Sjeverna Koreja spremna na rat
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Sjeverna Koreja spremna na rat
Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.pismejker wrote:tja...Koreanci konkretno prijete Amerima..ameri su vec dosad puno puta sjebali dobar dio Planeta i mnoge drzave..tko je vise zasluzio istrebljenje?
Ako su Sj.Koreanci sfaknuti,sfaknuti su za sebe,nikog drugog ne diraju..ameri..ehhh dijametralno suprotna prica..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..melkior wrote:Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.pismejker wrote:tja...Koreanci konkretno prijete Amerima..ameri su vec dosad puno puta sjebali dobar dio Planeta i mnoge drzave..tko je vise zasluzio istrebljenje?
Ako su Sj.Koreanci sfaknuti,sfaknuti su za sebe,nikog drugog ne diraju..ameri..ehhh dijametralno suprotna prica..
Malo pogledaj s cim se bave najveci kapaciteti cije,efbiaja,Houmlanda...naganjavaju se sa MS 13 ,po cijelim UStejtsima..
Tuce najvecih gradova im je bankrotiralo,pitaj malo Medu,kakva je situacija..najbolje sa posla odmah doma,i spusti roletne..ako imas luksuz da ih imas..
ovo zadnje,se bas dobrano odnosi na AMere..ameri su i tebi i meni indirektno nastetili,kao i drugim Europljanima..Koreanci??Niti mrvu.,,.
Guest- Guest
Da su Kinezi pametni, sami bi izvršili invaziju na sjevernu Koreju i maknuli taj režim silom.asilovski wrote:Nema šanse, to bi bio potpuni poraz Kine koja je u biti glavna meta SAD-a, a i koja je skoro posve okružena, a ne da im kolapsira režim u Pjongjangu ili još gore da im ameri defiliraju pored granice. Što se tiče Koreje tu stvarno malo toga znamo, a zapadni mediji po meni pumpaju i gomile laži i idiotarija jer je Kim idealan zlikovac, a što se i sam trudi, ali napasti samo tako Koreju neće ići u bilo kojem obliku.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Kim bi odmah udario po Seulu koji je uz granicu, tako da je ovo sve pokazivanje i igra živaca, osim toga nitko neće " ponavljati napade po strateškim ciljevima" dok je Kina iza Koreje osim same Kine
Pitanje je je li i Kim toliko lud, jer bi posljedica bila izbijanje totalnog rata koji bi za Kim predstavljao ogroman rizik, a da se o njegovim vojnim zapovjednicima i ne govori. Vrlo je dvojbeno koliko su oni raspoloženi ulaziti u totalni rat, jer puno bolje od Kima poznaju raspoloženje u vojsci i narodu.
Napada na strateške ciljeve će očito biti, Trump se vrlo čvrsto postavio i svako odstupanje od tog stava bi mu radikalno ugrozilo vjerodostojnost i popularnost.
Kina ne stoji dovoljno čvrsto iza sjeverne Koreje da bi tu mogla predstavljati neki ozbiljan problem u američkim napadima na sjevernokorejske strateške ciljeve iz nuklearnog i raketnog programa. Vojsku na granicu su poslali uglavnom iz razloga zaštite vlastitog teritorija, ne onog sjevernokorejskog. Repriza iz posljednjeg korejskog rata se neće dogoditi.
I da, pretpostavljam da će se sve svesti na igru živaca, ali tek nakon tih napada koji su očito neminovni, a i sam Kim ih potiče najavama šestog nuklearnog pokusa i bombardiranjem SAD-a.
Ovo je u biti pritisak i igra živaca, to je bilo sa svakim američkim predsjednikom
2015-08-09
Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.pismejker wrote:Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..melkior wrote:Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.pismejker wrote:tja...Koreanci konkretno prijete Amerima..ameri su vec dosad puno puta sjebali dobar dio Planeta i mnoge drzave..tko je vise zasluzio istrebljenje?
Malo pogledaj s cim se bave najveci kapaciteti cije,efbiaja,Houmlanda...naganjavaju se sa MS 13 ,po cijelim UStejtsima..
