Na Bregani se čeka više od 5 sati, ljudi počeli pješice prelaziti granicu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na Bregani se čeka više od 5 sati, ljudi počeli pješice prelaziti granicu
Objasnit ću ti to ovako...Pored ove materijalne razine, postoji ona suptilnija, duhovna razina...One nisu odvojene već su povezane...S te suptilne razine će uvijek doći ''znaci'', a oni koji su spremni to spoznati i shvatiti, znati će na što se to sve odnosi...pismejker wrote:jok...postoje samo paralelni univerzumi..u jednom vlada nacisticka Svabija,dakle,stani i pogledaj uneki objekt..s tvoga gledista,izgleda,kako sada skupno dozivljavamo,ali na nemu trenutno u paralelnom univerzumu sjedi jedan vojnik Wermachta..dakle,u sadasnjosti se to odvija...red wolf wrote:Ne ne...Vrtite se u krug...Ponavljate se, a niste ni svjesni da to činite...pismejker wrote:da,da..moja vrsta egzistira u sva tri "vremena" istovremeno..to je nesto vise ,nego mozes pojmiti...nema proslosti,niti buducnosti,samo sadasnjost..dakle jedna tocka..i linearno..red wolf wrote:Ne ne...Ponavlja se...To ti je jedan začarani krug...Postoji izlaz za to, ali tvoja vrsta je daleko od toga da to shvati...pismejker wrote:
nema tu sto da se shvati Ezek...i ne ponavlja se nego egzistira linearno..
Proslost kao takva ne postoji,dogadjaju se promjene samo u smislu paralelizma,negdje se tijek dogadjaja odvio u drugom smjeru(nije uspjeo d-day) i svabi su pobijedili i zavladali Europom i sve do Rusije.To se dogadja sada Ezeku...Ovi trusni dogadjaji "kod nas" su samo rezultat,sto se i u ovom svemiru,na drugi nacin ,Svabija priblizava točki vladanja Europom,ali na drugi nacin,dakle dogadjaji se pocinju preklapati i izazivati uzrocno posljedicne dogadjaje,u nasem slucaju to vidimo kao politicke promjene koje izmcu kontroli..kad se u onom i ovom paralelnom svemiru,vise stvari poklope,nego sto se razlikuju,svemiri ce se preklopiti i njihovi dogadjaji ce se preliti u nas svemir a nasi u njihov.,.otprilike se se dogoditi ono,50:50 % ukupnih tijekova sa svake strane..nama to sad izgleda kao Khaos koji se dogadja..
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
tak oje...ziv ti meni bio..red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako...Pored ove materijalne razine, postoji ona suptilnija, duhovna razina...One nisu odvojene već su povezane...S te suptilne razine će uvijek doći ''znaci'', a oni koji su spremni to spoznati i shvatiti, znati će na što se to sve odnosi...pismejker wrote:jok...postoje samo paralelni univerzumi..u jednom vlada nacisticka Svabija,dakle,stani i pogledaj uneki objekt..s tvoga gledista,izgleda,kako sada skupno dozivljavamo,ali na nemu trenutno u paralelnom univerzumu sjedi jedan vojnik Wermachta..dakle,u sadasnjosti se to odvija...red wolf wrote:Ne ne...Vrtite se u krug...Ponavljate se, a niste ni svjesni da to činite...pismejker wrote:da,da..moja vrsta egzistira u sva tri "vremena" istovremeno..to je nesto vise ,nego mozes pojmiti...nema proslosti,niti buducnosti,samo sadasnjost..dakle jedna tocka..i linearno..red wolf wrote:
Ne ne...Ponavlja se...To ti je jedan začarani krug...Postoji izlaz za to, ali tvoja vrsta je daleko od toga da to shvati...
