Idući tjedan počinju uhićenja?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Idući tjedan počinju uhićenja?
a tko je stari?Sabina Spielrein wrote:Zaboravio je reći kako je na tom sastanku prvu stvar koju je uvjetovao bila da on preuzme AG.
Kad je stari odbio, krenula je osveta.
Isto tako, Tedeschi je radio sa starim godinama, počeo dizati cijene, stari ga izbacio.
Nakon par godina ipak se dogovorili, mirmirmirnitkonijekriv, pravio se najodanijem prijateljem.
Kad se uz Petrova ukazala prilika, obezglavio se od želje da se osveti.
Toliko da je tuđoj maloj djeci prijetio, a ne misli kako i on ima djecu.
Stari je kriv za svašta, ali ovo je jalno i gladno do boli, nema tog novca na kojem bi stali i koji bi tu rupu popunio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
aha...a ti ga braniš?Sabina Spielrein wrote:Pa Todorić.
2015-08-15
pa stekla sam dojam..da su petrov i orepić i bulj grozni i jedu malu djecu jer hoće da ga hapse..Sabina Spielrein wrote:Zašto misliš da ga branim?
2015-08-15
Mguće nisi čitala sve što sam pisala.
Ukratko, poanta je kako se danas Todorić, sutra ti ili ja možemo naći na udaru političkog progona.
U tu svrhu mogu se koristiti apsolutno sve moguće neustavnosti, mediji i tajne službe.
Tko je tu kriv ili nije, nevažno, važan je interes, nakon toga počinje 1984.
Sad će to učiniti s privatnim vlasništvom običnih građana, malo po malo.
Jesi vidjela link o oduzimanju zemlje?
Ukratko, poanta je kako se danas Todorić, sutra ti ili ja možemo naći na udaru političkog progona.
U tu svrhu mogu se koristiti apsolutno sve moguće neustavnosti, mediji i tajne službe.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Ljudi uvijek misle kako se njih ne tiče kad se ukliže u neustavnost, političko nasilje, zlouporabu institucija, dok ne bude kasno.
2016-02-22
nisam sve čitala, točno , zato sam se ogradila da mi se učinilo da ga branišSabina Spielrein wrote:Mguće nisi čitala sve što sam pisala.
al bez brige, ti i ja se ne možemo naći na političkom progonu
a toco je zaslužio svaki progon i sankciju jer se svime služio
2015-08-15
kada netko drugi bude meta uključit ću seSabina Spielrein wrote:Ljudi uvijek misle kako se njih ne tiče kad se ukliže u neustavnost, političko nasilje, zlouporabu institucija, dok ne bude kasno.
dok se kriminalci pozivaju na ustavnost i pravicu neću..
2015-08-15
kaja wrote:kada netko drugi bude meta uključit ću seSabina Spielrein wrote:Ljudi uvijek misle kako se njih ne tiče kad se ukliže u neustavnost, političko nasilje, zlouporabu institucija, dok ne bude kasno.
Ovo što si napisala dokazuje ono što sam napisala, ne povezuješ neustavnost sa sobom.
Nisi ti meta, pa onda super.
2016-02-22
Idem ja tu napisati da sam ja Hrvat: ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
povezujem, al ne povezujem pozivanje kriminalaca na ustav i ljudska pravaSabina Spielrein wrote:kaja wrote:kada netko drugi bude meta uključit ću seSabina Spielrein wrote:Ljudi uvijek misle kako se njih ne tiče kad se ukliže u neustavnost, političko nasilje, zlouporabu institucija, dok ne bude kasno.
Ovo što si napisala dokazuje ono što sam napisala, ne povezuješ neustavnost sa sobom.
2015-08-15
ok.crvenkasti wrote:Idem ja tu napisati da sam ja Hrvat: ja sam Hrvat.
2015-08-15
kaja wrote:povezujem, al ne povezujem pozivanje kriminalaca na ustav i ljudska pravaSabina Spielrein wrote:kaja wrote:kada netko drugi bude meta uključit ću seSabina Spielrein wrote:Ljudi uvijek misle kako se njih ne tiče kad se ukliže u neustavnost, političko nasilje, zlouporabu institucija, dok ne bude kasno.
Vidim.
Osobito ne povezuješ pozadinu događanja.
Problem je što takav politički habitus ubija državotvornost i svodi uređenje na plemenske ratove.
Platit ćeš i ti, tako nezainteresirana, ukoliko živiš u Hrvatskoj.
Kužim i da te nije briga, sve pet, tvoje pravo.
2016-02-22
šta blebaš ti koji kurac...to što si boldao je izvršni segment vlasti, i po tekstu se izvršna vlast miješa u pravosudnu a ne zakonodavna u izvršnu... koji je kurac sa tim tvojim doškolovanjem... de više završi bar tu osnovnu a ne da se stalno blamiraš... e i sretan ti uskrs svetozare tebi i tvojoj toj koja li je već... :)pismejker wrote:Inace,ovo se zove grubo krsenje zakona i Ustava,mjesanje Zakonodavnog u Izvrsno tijelo Drzave..u Uljudjenim drzavama,bi u najmanju ruku bilo očekivano da politicar da ostavku na to mjesto..no ovdje je rijec o svemu drugom,samo ne zakonski uredjenoj drzavi..PROCEED..RayMabus wrote:Božo Petrov, Vlaho Orepić i Miro Bulj ne skrivaju zamisao da uhite Todorića, a možda i neke članove njegove obitelji te ljude od povjerenja. Premijer Plenković suprotstavio se takvom planu.
2015-08-08
crvenkasti wrote:Idem ja tu napisati da sam ja Hrvat: ja sam Hrvat.
Opet se mučiš
2016-02-22
no,no..sto si se odmah unervozio,kod vas je kako kazes,sve u sridu,ne mos promasiti,kad kazes,tko se sve negdje ne petlja...michaellcmacha wrote:šta blebaš ti koji kurac...to što si boldao je izvršni segment vlasti, i po tekstu se izvršna vlast miješa u pravosudnu a ne zakonodavna u izvršnu... koji je kurac sa tim tvojim doškolovanjem... de više završi bar tu osnovnu a ne da se stalno blamiraš... e i sretan ti uskrs svetozare tebi i tvojoj toj koja li je već... :)pismejker wrote:Inace,ovo se zove grubo krsenje zakona i Ustava,mjesanje Zakonodavnog u Izvrsno tijelo Drzave..u Uljudjenim drzavama,bi u najmanju ruku bilo očekivano da politicar da ostavku na to mjesto..no ovdje je rijec o svemu drugom,samo ne zakonski uredjenoj drzavi..PROCEED..RayMabus wrote:Božo Petrov, Vlaho Orepić i Miro Bulj ne skrivaju zamisao da uhite Todorića, a možda i neke članove njegove obitelji te ljude od povjerenja. Premijer Plenković suprotstavio se takvom planu.
jebote,daj koji dan za blagdane da se covjek odmori od knjige..
sretno i tebi ,zelim ti jos 40 godina zivota na genericima...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pompeo idući tjedan u Hrvatskoj
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
» Poljski predsjednik idući tjedan u službenom posjetu Hrvatskoj
» Predsjednik Crne Gore idući tjedan dolazi u Zagreb
» Idući tjedan drastično poskupljuje gorivo. Ovo su cijene koje se najavljuju
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
» Poljski predsjednik idući tjedan u službenom posjetu Hrvatskoj
» Predsjednik Crne Gore idući tjedan dolazi u Zagreb
» Idući tjedan drastično poskupljuje gorivo. Ovo su cijene koje se najavljuju