Tuce najvecih gradova im je bankrotiralo,pitaj malo Medu,kakva je situacija..najbolje sa posla odmah doma,i spusti roletne..ako imas luksuz da ih imas..
ovo zadnje,se bas dobrano odnosi na AMere..ameri su i tebi i meni indirektno nastetili,kao i drugim Europljanima..Koreanci??Niti mrvu.,,.
2015-08-09
melkior wrote: Sloboda političkog izbora? Pa toga nema više niti u EU.
2015-08-09
Jedino ko treba nestati sa lica zemlje su ameri
Vidili bi da bi ovo bio raj na zemlji da nema te imperijalističke gamadi
Guest- Guest
Na stranu američki imperijalizam, ali u Americi možeš komotno autom s Istočne na Zapadnu obalu, ovdje čekaš 5 sati na granici Hrvatske i jebene Slovenije.sunrise wrote:Jedino ko treba nestati sa lica zemlje su ameri
2015-08-09
Ovo nema uticaj na ostatak svijeta...ne naganjavam ja nikakvu pravdu nikome..svak nek mete svoje dvoriste.ako je Koreancima dobro,kako zive,ili nemaju pameti,ili im je isprana,to je njihov bed,ne bed ostatka svijeta..zadnji komjunisticki bastion..ne treba njih pritiskati(jerbo Ameri to upravo rade na 1000 nacina),a ovi im se onda prijete..no ovo zadnje se istice,ne i americki pritisci,medijski rat,demoniziranje...melkior wrote:Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.pismejker wrote:Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..melkior wrote:Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.pismejker wrote:tja...Koreanci konkretno prijete Amerima..ameri su vec dosad puno puta sjebali dobar dio Planeta i mnoge drzave..tko je vise zasluzio istrebljenje?
Sloboda odbrane u Eu..??naravno da je u padu,jerbo su to inscenirali Ameri,pocev od sankcija Rusiji,zakuhavanja i demoniziranja Rusije,pa do trpacine Europe Kozojebima..pad sloboda po pitanju oruzja je samo posljedica americkih poteza..
Guest- Guest
svakako bi bilo zanimljivo gledati,ne bas da nestanu,ali da se raskomadaju na sitnije dijelove uslijed necega..ono da se svedu na pravu mjeru...sunrise wrote:Jedino ko treba nestati sa lica zemlje su ameri
Guest- Guest
Ne, boljševički socijalizam u EU je potpuno autentičan i nema veze s američkim potezima. Niti što se tiče slobode kretanja, niti što se tiče slobode nošenja oružja, niti što se tiče slobode govora. Amerika je oduvijek bila 5 puta iznad Europe, kako jedinstvene EU, tako i svake europske države posebno. Hrvatski jezik završava na mađarskoj granici, a mađarski jezik završava na austrijskoj i češkoj granici. Tajna policija koja tlači vlastite građane oduvijek je bila europska specifičnost, nikada američka makar ni američki predsjednik ne zna koliko točno SAD ima tajnih službi. Problem sa Sjevernom Korejom je taj što oni s nuklearnim pokusima ucjenjuju svijet a njihovi građani im doslovce žderu vlastite mrtve jer nemaju što jesti. Istodobno nakon svakog nuklearnog pokusa traže u zamjenu hranu. Ispada da treba hraniti Sjevernu Koreju kako njihov ludi diktator ne bi spržio nuklearkama čitvo susjedstvo. I kako bi uživao u kavijaru i francuskim vinima. I sve to toleriraju njihovi generali koji su izgleda, još veći monstrumi od same dinastije Kim.pismejker wrote:Ovo nema uticaj na ostatak svijeta...ne naganjavam ja nikakvu pravdu nikome..svak nek mete svoje dvoriste.ako je Koreancima dobro,kako zive,ili nemaju pameti,ili im je isprana,to je njihov bed,ne bed ostatka svijeta..zadnji komjunisticki bastion..ne treba njih pritiskati(jerbo Ameri to upravo rade na 1000 nacina),a ovi im se onda prijete..no ovo zadnje se istice,ne i americki pritisci,medijski rat,demoniziranje...melkior wrote:Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.pismejker wrote:Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..melkior wrote:Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.pismejker wrote:tja...Koreanci konkretno prijete Amerima..ameri su vec dosad puno puta sjebali dobar dio Planeta i mnoge drzave..tko je vise zasluzio istrebljenje?
