Kosovska vojska kroz Ustav i uključivanje Srba
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kosovska vojska kroz Ustav i uključivanje Srba
jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
i valjda je mekkejn
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
michaellcmacha wrote:pa rekoh ja šta sve čkapi izrodi a mogla je komotno i ispišati....
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
da frst kej iz sajlent
2014-04-15
sori 'baut det...n_razbojnik wrote:Roy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
da frst kej iz sajlent
Roy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
ti si mi posebno omiljena faca,
da te neko nabije na Q vise
ali nece )
Guest- Guest
kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
Guest- Guest
Zato ni pizzon nikad nije dobio keca iz gramatike...srpski svi prolaze sa odličnimtre911 wrote:kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
2014-04-15
valjda je standardizovano...tre911 wrote:kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
ne razumijem te...otpjevaj mi to...pizzon wrote:Roy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
ti si mi posebno omiljena faca,
da te neko nabije na Q vise
ali nece )
Sve sam akademik do akademika!n_razbojnik wrote:Zato ni pizzon nikad nije dobio keca iz gramatike...srpski svi prolaze sa odličnimtre911 wrote:kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
Guest- Guest
dabome :)Roy_Bean wrote:valjda je standardizovano...tre911 wrote:kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
Guest- Guest
A može biti i to mada veli pizdon da su hrvati maznuli jezik srbima i ijekavicu i sve ostalo samo da bi se razlikovali od njihRoy_Bean wrote:valjda je standardizovano...tre911 wrote:kako god da napišeš kod njih prolazi, sve je veoma mlogo standardizirano do u santimetar ili ček možda u sentimetar ili cantimetar ili ma vrag će ga znati, uglavnom sve je to standardizirano jelRoy_Bean wrote:jeboteled da ovo nisam pročitao ne znam kako bi večeras zaspao...
i valjda je mekkejn
Guest- Guest
ne drobite o srpskom pisanju stranih imena,
seronje !
znate vi moj Q
sve pisete kao original a pratite engleski,
cipras pisete tsipras )
kenjate, nemate te glasove a glumite neka mooda ovde :=):)
kao, fol, vi zante original, pa pisite japanski original, glupsoni )
to je hrvatski ispravno )
seronje !
znate vi moj Q
sve pisete kao original a pratite engleski,
cipras pisete tsipras )
kenjate, nemate te glasove a glumite neka mooda ovde :=):)
kao, fol, vi zante original, pa pisite japanski original, glupsoni )
to je hrvatski ispravno )
Last edited by pizzon on 13/4/2017, 22:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
tvoj kurac, hvala Bogu, ne znamo...
Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
Guest- Guest
naletio sam jednom na takav tekst...ajme majko koja muka je to čitati...Noor wrote:Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
евкорс )Noor wrote:Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
bolje i to nego glumiti stranca
uostalom, videli smo vasu poslanicu u eu palamanetu
kako hrvati pisu i govore " original " engleski
ko đoša ) original )
Last edited by pizzon on 13/4/2017, 22:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Čisto da se vidi ta pismenost i sve ostalo o čemu pizdon piše :)Roy_Bean wrote:naletio sam jednom na takav tekst...ajme majko koja muka je to čitati...Noor wrote:Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
Guest- Guest
@tre911 daj one slike, ja sam na mobu :)Roy_Bean wrote:naletio sam jednom na takav tekst...ajme majko koja muka je to čitati...Noor wrote:Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
Guest- Guest
kako ti ide, hoce li biti finalaNoor wrote:@tre911 daj one slike, ja sam na mobu :)Roy_Bean wrote:naletio sam jednom na takav tekst...ajme majko koja muka je to čitati...Noor wrote:Vi engleski pisete i na cirilici, tko bi vam bio ravan u kretenizmima, voljela bi ga vidjeti ..hehe
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto Luki Modriću se treba progledati kroz prste za razliku od Uli Honnesa ili Borisa Beckera kojima vlast u Njemačkoj nije progledala kroz prste zbog utaje poreza,kriminalnih aktivnosti i lažnih svjedočenja?
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Kosovska policija pucala na Srbe iz vatrenog oružja, ima preko dvadeset ranjenih
» KOSOVSKA VLADA ODBILA ZAHTJEV: Otkazana posjeta Tomislava Nikolića Kosovu
» Njemačka vojska = EU vojska
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Kosovska policija pucala na Srbe iz vatrenog oružja, ima preko dvadeset ranjenih
» KOSOVSKA VLADA ODBILA ZAHTJEV: Otkazana posjeta Tomislava Nikolića Kosovu
» Njemačka vojska = EU vojska
Page 2 of 3