Sada i Slovenci imaju svoj Lex Agrokor
Page 1 of 1
Sada i Slovenci imaju svoj Lex Agrokor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lex-mercator-protiv-todorica-slovenci-ne-zele-da-agrokor-uzima-novac-mercatora/963347.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Sada i Slovenci imaju svoj Lex Agrokor
Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
Kermit-
2014-04-17
ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
ali nije puno gore nego što ja pišem
svejedno....ti si stari u qurtzu....tebi ej nesto sprzilo mozak...lakse ce ti biti ako kazes sto...bar onda druga strana mozete koliko toliko razumjeti..tebe je netko gadno ujebaoasilovski wrote:Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
2015-09-08
vuksadinare wrote:svejedno....ti si stari u qurtzu....tebi ej nesto sprzilo mozak...lakse ce ti biti ako kazes sto...bar onda druga strana mozete koliko toliko razumjeti..tebe je netko gadno ujebaoasilovski wrote:Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
šta tebi vučino smeta?
Guest- Guest
...sto je napet... ..nek dođe na moj opg bice nakon toga opusten i zadovoljanGnječ wrote:vuksadinare wrote:svejedno....ti si stari u qurtzu....tebi ej nesto sprzilo mozak...lakse ce ti biti ako kazes sto...bar onda druga strana mozete koliko toliko razumjeti..tebe je netko gadno ujebaoasilovski wrote:Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:ti si fakat kronicni defetist...asilovski wrote:Bit će svega ovdje, vidim Slovenci provode šengenske mjere, a ako to potraje zajebat će cijelu sezonu
šta tebi vučino smeta?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sto je napet... ..nek dođe na moj opg bice nakon toga opusten i zadovoljanGnječ wrote:vuksadinare wrote:svejedno....ti si stari u qurtzu....tebi ej nesto sprzilo mozak...lakse ce ti biti ako kazes sto...bar onda druga strana mozete koliko toliko razumjeti..tebe je netko gadno ujebaoasilovski wrote:Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišemvuksadinare wrote:
ti si fakat kronicni defetist...
šta tebi vučino smeta?
Asila ti pokušava reć da ono svjetlo na kraju tunela nije Švajcarska nego je brzi vlak propasti koji ti dolazi u susret
Guest- Guest
jbg i to ej za ljude...mada...propast slijedi za cijeli svijet pa shodno tome sto bi mi bili izuzetak..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...sto je napet... ..nek dođe na moj opg bice nakon toga opusten i zadovoljanGnječ wrote:vuksadinare wrote:svejedno....ti si stari u qurtzu....tebi ej nesto sprzilo mozak...lakse ce ti biti ako kazes sto...bar onda druga strana mozete koliko toliko razumjeti..tebe je netko gadno ujebaoasilovski wrote:
Bolje informirani optimist, eo prije neki dan sam pričao sa par hadezeovaca i stanje je još gore nego što ja pišem
šta tebi vučino smeta?
Asila ti pokušava reć da ono svjetlo na kraju tunela nije Švajcarska nego je brzi vlak propasti koji ti dolazi u susret
2015-09-08
kad si opusteniji i relaksiraniji lakse je pronaci svjetlo na izlazu iz tunela..kad si napet,nervozan,panikus....blize si provaliji..
2015-09-08
Samo smireno, preživjeli smo Titu, preživjet ćemo i Asu.
Similar topics
» Fašizam i rasizam imaju svoj dom
» Općine u Slavoniji imaju problem, Agrokor ne plaća najam zemljišta
» Studirali u BiH, sada imaju problema s diplomom u Hrvatskoj
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Općine u Slavoniji imaju problem, Agrokor ne plaća najam zemljišta
» Studirali u BiH, sada imaju problema s diplomom u Hrvatskoj
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
Page 1 of 1