Sloboda odbrane u Eu..??naravno da je u padu,jerbo su to inscenirali Ameri,pocev od sankcija Rusiji,zakuhavanja i demoniziranja Rusije,pa do trpacine Europe Kozojebima..pad sloboda po pitanju oruzja je samo posljedica americkih poteza..
2015-08-09
Da sam Donald Trump, zbrisao bih preventivno čitavu Sjevernu Koreju s lica Zemlje. A nakon toga Saudijsku Arabiju.melkior wrote:Ne, boljševički socijalizam u EU je potpuno autentičan i nema veze s američkim potezima. Niti što se tiče slobode kretanja, niti što se tiče slobode nošenja oružja, niti što se tiče slobode govora. Amerika je oduvijek bila 5 puta iznad Europe, kako jedinstvene EU, tako i svake europske države posebno. Hrvatski jezik završava na mađarskoj granici, a mađarski jezik završava na austrijskoj i češkoj granici. Tajna policija koja tlači vlastite građane oduvijek je bila europska specifičnost, nikada američka makar ni američki predsjednik ne zna koliko točno SAD ima tajnih službi. Problem sa Sjevernom Korejom je taj što oni s nuklearnim pokusima ucjenjuju svijet a njihovi građani im doslovce žderu vlastite mrtve jer nemaju što jesti. Istodobno nakon svakog nuklearnog pokusa traže u zamjenu hranu. Ispada da treba hraniti Sjevernu Koreju kako njihov ludi diktator ne bi spržio nuklearkama čitvo susjedstvo. I kako bi uživao u kavijaru i francuskim vinima. I sve to toleriraju njihovi generali koji su izgleda, još veći monstrumi od same dinastije Kim.pismejker wrote:Ovo nema uticaj na ostatak svijeta...ne naganjavam ja nikakvu pravdu nikome..svak nek mete svoje dvoriste.ako je Koreancima dobro,kako zive,ili nemaju pameti,ili im je isprana,to je njihov bed,ne bed ostatka svijeta..zadnji komjunisticki bastion..ne treba njih pritiskati(jerbo Ameri to upravo rade na 1000 nacina),a ovi im se onda prijete..no ovo zadnje se istice,ne i americki pritisci,medijski rat,demoniziranje...melkior wrote:Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.pismejker wrote:Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..melkior wrote:
Samo što od Sjeverne Koreje nitko nema koristi, pa ni Sjevernokoreanci, a umrli bi u roku keks za tu istu vlastitu državu koja im radi o glavi. Prekršili su sve prirodne zakone i trebaju nestati.
2015-08-09
Moš mislit da je netko na zapadu pametan istrijebili bi kuću Saud koja je kriva za 99% terorizma na svijet osim toga Koreja realno nije uopce bitna jer je prava meta svega ovoga Kina koja manje vise za 10 godina postaje glavna silamelkior wrote:Da su Kinezi pametni, sami bi izvršili invaziju na sjevernu Koreju i maknuli taj režim silom.asilovski wrote:Nema šanse, to bi bio potpuni poraz Kine koja je u biti glavna meta SAD-a, a i koja je skoro posve okružena, a ne da im kolapsira režim u Pjongjangu ili još gore da im ameri defiliraju pored granice. Što se tiče Koreje tu stvarno malo toga znamo, a zapadni mediji po meni pumpaju i gomile laži i idiotarija jer je Kim idealan zlikovac, a što se i sam trudi, ali napasti samo tako Koreju neće ići u bilo kojem obliku.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Kim bi odmah udario po Seulu koji je uz granicu, tako da je ovo sve pokazivanje i igra živaca, osim toga nitko neće " ponavljati napade po strateškim ciljevima" dok je Kina iza Koreje osim same Kine
Pitanje je je li i Kim toliko lud, jer bi posljedica bila izbijanje totalnog rata koji bi za Kim predstavljao ogroman rizik, a da se o njegovim vojnim zapovjednicima i ne govori. Vrlo je dvojbeno koliko su oni raspoloženi ulaziti u totalni rat, jer puno bolje od Kima poznaju raspoloženje u vojsci i narodu.
