deathmatch saloon
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: deathmatch saloon
po čemu sun bezosjećajan?mativka wrote:Doista si bezosjećajan, i sada se pitamo zbog čega stari zanati odumiru :)aben wrote:nemo to zapravo veze s nami,mativka wrote:Sad me voliš još više, zar ne?! :Daben wrote:cipelarine?mativka wrote:
Ne volim nikakvo cipelarenje, osim ciperaline :D
a, uhljebska posla
to su procesi koji će zapravo gušiti našu dicu, pa mi je smišno kako in selo potpisuješ nesretan život dice u zamjenu za svoj novi potplat:)
stori zanati umiru jer ih minjaju bolji.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Doista ne znam što ljudi očekuju od foruma, ali nikada nisam niti pomislila da je nekome, bilo kome bitno tko je tko, muško-žensko, srbin-hrvat, nick ovaj ili onaj.Noor wrote:glupo je zbog čega je krenula prepirka na šumi striborovoj...no, moram priznati, mene je prije isto to kopkalo, ali sada kad razmislim s nekim odmakom.....pa što ako su pisali pod istim nickom? jesu li kome nešto loše napravili? bez veze razbijat glavu oko tog..mativka wrote:Ja to po svom osjećaju :) Za Shakespeare-a se priča da je pisao svoja djela pod utjecajem opijata :) Ništa osobno, nego eto tek sarkastična primjedba :) Ali ne znam na kojem je Gnječ, vjerojatno nekim modernim, no sve to skupa mi djeluje neukusno s obzirom na njihove upise i dojam koji žele izazvati :)Noor wrote:mativka wrote:A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :Daben wrote:
a, tako:)
e pa jebiga, ne zun ča bi reko. nekako mi se čini da je to od očekivanja, a ne morin jo na to utjecati..
zašto napušenka? ma njega gnječko voli na posebna način...to je to :)
Ja doista niti bih zamjerila niti osudila nekoga jer mjenja ili zamjenjuje nickove sve dok moj privatni prostor ne dira. A ego, to je očito gadna stvar. Ali to je već slučaj za psihijatre :)
Guest- Guest
Gdje ti živiš?aben wrote:po čemu sun bezosjećajan?mativka wrote:Doista si bezosjećajan, i sada se pitamo zbog čega stari zanati odumiru :)aben wrote:nemo to zapravo veze s nami,mativka wrote:Sad me voliš još više, zar ne?! :Daben wrote:
cipelarine?
a, uhljebska posla
to su procesi koji će zapravo gušiti našu dicu, pa mi je smišno kako in selo potpisuješ nesretan život dice u zamjenu za svoj novi potplat:)
stori zanati umiru jer ih minjaju bolji.
Postoje regije, kvalifikacije u svemu...kapitalizam...
Guest- Guest
u zadru,
pa ča da postoju regije, kvalifikacije i kapitalizam?
2014-04-16
mativka wrote:Doista ne znam što ljudi očekuju od foruma, ali nikada nisam niti pomislila da je nekome, bilo kome bitno tko je tko, muško-žensko, srbin-hrvat, nick ovaj ili onaj.Noor wrote:glupo je zbog čega je krenula prepirka na šumi striborovoj...no, moram priznati, mene je prije isto to kopkalo, ali sada kad razmislim s nekim odmakom.....pa što ako su pisali pod istim nickom? jesu li kome nešto loše napravili? bez veze razbijat glavu oko tog..mativka wrote:Ja to po svom osjećaju :) Za Shakespeare-a se priča da je pisao svoja djela pod utjecajem opijata :) Ništa osobno, nego eto tek sarkastična primjedba :) Ali ne znam na kojem je Gnječ, vjerojatno nekim modernim, no sve to skupa mi djeluje neukusno s obzirom na njihove upise i dojam koji žele izazvati :)Noor wrote:mativka wrote:
A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :D
zašto napušenka? ma njega gnječko voli na posebna način...to je to :)
Ja doista niti bih zamjerila niti osudila nekoga jer mjenja ili zamjenjuje nickove sve dok moj privatni prostor ne dira. A ego, to je očito gadna stvar. Ali to je već slučaj za psihijatre :)
pa i nije bitno tako dugo dok su ljudi normalni. ali, kad prestanu biti normalni i krenu s uvredama, nacionalističkim ili osobnim, onda se uzvraća iz svog raspoloživog naoružanja i cirkus je zagarantiran.
