Index - Trump želi uništiti Europu, ali njegov plan je nepodnošljivo glup
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Index - Trump želi uništiti Europu, ali njegov plan je nepodnošljivo glup
Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
Uglavnom nece moci nego je prica : ako želiš izbacit kozohebe prvo moraš uništiti EU.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Europa nije EU.Regoč wrote:Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
Uglavnom nece moci nego je prica : ako želiš izbacit kozohebe prvo moraš uništiti EU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahhhh..sve su lijepe i treba ih voljeti..nisu toliko niti razlicite u osnovi,kad ih usporedimo sa Ćamugicama i Umotanima..Regoč wrote:Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
Guest- Guest
je,,ova u sredini u prvom redu sve puca od 'ljepote'pismejker wrote:ahhhh..sve su lijepe i treba ih voljeti..nisu toliko niti razlicite u osnovi,kad ih usporedimo sa Ćamugicama i Umotanima..Regoč wrote:Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
od svih ovih na slici najljepse su talijanka i poljakinja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako je, nikakve sveze nemaju, EU je savez južnopacifičkih zemaljah.RayMabus wrote:Europa nije EU.Regoč wrote:Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
fuk,ne pizdi..nije ovdje izbor Missice..da,lijepa je..bijela je i europska cura je...u narednih 50-100 godina samo gledaj kao sve manje ovakvih ima.vuksadinare wrote:je,,ova u sredini u prvom redu sve puca od 'ljepote'pismejker wrote:ahhhh..sve su lijepe i treba ih voljeti..nisu toliko niti razlicite u osnovi,kad ih usporedimo sa Ćamugicama i Umotanima..Regoč wrote:Ne, Europa je po sebi multikulturalna.RayMabus wrote:Ja sam isto prije mislio da se može ocuvati EU i izbaciti kozohebe ...nažalost nemože ...EU je multikulturalizam i sve to , baš ista sve to podržava.
Guest- Guest
EU i jesu kozohebi ...jedna Njemačka ce se kozoheba riješiti tek kad izađe iz EU.
2014-04-11
Kozojebah će se riešiti kad ukine socijalnu pomoć. Kao i mi ciganah.RayMabus wrote:EU i jesu kozohebi ...jedna Njemačka ce se kozoheba riješiti tek kad izađe iz EU.
Cuj meni je trebalo dugo da nešto uvidim tako da vam ce trebati još više ...za godinu dvije svi cete pjevat moju pjesmu.Regoč wrote:Kozojebah će se riešiti kad ukine socijalnu pomoć. Kao i mi ciganah.RayMabus wrote:EU i jesu kozohebi ...jedna Njemačka ce se kozoheba riješiti tek kad izađe iz EU.
2014-04-11
Ipak,sto se tice nasih bijelih lijepih europskih curah,i to sto ih sve manje ima,ipak nije krivica moškijah..ne govorimo im mi s kim ce lijegati,i djecu praviti..Ipak su cure prvo posvecene Moćnoj Kiti,a tek onda Moškiji..To dal je crn,bijel,mulat,ih manje interesira..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index: Može li tajanstvena smrt mladog Davida uništiti Milorada Dodika?
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
» Radikali nisu uspjeli uništiti Europu, pa je EU odlučila zaustaviti njih. Loše vijesti za kliku u Varšavi
» Poludjeli Senf želi uništiti NK Zagreb i tjera ih iz Veslačke
» Index.hr - Zašto bijeli kršćani misle da imaju pravo na Europu?
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
» Radikali nisu uspjeli uništiti Europu, pa je EU odlučila zaustaviti njih. Loše vijesti za kliku u Varšavi
» Poludjeli Senf želi uništiti NK Zagreb i tjera ih iz Veslačke
» Index.hr - Zašto bijeli kršćani misle da imaju pravo na Europu?
Page 3 of 3