deathmatch saloon
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: deathmatch saloon
ne moreš iscenirati seks, noćni izlazak i raspravu. just cant.kic wrote:
ili ovako, i sad vam se ne da svađati, čudno je to :D
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Možeš! :)aben wrote:ne moreš iscenirati seks, noćni izlazak i raspravu. just cant.kic wrote:
Perfidno....
Guest- Guest
ča slijedi? život.mativka wrote:Uopće nije u tome stvar. Poznajem žrtve nasilja koje su bile primorane boraviti u Sigurnim kućama. Napravile su prvi korak ka slobodi, što onda slijedi?aben wrote:je, ali i samo očekivanje standarda. kraljevna je osuđena na glupog princa jer ne želi abdicirati i prati trliš celi život.mativka wrote:Ekonomsko stanje osobe je presudno za većinu budućih poteza žrtve. Ono je ili vjetar ili kamen spoticanja.
Godinu dana možeš biti tamo i poslije van. Kud, kako, od čega živjeti?
Osuđen od svih jer si imao hrabrosti poduzeti korak, a onda si pao. Pao, jer moraš sagnuti glavu pred svima, i svi do tada poticatelji i pametni odjednom nestanu. Nigdje nikoga, kao da kugu nosiš. Da barem se država pobrine za zapošljavanje takvih slučajeva.
To se događa u slučajevima gdje žene imaju djecu. Bojazan da će ostati bez njih jer nemaju nikakva primanja. Ekonomski jake žene, zaposlene, dozvoliti će si jednom-dvaput incidente, ali će otići jer se osjećaju snažno jer se ne moraju bojati za sljedeći dan.
Svi smo mi jako pametni kada se to nas ne tiče..kako je njima u tim situacijama, nedaj Bože ikome..
a ča ti misliš da je život? zajebancija?
nemo besplatnoga ručka. na koleni i fregoj.
osuđen od svih? je ti znoš u kin stoljeću smo mi?
dozvoliti će incidente? kriste krolju, i unda neki govoru da ne postoju žrtve. natural born victims.
to ča mi imomo sriću ne biti u takovoj situaciji (a zo te i nis baš sigur) doje nan jasniji uvid u osnovne elemente. ne govorin da znun koliko je to teško proživiti, govorin da znun ča in je činiti.
2014-04-16
ugrožavanje pisanjen?mativka wrote:Dosta, doista svi Vi egotriperi!!! Ponašajte se normalno. Kakvo dokazivanje, prokazivanje, pravdanje...Što itko ima od ikoga, osim, ili bi barem trebali imati-lijepe riječi. Zar je bitno tko se kako zove, koji nick nosi, dal je muško ili žensko, sve dok lijepo piše i pisanjem ne ugrožava ikoga?
Osjećam se zlostavljanom ili tek osjećam prijetnju s obzirom na besmislene rasprave koje se odvijaju danima.
Što je vama?
Nitko nije jači, nitko nije pametniji. Svatko u svakome pronađe nešto lijepo...
jel to nešto ko ugrožavanje čitanjen?
2014-04-16
ma, moreš dobiti kakovu mloku reakciju, i to je to..sasquatch je plahmativka wrote:Možeš! :)aben wrote:ne moreš iscenirati seks, noćni izlazak i raspravu. just cant.kic wrote:
Perfidno....
2014-04-16
Što ti misliš da je život?aben wrote:ča slijedi? život.mativka wrote:Uopće nije u tome stvar. Poznajem žrtve nasilja koje su bile primorane boraviti u Sigurnim kućama. Napravile su prvi korak ka slobodi, što onda slijedi?aben wrote:je, ali i samo očekivanje standarda. kraljevna je osuđena na glupog princa jer ne želi abdicirati i prati trliš celi život.mativka wrote:Ekonomsko stanje osobe je presudno za većinu budućih poteza žrtve. Ono je ili vjetar ili kamen spoticanja.
Osuđen od svih jer si imao hrabrosti poduzeti korak, a onda si pao. Pao, jer moraš sagnuti glavu pred svima, i svi do tada poticatelji i pametni odjednom nestanu. Nigdje nikoga, kao da kugu nosiš. Da barem se država pobrine za zapošljavanje takvih slučajeva.