Proslost kao takva ne postoji,dogadjaju se promjene samo u smislu paralelizma,negdje se tijek dogadjaja odvio u drugom smjeru(nije uspjeo d-day) i svabi su pobijedili i zavladali Europom i sve do Rusije.To se dogadja sada Ezeku...Ovi trusni dogadjaji "kod nas" su samo rezultat,sto se i u ovom svemiru,na drugi nacin ,Svabija priblizava točki vladanja Europom,ali na drugi nacin,dakle dogadjaji se pocinju preklapati i izazivati uzrocno posljedicne dogadjaje,u nasem slucaju to vidimo kao politicke promjene koje izmcu kontroli..kad se u onom i ovom paralelnom svemiru,vise stvari poklope,nego sto se razlikuju,svemiri ce se preklopiti i njihovi dogadjaji ce se preliti u nas svemir a nasi u njihov.,.otprilike se se dogoditi ono,50:50 % ukupnih tijekova sa svake strane..nama to sad izgleda kao Khaos koji se dogadja..
Guest- Guest
Dovoljno da jedan ISILovac napravi i neko manje shranje u Austriji i ima da svima na granici guraju lampandine u guzice....da vide jel prenose šta.asilovski wrote:To je dio multilateralnih integracija nadam se još cvršćem pdovođenju mjera sigurnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ufffff...tukci svi koji potegli doli za ta jadna 4 dana slobodnog..dobro..5
Guest- Guest
Vidiš, opet si dio čopora...Nisi spreman prihvatiti neke stvari...Vama je ovo sa Sjevernom Korejom sve slučajno, eto dogodilo se...E nije tako...Nije niti važno na materijalnoj razini...Ali, važno je ono uz što se vezuje ovo sa Sjevernom Korejom...pismejker wrote:tak oje...ziv ti meni bio..red wolf wrote:Objasnit ću ti to ovako...Pored ove materijalne razine, postoji ona suptilnija, duhovna razina...One nisu odvojene već su povezane...S te suptilne razine će uvijek doći ''znaci'', a oni koji su spremni to spoznati i shvatiti, znati će na što se to sve odnosi...pismejker wrote:jok...postoje samo paralelni univerzumi..u jednom vlada nacisticka Svabija,dakle,stani i pogledaj uneki objekt..s tvoga gledista,izgleda,kako sada skupno dozivljavamo,ali na nemu trenutno u paralelnom univerzumu sjedi jedan vojnik Wermachta..dakle,u sadasnjosti se to odvija...red wolf wrote:Ne ne...Vrtite se u krug...Ponavljate se, a niste ni svjesni da to činite...pismejker wrote:
da,da..moja vrsta egzistira u sva tri "vremena" istovremeno..to je nesto vise ,nego mozes pojmiti...nema proslosti,niti buducnosti,samo sadasnjost..dakle jedna tocka..i linearno..
red wolf-
2016-02-10
a to je prijatelju @sveče, nešto što se nalazi na onoj suptilnoj, duhovnoj razini i koje će uskoro biti realizirano...
red wolf-
2016-02-10
ja pratim paralelne svemire i dimenzionalne tijekove...ti pradi duovnu razinu...
Guest- Guest
Sad te prepuštam ovim nacionalističkim porivima zatvaranja granica umjesto da smo granice već odavno razrušili i živjeli svi zajedno, u jednom sasvim drugom društvu, na jednoj sasvim drugoj Zemlji...pismejker wrote:ja pratim paralelne svemire i dimenzionalne tijekove...ti pradi duovnu razinu...
red wolf-
2016-02-10
ne brini za mene, tebi za info, na agrokoru okrenuo cca 600k knpismejker wrote:ti bolje pripazi na Jastreba,jerbo kako ide,bus ti ostal i bez bazena i bez kutje,a bogumi i bez onih dionica u Agrokoru...veber wrote:dva etelekutanca, jebote.
2014-12-30
dobro je..no,sto ne mesetaris malo na burzi..? tu ovisis sam o sebi,a ne valovima koje drugi generiraju?veber wrote:ne brini za mene, tebi za info, na agrokoru okrenuo cca 600k knpismejker wrote:ti bolje pripazi na Jastreba,jerbo kako ide,bus ti ostal i bez bazena i bez kutje,a bogumi i bez onih dionica u Agrokoru...veber wrote:dva etelekutanca, jebote.