Guest- Guest
jesi ti učitelj?aben wrote:u zadru,
Guest- Guest
misliš ko ezekijel?Noor wrote:jesi ti učitelj?aben wrote:u zadru,
2014-04-16
Manja vrijednost regije, proizvodi lošije kvalitete, a nalazimo se u Uniji...država iznad države...aben wrote:u zadru,
Guest- Guest
aben wrote:misliš ko ezekijel?Noor wrote:jesi ti učitelj?aben wrote:u zadru,
ne znam što je on..jesi li ti? :))
Guest- Guest
mativka wrote:A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :D
Molim?
Evo, samo tebi za informaciju, nikada nisam dimio ni duhan, a kamoli maricu ili nešto slično.
Jesam li normalan?
Guest- Guest
ne razuminmativka wrote:Manja vrijednost regije, proizvodi lošije kvalitete, a nalazimo se u Uniji...država iznad države...aben wrote:u zadru,
2014-04-16
nis,Noor wrote:aben wrote:misliš ko ezekijel?Noor wrote:jesi ti učitelj?aben wrote:u zadru,
misli sun da misliš na senseia, gurua:)
2014-04-16
mativka wrote:Prva komunikacija s šekspirom je završila neslavno jer sam poželja vidjeti jednostavnost u njemu...dakako, nije uspio...
Jednostavnost je precijenjena.
Guest- Guest
vjerojatno je mislila na napuhanka,slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :D
Molim?
Evo, samo tebi za informaciju, nikada nisam dimio ni duhan, a kamoli maricu ili nešto slično.
Jesam li normalan?
s mativkon moroš čitati s desna na livo, bolje ćeš razumiti
2014-04-16
aben wrote:nis,Noor wrote:aben wrote:misliš ko ezekijel?Noor wrote:jesi ti učitelj?aben wrote:u zadru,
betty.boop-
2015-01-23
aben wrote:s mativkon moroš čitati s desna na livo, bolje ćeš razumiti
A da?
Evo, probao sam. Nije pomoglo.
Guest- Guest
betty.boop wrote:aben wrote:nis,Noor wrote:aben wrote:misliš ko ezekijel?Noor wrote:
jesi ti učitelj?
tebi bi pametnije bilo da me poslušoš i ne opituroš se u zeleno,
ionako je teško nojti poso, kamoli ako izgljedoš ko e.t.
2014-04-16
Tako sam se sada nasmijala od srca :)slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :D
Molim?
Jesam li normalan?
Doista moje misli nisu bile vezane uz tebe kao osobu, već nick koji si uzeo :) Ti si doista jedna osoba od riječi :) Mislim da bi se i sam Shakespeare postidio, no....ti jednostavnost ne poznaješ :)
No, tako sam sretna što si tu, na ovom malom forumu :)
Guest- Guest
aben wrote:betty.boop wrote:aben wrote:nis,Noor wrote:aben wrote:
misliš ko ezekijel?
tebi bi pametnije bilo da me poslušoš i ne opituroš se u zeleno,
ionako je teško nojti poso, kamoli ako izgljedoš ko e.t.
ja nemam namjeru jos radit, a i ta pitura se ispere nakon par pranja
betty.boop-
2015-01-23
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:s mativkon moroš čitati s desna na livo, bolje ćeš razumiti
A da?
Evo, probao sam. Nije pomoglo.
a..bar je tako ne ne razumiš manje:)
2014-04-16
Abende, samo me ti me možeš dešifrirati i to kada ti se da :)aben wrote:vjerojatno je mislila na napuhanka,slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:A čitam već nekoliko dana napade na jadnog napušenka Šekspira :D
Molim?
Jesam li normalan?
s mativkon moroš čitati s desna na livo, bolje ćeš razumiti
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 13