To se događa u slučajevima gdje žene imaju djecu. Bojazan da će ostati bez njih jer nemaju nikakva primanja. Ekonomski jake žene, zaposlene, dozvoliti će si jednom-dvaput incidente, ali će otići jer se osjećaju snažno jer se ne moraju bojati za sljedeći dan.
Svi smo mi jako pametni kada se to nas ne tiče..kako je njima u tim situacijama, nedaj Bože ikome..
dozvoliti će incidente? kriste krolju, i unda neki govoru da ne postoju žrtve. natural born victims.
to ča mi imomo sriću ne biti u takovoj situaciji (a zo te i nis baš sigur) doje nan jasniji uvid u osnovne elemente. ne govorin da znun koliko je to teško proživiti, govorin da znun ča in je činiti.
Jesil ikada bio na kolenima?
Na žalost znam...neke stvari se ne mijenjaju..
Nikada nisi podigao ton na ženu, il ona na tebe?
Ča in je činiti?
Guest- Guest
Ljudi se osjete ugroženim na različite načine, a ono podrazumijeva neugodan osjećaj...aben wrote:ugrožavanje pisanjen?mativka wrote:Dosta, doista svi Vi egotriperi!!! Ponašajte se normalno. Kakvo dokazivanje, prokazivanje, pravdanje...Što itko ima od ikoga, osim, ili bi barem trebali imati-lijepe riječi. Zar je bitno tko se kako zove, koji nick nosi, dal je muško ili žensko, sve dok lijepo piše i pisanjem ne ugrožava ikoga?
Osjećam se zlostavljanom ili tek osjećam prijetnju s obzirom na besmislene rasprave koje se odvijaju danima.
Što je vama?
Guest- Guest
čuj, i srbi su se osićali ugroženima gledajući nas siromahe naoružani ko komandos, vjerojatno in je bi neugodan osjećajmativka wrote:Ljudi se osjete ugroženim na različite načine, a ono podrazumijeva neugodan osjećaj...aben wrote:ugrožavanje pisanjen?mativka wrote:Dosta, doista svi Vi egotriperi!!! Ponašajte se normalno. Kakvo dokazivanje, prokazivanje, pravdanje...Što itko ima od ikoga, osim, ili bi barem trebali imati-lijepe riječi. Zar je bitno tko se kako zove, koji nick nosi, dal je muško ili žensko, sve dok lijepo piše i pisanjem ne ugrožava ikoga?
Što je vama?
2014-04-16
ča je usporedba gora, to je bolja.mativka wrote:Divna usporedba....
Otkazujem pretplatu :)
oću reći, svaki si more izmisliti ugroženost, ili jebiga, stvarno je osićati. ali ono ča je važno tote je znati da je u tin relacijami osićati= jack shit.
2014-04-16
inako nemoš šoldov za ploćati :)
2014-04-16
metilda wrote:dijagram wrote:di je onaj lik sto tumaci snove
treba mi nesto objasniti
ostali su diletanti
to je venus.. objasnit će ti da trebaš pomoć
Drazi su mi grandiozni narcisticni poremecaji od vulnerabilnih. Znas zasto? Jer grandiozni skriva koliko je jadan vulnerabilan, cuva se da ga ne otkriju pa malo glumi velicinu. A primarno vulnerabilni maltretira svih time sto je vjeciti jadnik i nikako da ispliva iz svoje septicke, a skriva da je grandiozan jer potajno misli da je pametniji od svih i potajno mrzi sve grandiozne koji su 'uspjesniji' od njega, a vulnerabilne prezire jer su jadnici ko on. Jednostavno je, pa izvoli.
Guest- Guest
borami, bolje bi ti bilo da su ti draži ovi drugi,venus wrote:metilda wrote:dijagram wrote:di je onaj lik sto tumaci snove
treba mi nesto objasniti
ostali su diletanti
Drazi su mi grandiozni narcisticni poremecaji od vulnerabilnih. Znas zasto? Jer grandiozni skriva koliko je jadan vulnerabilan, cuva se da ga ne otkriju pa malo glumi velicinu. A primarno vulnerabilni maltretira svih time sto je vjeciti jadnik i nikako da ispliva iz svoje septicke, a skriva da je grandiozan jer potajno misli da je pametniji od svih i potajno mrzi sve grandiozne koji su 'uspjesniji' od njega, a vulnerabilne prezire jer su jadnici ko on. Jednostavno je, pa izvoli.
zbog više naploćenih uri terapije,
kačing...press
2014-04-16
Eto što dočeka žrtvu.aben wrote:inako nemoš šoldov za ploćati :)
Tko ti je kriv?