Napada na strateške ciljeve će očito biti, Trump se vrlo čvrsto postavio i svako odstupanje od tog stava bi mu radikalno ugrozilo vjerodostojnost i popularnost.
Kina ne stoji dovoljno čvrsto iza sjeverne Koreje da bi tu mogla predstavljati neki ozbiljan problem u američkim napadima na sjevernokorejske strateške ciljeve iz nuklearnog i raketnog programa. Vojsku na granicu su poslali uglavnom iz razloga zaštite vlastitog teritorija, ne onog sjevernokorejskog. Repriza iz posljednjeg korejskog rata se neće dogoditi.
I da, pretpostavljam da će se sve svesti na igru živaca, ali tek nakon tih napada koji su očito neminovni, a i sam Kim ih potiče najavama šestog nuklearnog pokusa i bombardiranjem SAD-a.
Ovo je u biti pritisak i igra živaca, to je bilo sa svakim američkim predsjednikom
Kermit-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjegla-je-iz-sjeverne-koreje-s-13-godina-majka-je-dopustila-da-je-siluju-kako-bi-me-spasila/963684.aspx
Pobjegla je iz Sjeverne Koreje s 13 godina: "Majka je dopustila da je siluju kako bi me spasila"
BRITANSKI Independent objavio je prošli mjesec potresnu priču Yeomni Park, aktivistice za ljudska prava koja je pobjegla iz Sjeverne Koreje s ocem kada je imala 13 godina.
Od tada je video njenog govora u kojem opisuje strahote koje je proživljavala u svojoj domovini pogledan oko 100 milijuna puta.
"Žene su slabe, ali majke su jake"
Na dan kada je pobjegla bila je prisiljena gledati silovanje vlastite majke:
"Silovatelj je bio kineski broker, a meta sam mu bila ja. Postoji izreka u Sjevernoj Koreji: Žene su slabe, ali majke su jake. Moja majka dopustila je da ju siluju kako bi zaštitila mene", rekla je Park.
Majku prijateljice ubili "jer je gledala holivudski film"
Kada je imala samo 9 godina, gledala je javno smaknuće majke svoje prijateljice, koju je država ubila "jer je pogledala holivudski film".
"Kim Jong-un je ubojica"
"Sjeverna Koreja je neopisiva. Nijedno ljudsko biće ne zaslužuje teror samo zbog svog mjesta rođenja", rekla je Park.
Također je kritizirala zapadne vođe koje "ismijavaju Kim Jong-una umjesto da ga tretiraju kao ubojicu".
Pobjegla je iz Sjeverne Koreje s 13 godina: "Majka je dopustila da je siluju kako bi me spasila"
BRITANSKI Independent objavio je prošli mjesec potresnu priču Yeomni Park, aktivistice za ljudska prava koja je pobjegla iz Sjeverne Koreje s ocem kada je imala 13 godina.
Od tada je video njenog govora u kojem opisuje strahote koje je proživljavala u svojoj domovini pogledan oko 100 milijuna puta.
"Silovatelj je bio kineski broker, a meta sam mu bila ja. Postoji izreka u Sjevernoj Koreji: Žene su slabe, ali majke su jake. Moja majka dopustila je da ju siluju kako bi zaštitila mene", rekla je Park.
Kada je imala samo 9 godina, gledala je javno smaknuće majke svoje prijateljice, koju je država ubila "jer je pogledala holivudski film".
"Kim Jong-un je ubojica"
"Sjeverna Koreja je neopisiva. Nijedno ljudsko biće ne zaslužuje teror samo zbog svog mjesta rođenja", rekla je Park.
Također je kritizirala zapadne vođe koje "ismijavaju Kim Jong-una umjesto da ga tretiraju kao ubojicu".