Guest- Guest
ahhhh..nema za mene granica...ja sam izbjegavam guzve..pridruzim se ekipi u Interstellaru..red wolf wrote:Sad te prepuštam ovim nacionalističkim porivima zatvaranja granica umjesto da smo granice već odavno razrušili i živjeli svi zajedno, u jednom sasvim drugom društvu, na jednoj sasvim drugoj Zemlji...pismejker wrote:ja pratim paralelne svemire i dimenzionalne tijekove...ti pradi duovnu razinu...
Guest- Guest
Čekamo iduci napad ISILovaca ...onda ce vam skenirat đigericu na granicnom prijelazu ...bit ce kolone odavde do Zemuna.
2014-04-11
pa di bi okrenuo lovu ako ne na burzi?pismejker wrote:dobro je..no,sto ne mesetaris malo na burzi..? tu ovisis sam o sebi,a ne valovima koje drugi generiraju?veber wrote:ne brini za mene, tebi za info, na agrokoru okrenuo cca 600k knpismejker wrote:ti bolje pripazi na Jastreba,jerbo kako ide,bus ti ostal i bez bazena i bez kutje,a bogumi i bez onih dionica u Agrokoru...veber wrote:dva etelekutanca, jebote.
2014-12-30
sam ili preko brokera?veber wrote:pa di bi okrenuo lovu ako ne na burzi?pismejker wrote:dobro je..no,sto ne mesetaris malo na burzi..? tu ovisis sam o sebi,a ne valovima koje drugi generiraju?veber wrote:ne brini za mene, tebi za info, na agrokoru okrenuo cca 600k knpismejker wrote:ti bolje pripazi na Jastreba,jerbo kako ide,bus ti ostal i bez bazena i bez kutje,a bogumi i bez onih dionica u Agrokoru...veber wrote:dva etelekutanca, jebote.
Guest- Guest
nemreš sam, osim ako si regan kao broker,
znači preko brokera.
znači preko brokera.
2014-12-30
Dosadno , treba još islamista utrpat u Evropu , hebeš dionice.
Španske službe spasile 73 migranta sa pet brodova
Beta - AP | 14. 04. 2017 - 17:37h
Španska služba za spasavanje uspela je da spasi 73 migranta, među njima i trudnicu, s pet brodova kojima su ljudi krijumčareni iz Afrike u Evropu u prethodna 24 sata.
http://www.blic.rs/vesti/svet/spanske-sluzbe-spasile-73-migranta-sa-pet-brodova/zt0ne0f
Španske službe spasile 73 migranta sa pet brodova
Beta - AP | 14. 04. 2017 - 17:37h
Španska služba za spasavanje uspela je da spasi 73 migranta, među njima i trudnicu, s pet brodova kojima su ljudi krijumčareni iz Afrike u Evropu u prethodna 24 sata.
http://www.blic.rs/vesti/svet/spanske-sluzbe-spasile-73-migranta-sa-pet-brodova/zt0ne0f
2014-04-11
Javili su nam se turistički djelatnici s područja Kvarnera koji su nam rekli da problemi s gužvama na granicama itekako utječu na turizam, pogotovo u Kvarneru i Istri. Najavili su i moguće blokade granica.
"Ako se ovo nastavi, to će biti kao da smo imali teroristički napad"
"Već nam je prošli vikend bilo dosta manje turista koji vikendom dolaze iz Slovenije i Italije. Mi ovisimo o turizmu i protočnosti granica. Ako se nastavi ovakva situacija, to će biti kao da smo imali teroristički napad pa će turisti zaobilaziti našu zemlju. Gužve nam tjeraju goste. Ovo je gore za gospodarstvo od Agrokora", rekli su nam turistički djelatnici iz Rijeke koji su željeli ostati anonimni.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/turisticki-radnici-u-panici-guzve-ce-nam-otjerati-goste-ovo-je-opasnije-od-agrokora/963592.aspx
"Ako se ovo nastavi, to će biti kao da smo imali teroristički napad"
"Već nam je prošli vikend bilo dosta manje turista koji vikendom dolaze iz Slovenije i Italije. Mi ovisimo o turizmu i protočnosti granica. Ako se nastavi ovakva situacija, to će biti kao da smo imali teroristički napad pa će turisti zaobilaziti našu zemlju. Gužve nam tjeraju goste. Ovo je gore za gospodarstvo od Agrokora", rekli su nam turistički djelatnici iz Rijeke koji su željeli ostati anonimni.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/turisticki-radnici-u-panici-guzve-ce-nam-otjerati-goste-ovo-je-opasnije-od-agrokora/963592.aspx
2014-04-11
Milanović je bio bahat i arogantan, ali ga nisu zajebavali ni vučić ni Nikolić ni orban.
