
<3
Guest- Guest
Milan i Sinter su ionako vec postali smece od klubova. Saka yuana ce dovesti milanski sljam na tribine. U rangu su psga i citya... nista nula a amper se ruga operwu i kaze da ce operw kmecat.. ok sinter i milan su osramotili cadt italije ali vide da buducnosti nema nego u tome dotle se govnad poput ampera ponosi hajdukovom cascu i 4.mjestom i dugom cestom i idealom koji ce hajduka dovesti na vrh
2015-09-13
U italiji kad vam neide protiv juventusa onda je najlakse okrivit suce..... Marcelo Lippifridrih_niche wrote:Calciopoli je reka sve o dostojanstvu i ponosu trećeg najboljeg kluba u Italiji kad ga je izbacija u Seriju B...
<3
2015-09-13
35.scudeto.... nemoj se blamirat budalasu
2015-09-13
7 LP...krepaj crkotino.Heinrich_Himmler wrote:35.scudeto.... nemoj se blamirat budalasu
Guest- Guest
Najveci klub italije po svim mjerilima ... najpopularniji ubij se krepalino glupa. Nema vise pedofilcine stare koja je na mjestunpremijera iskrcavala drzavni budzet u milanVincent Vega wrote:7 LP...krepaj crkotino.Heinrich_Himmler wrote:35.scudeto.... nemoj se blamirat budalasu
2015-09-13
Juveeeeee
2015-09-13
DANAS SU RIZA BOJSI PODIJELILI RIZU UVEZENU IZ KINE. TISUCE DJELATNIKA KINESKIH TRGOVINA SU UZIVO GLEDALE OBRACUN NA BORILISTU ZVANOM MAO TZE TUNG. TJ NEKADASNJEM SLAVNOM SAM SIRU.
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Kako se Operw ispisa po cmarperu nicheu i onoj mrtvoj mumiji tominju.... hahahahahaha...
Men3 bi bila sramota da mi klub vode RIZA BOYSI..
Ili udruge idota zvane NAS HAJDUK.. koje sugave organizacije. Nece se vise zvat SAN SIRO ILI MEAZZA ZVAT CE SE ....STADION MAO TZE TUNGA....
Jot,jot,jot... bummmm dota
Guest- Guest
Ko se ne bi ruga malenom operw koji tu kmeči,a da kinezi preuzimaju Juve onda bi to predstavlja kao odličnu stvar ko što je opravdava onu sramotnu promjenu grba,zamjenu grba s logom mesne industrijeHeinrich_Himmler wrote:Milan i Sinter su ionako vec postali smece od klubova. Saka yuana ce dovesti milanski sljam na tribine. U rangu su psga i citya... nista nula a amper se ruga operwu i kaze da ce operw kmecat.. ok sinter i milan su osramotili cadt italije ali vide da buducnosti nema nego u tome dotle se govnad poput ampera ponosi hajdukovom cascu i 4.mjestom i dugom cestom i idealom koji ce hajduka dovesti na vrh
Guest- Guest
Juventus je u vlasništvu obitelji, zajednice koju čine skupa članovi uprave, navijači i igrači koji su u 100godina koliko skupa djeluju osvojili najviše trofeja i postali najveći talijanski i europski klub kako statistički tako i po prestižu.
kakav milan i inter imaju prestiž, klubovi koji svakih nekoliko godina mijenjaju vlasnike i prodaju se u strano vlasništvo za šaku yuana nebi li dobili podršku kineskog tržišta, jeftini plastični klubovi, a ono šta je najžalosnije po ligu i po Juventus, što su uništili draž koja je postojala, derbi između ova 3 kluba uvijek se s nestrpljenjem isčekivao, a sad Juventus ostaje bez svojih rivala jer nema tog igrača i člana Juventusa navijača koji se može toliko spustit i motivirat da igra protiv nekog kineskog kluba, koji prodaje rižu po stadionu i reklamira kineske proizvode ali šta je tu je. bitno je da se trofeji osvajaju i bitno je da je Juve uvijek najbolji i da se gradi nova dvorana za trofeje jer stara je davno ispunjena.
kakav milan i inter imaju prestiž, klubovi koji svakih nekoliko godina mijenjaju vlasnike i prodaju se u strano vlasništvo za šaku yuana nebi li dobili podršku kineskog tržišta, jeftini plastični klubovi, a ono šta je najžalosnije po ligu i po Juventus, što su uništili draž koja je postojala, derbi između ova 3 kluba uvijek se s nestrpljenjem isčekivao, a sad Juventus ostaje bez svojih rivala jer nema tog igrača i člana Juventusa navijača koji se može toliko spustit i motivirat da igra protiv nekog kineskog kluba, koji prodaje rižu po stadionu i reklamira kineske proizvode ali šta je tu je. bitno je da se trofeji osvajaju i bitno je da je Juve uvijek najbolji i da se gradi nova dvorana za trofeje jer stara je davno ispunjena.
Guest- Guest
Operw unistio konkurenciju
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Made in China‘ propada!
» Automobili "Made in China" postaju izvozni hit
» New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
» Made in Albania
» "Hitler made me do it"
» Automobili "Made in China" postaju izvozni hit
» New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
» Made in Albania
» "Hitler made me do it"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3