2015-08-09
Zapadni vođe su mlakonje, pizduni i prije svega, korumpirani.melkior wrote:
2015-08-09
Gluposti pa kome su prijetnja korejci? Osim toga trumpika radi za vehabije a vidim vjeruje izvještajima al qaide iz Idliba.melkior wrote:Da sam Donald Trump, zbrisao bih preventivno čitavu Sjevernu Koreju s lica Zemlje. A nakon toga Saudijsku Arabiju.melkior wrote:Ne, boljševički socijalizam u EU je potpuno autentičan i nema veze s američkim potezima. Niti što se tiče slobode kretanja, niti što se tiče slobode nošenja oružja, niti što se tiče slobode govora. Amerika je oduvijek bila 5 puta iznad Europe, kako jedinstvene EU, tako i svake europske države posebno. Hrvatski jezik završava na mađarskoj granici, a mađarski jezik završava na austrijskoj i češkoj granici. Tajna policija koja tlači vlastite građane oduvijek je bila europska specifičnost, nikada američka makar ni američki predsjednik ne zna koliko točno SAD ima tajnih službi. Problem sa Sjevernom Korejom je taj što oni s nuklearnim pokusima ucjenjuju svijet a njihovi građani im doslovce žderu vlastite mrtve jer nemaju što jesti. Istodobno nakon svakog nuklearnog pokusa traže u zamjenu hranu. Ispada da treba hraniti Sjevernu Koreju kako njihov ludi diktator ne bi spržio nuklearkama čitvo susjedstvo. I kako bi uživao u kavijaru i francuskim vinima. I sve to toleriraju njihovi generali koji su izgleda, još veći monstrumi od same dinastije Kim.pismejker wrote:Ovo nema uticaj na ostatak svijeta...ne naganjavam ja nikakvu pravdu nikome..svak nek mete svoje dvoriste.ako je Koreancima dobro,kako zive,ili nemaju pameti,ili im je isprana,to je njihov bed,ne bed ostatka svijeta..zadnji komjunisticki bastion..ne treba njih pritiskati(jerbo Ameri to upravo rade na 1000 nacina),a ovi im se onda prijete..no ovo zadnje se istice,ne i americki pritisci,medijski rat,demoniziranje...melkior wrote:Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.pismejker wrote:
Brajo moj,a od Amera jel itko ima neke koristi?Pa nemaju ni sami ameri,odnosno njihovi gradjani..
Puna podrška bratu Kimu
Kermit-
2014-04-17
Ma glupa propaganda kao i 50% sl. sranja demoniziranje neprijatelja ono švabe nabijaju djecu na bajunetemelkior wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjegla-je-iz-sjeverne-koreje-s-13-godina-majka-je-dopustila-da-je-siluju-kako-bi-me-spasila/963684.aspx
"Kim Jong-un je ubojica"
Kermit-
2014-04-17
To još ne znaš da Trump radi za vehabije. S bombardiranjem baze u Siriji je napravio više show nego neke realne štete, a kupio si je donekle neku podršku u SAD-u od ovih koji mu rade o glavi. Kim je autetentični luđak kojem Kina daje podršku a koji prije svega, prijeti Južnoj Koreji i Japanu, i kojem je trajna (pred)ratna psihoza u vlastitoj državi očito jedini način preživljavanja na vlasti.asilovski wrote:Gluposti pa kome su prijetnja korejci? Osim toga trumpika radi za vehabije a vidim vjeruje izvještajima al qaide iz Idliba.melkior wrote:Da sam Donald Trump, zbrisao bih preventivno čitavu Sjevernu Koreju s lica Zemlje. A nakon toga Saudijsku Arabiju.melkior wrote:Ne, boljševički socijalizam u EU je potpuno autentičan i nema veze s američkim potezima. Niti što se tiče slobode kretanja, niti što se tiče slobode nošenja oružja, niti što se tiče slobode govora. Amerika je oduvijek bila 5 puta iznad Europe, kako jedinstvene EU, tako i svake europske države posebno. Hrvatski jezik završava na