ljigavi briselski činovnik se zavukao u mišju rupu dok zlovenci i ostaci tatara u europi zajebavaju hrvatske građane na granicama.
razumio bih da se kontrolira kod ulaska u sloveniju i mađarsku, ali na izlazu raditi ove kontrole je samo znak da su janezi i janoši nanjušili kako imaju posla s govnima pa rade što ih volja.
debeloj plavuši koja se u međunarodnim odnosima ograničila na turistička putovanja i razgledavanje svijeta ne pada na pamet da malo lupi šakama po nekom činovničkom stolu, ili da nazove nekog utjecajnog pajdaša pa da taj intervenira.
očigledno je kako ono javno nato tapšanje po guzici je maksimalni domet u međunarodnim odnosima koje plavuša može iskamčiti.
domoljubi, eto vam vaših idola, lijepih i zgodnih, koji govore više jezika, ali u bitnim stvarima ne znaju beknuti.
zoki je bio manga za ovaj ljigavi amorfni duet salonskih lezilebovića i briselskih slugu koji bi trebali voditi državu.
jedino je dobro što će uz ovo dvoje na vlasti barem put u propast bit maksimalno skraćen...
ljigavi briselski činovnik se zavukao u mišju rupu dok zlovenci i ostaci tatara u europi zajebavaju hrvatske građane na granicama.
razumio bih da se kontrolira kod ulaska u sloveniju i mađarsku, ali na izlazu raditi ove kontrole je samo znak da su janezi i janoši nanjušili kako imaju posla s govnima pa rade što ih volja.
debeloj plavuši koja se u međunarodnim odnosima ograničila na turistička putovanja i razgledavanje svijeta ne pada na pamet da malo lupi šakama po nekom činovničkom stolu, ili da nazove nekog utjecajnog pajdaša pa da taj intervenira.
očigledno je kako ono javno nato tapšanje po guzici je maksimalni domet u međunarodnim odnosima koje plavuša može iskamčiti.
domoljubi, eto vam vaših idola, lijepih i zgodnih, koji govore više jezika, ali u bitnim stvarima ne znaju beknuti.
zoki je bio manga za ovaj ljigavi amorfni duet salonskih lezilebovića i briselskih slugu koji bi trebali voditi državu.
jedino je dobro što će uz ovo dvoje na vlasti barem put u propast bit maksimalno skraćen...
sitting_bull-
2015-09-28
natrag bude glatko islo..
Guest- Guest
Nema se što dodati.sitting_bull wrote:Milanović je bio bahat i arogantan, ali ga nisu zajebavali ni vučić ni Nikolić ni orban.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tenzije i na granici sa Srbijom:50 autobusa s više od 1000 ljudi čeka na ulazak u Hrvatsku
» Migranti probili granicu na srpsko-mađarskoj granici , Mađari počeli pucati
» PAKAO NA SRPSKIM GRANICAMA: Ljudima nestaju hrana i voda, čeka se i po 10 sati (FOTO)
» RASPAD HRVATSKOG ZDRAVSTVA ZBOG KORONE: Pacijent sa upalom pluća čeka 9 sati u hladnom šatoru
» Čeka se reakcija čelnih ljudi ABA lige: Igokea i Zvezda čestitali dan RS
» Migranti probili granicu na srpsko-mađarskoj granici , Mađari počeli pucati
» PAKAO NA SRPSKIM GRANICAMA: Ljudima nestaju hrana i voda, čeka se i po 10 sati (FOTO)
» RASPAD HRVATSKOG ZDRAVSTVA ZBOG KORONE: Pacijent sa upalom pluća čeka 9 sati u hladnom šatoru
» Čeka se reakcija čelnih ljudi ABA lige: Igokea i Zvezda čestitali dan RS
Page 3 of 4