(valjda u tom pitanju i leži odgovor)
Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor. Dakako, ukoliko se različiti utjecaji, okolnosti pa i obzirnost ne bi uzimali u obzir.
Nemam para, nema ni pretplate, a to što ja volim čitati i pisati,jbg. tko mi je kriv što se nisam potkovala :)
Guest- Guest
juarče buože,
i jo možda volin ležati isprid ++++ hotela, pored bazena, da me masiro top model kurba i da pijuckn limunadu od 200 kn po čaši,
ali ki mi je kriv?
i jo možda volin ležati isprid ++++ hotela, pored bazena, da me masiro top model kurba i da pijuckn limunadu od 200 kn po čaši,
ali ki mi je kriv?
2014-04-16
Je, čovječe Božji:)
A meni daješ savjet nek se naučim klećati pa ću imati :D
Guest- Guest
život je borba. a unda umreš.mativka wrote:Što ti misliš da je život?aben wrote:ča slijedi? život.mativka wrote:Uopće nije u tome stvar. Poznajem žrtve nasilja koje su bile primorane boraviti u Sigurnim kućama. Napravile su prvi korak ka slobodi, što onda slijedi?aben wrote:je, ali i samo očekivanje standarda. kraljevna je osuđena na glupog princa jer ne želi abdicirati i prati trliš celi život.mativka wrote:Ekonomsko stanje osobe je presudno za većinu budućih poteza žrtve. Ono je ili vjetar ili kamen spoticanja.
Jesil ikada bio na kolenima?
Na žalost znam...neke stvari se ne mijenjaju..
Nikada nisi podigao ton na ženu, il ona na tebe?
Ča in je činiti?
nis nika, zočme svi ispitujete o konkretnin iskustvima? nemun nikakova iskustva, moj život je divan. nika nis po na koru o banane, nika se nis zagrcnu na zalogaju, nika se nis pijun noću vunka popišo po nogami, ča to znoči da ne morin govoriti o tome?
jo nika na nikoga nis viko, osin ako se nalazi joko daleko:)
moraju zasukati rukovi.njihovi kretenski izbori su ih doveli u situaciju u koj in izbori na raspolaganju nisu zavidni. ako neka more trpiti malo zlostavljanja u zamjenu za uzdržavanje, fine, ako ne more, čeka je puno slobode i truda.
2014-04-16
čuješ, ki kleči imo više od onoga ki ne kleči.mativka wrote:Je, čovječe Božji:)
jo na tvome mestu ne bi klečo, ali bi unda zno zoč nemo pretplate.
2014-04-16
aben wrote:borami, bolje bi ti bilo da su ti draži ovi drugi,venus wrote:metilda wrote:dijagram wrote:di je onaj lik sto tumaci snove
treba mi nesto objasniti
ostali su diletanti
kačing...press
Hm, primarno vulnerabilni se konstantno uspoređuje s drugima.
I njemu svaki terapeut u startu nije dovoljno dobar, a pogotovo nije ako ne ispuni njegova umišljena očekivanja.
To ti je ko igra mačke i miša. Kad ga se pusti, upadne u vlastitu stupicu, koju počesto ne zna ni protumačiti pa drami.
Guest- Guest
ali bar gre na terapiju,venus wrote:aben wrote:borami, bolje bi ti bilo da su ti draži ovi drugi,venus wrote:metilda wrote:dijagram wrote:di je onaj lik sto tumaci snove
treba mi nesto objasniti
ostali su diletanti
kačing...press
Hm, primarno vulnerabilni se konstantno uspoređuje s drugima.
I njemu svaki terapeut u startu nije dovoljno dobar, a pogotovo nije ako ne ispuni njegova umišljena očekivanja.
To ti je ko igra mačke i miša. Kad ga se pusti, upadne u vlastitu stupicu, koju počesto ne zna ni protumačiti pa drami.
ne zun ča vos uču u socijalističkin skulami, ali mi u kapitalizmu stvarno želimo zaroditi, a to znoči ispuniti očekivanja svakakovih munjelov, stabilizirati se na njihovu platnu listu i tek kad je povjerenje stečeno, polako plasirali svoje ideje i na kraju konkretno i pomoći munjeli. you see, capitalism works...
2014-04-16
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 13