mađarskoj granici, a mađarski jezik završava na austrijskoj i češkoj granici. Tajna policija koja tlači vlastite građane oduvijek je bila europska specifičnost, nikada američka makar ni američki predsjednik ne zna koliko točno SAD ima tajnih službi. Problem sa Sjevernom Korejom je taj što oni s nuklearnim pokusima ucjenjuju svijet a njihovi građani im doslovce žderu vlastite mrtve jer nemaju što jesti. Istodobno nakon svakog nuklearnog pokusa traže u zamjenu hranu. Ispada da treba hraniti Sjevernu Koreju kako njihov ludi diktator ne bi spržio nuklearkama čitvo susjedstvo. I kako bi uživao u kavijaru i francuskim vinima. I sve to toleriraju njihovi generali koji su izgleda, još veći monstrumi od same dinastije Kim.pismejker wrote:Ovo nema uticaj na ostatak svijeta...ne naganjavam ja nikakvu pravdu nikome..svak nek mete svoje dvoriste.ako je Koreancima dobro,kako zive,ili nemaju pameti,ili im je isprana,to je njihov bed,ne bed ostatka svijeta..zadnji komjunisticki bastion..ne treba njih pritiskati(jerbo Ameri to upravo rade na 1000 nacina),a ovi im se onda prijete..no ovo zadnje se istice,ne i americki pritisci,medijski rat,demoniziranje...melkior wrote:
Ipak uspoređivati političke i ekonomske slobode u SAD-u sa onima u Sjevernoj Koreji je potpuno promašeno. Uostalom, ekonomske i političke slobode, prava individue su puno više zaštićene u SAD-u nego u samoj EU koja se toliko hvali tzv. soft powerom. I da, većina ljudi bi pobjegla u SAD, pa i iz EU-a, dočim ovi bijednici s Bliskog istoka se ne žele zadržavati niti u Hrvatskoj, već piče za Njemačku. Ameri imaju jednostavnu filozofiju koja se ne mora svima sviđati, ali u potpunosti funkcionira: moje vlasništvo, moja lova, moj gun. Moja sloboda kretanja, moja sloboda govora. Sloboda izbora? Pa toga nema više niti u EU.
Puna podrška bratu Kimu
2015-08-09
Pričaš gluposti. Jedini razlog zašto još uvijek vlada dinastija Kim je taj što su Amerikanci pičke. Neprijatelja se satare dok je još u fazi razvijanja nuklearnog oružja, ne kad ga razvije.asilovski wrote:Ma glupa propaganda kao i 50% sl. sranja demoniziranje neprijatelja ono švabe nabijaju djecu na bajunetemelkior wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjegla-je-iz-sjeverne-koreje-s-13-godina-majka-je-dopustila-da-je-siluju-kako-bi-me-spasila/963684.aspx
"Kim Jong-un je ubojica"
2015-08-09
trumpov napad u siriji je bio ništa drugo nego politički šow.. puno veću štetu izazove izrael kada uleti svako drugi dan, gdje baš cilja da napravi sranje bez upozorenja, nego trump
Guest- Guest
Točno. Uostalom, Sirijci su znali da će biti napad i maknuli su većinu aviona na vrijeme. Da je Trump mislio ozbiljno, ne bi o svojim namjerama prethodno upozorio Ruse.Pinochet wrote:trumpov napad u siriji je bio ništa drugo nego politički šow.. puno veću štetu izazove izrael kada uleti svako drugi dan, gdje baš cilja da napravi sranje bez upozorenja, nego trump
2015-08-09
Japan je goli kurac i kmet amerike nakon Hirošime oni 70 hodina lizu šupak amerima
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Sjeverna Koreja
» Sjeverna Koreja napala Japan
» Sjeverna Koreja - ZOMBI NACIJA?
» Sjeverna Koreja-pozitivno iznenađenje!
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
» Sjeverna Koreja napala Japan
» Sjeverna Koreja - ZOMBI NACIJA?
» Sjeverna Koreja-pozitivno iznenađenje!
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
Page 6 of 11