najviše navijača arsenala na balkanu je iz srbije
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: najviše navijača arsenala na balkanu je iz srbije
normalno, kada je srbija i najmnogoljudnija zemlja na balkanu, ako ne računamo grčku...
Guest- Guest
oduzmi vojvodinu i mađare i hrvate što žive u njoj i to nije više takPrele wrote:normalno, kada je srbija i najmnogoljudnija zemlja na balkanu, ako ne računamo grčku...
Guest- Guest
U Vojvodini zive vecinom srbi (75% stanovnistva). Majmune ne blamiraj se
mocni majmun wrote:oduzmi vojvodinu i mađare i hrvate što žive u njoj i to nije više takPrele wrote:normalno, kada je srbija i najmnogoljudnija zemlja na balkanu, ako ne računamo grčku...
mađara i hrvata u vojvodini skupa nema ni 400.000
Guest- Guest
bože dragi, koliko je glup ovaj majmun...
Guest- Guest
luzerski narod za luzerski klub, make sense
Kakav sugavi narod Boze dragi .... navijaju za arsenal doduse kad shvatis da u srbiji ima klub koji se odaziva na ime cmartizan onda netreba ni cudit da postojr jadnici koji navijaju za cmarsenal. Noje ni cudo sto du prolleti. I opet Bog im se smiluje i posalje im sveca u obliku Vucica i opet stoka prosvjeduje...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Moze li se poslat nekakva zamolba u UN da se ugasi ovo ruglo od drzave... nije mi jasno koje moralno pravo ova kvatidrzava ima da opstane. Predlazem da svjetske glavesine ugase ovu drzavu ili ako im se neda neks zatvore oci na 2,3 mjeseca i puste nas Hrvate da odradimo sto je potrebno...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I ti pripadaš tom narodu, na tvoju veliku žalost-gluperdo pokatoličena
Guest- Guest
Opet si se navukao na SeseljaPrele wrote:I ti pripadaš tom narodu, na tvoju veliku žalost-gluperdo pokatoličena
Ziil Los Dii ! wrote:Opet si se navukao na SeseljaPrele wrote:I ti pripadaš tom narodu, na tvoju veliku žalost-gluperdo pokatoličena
pa ante ti je ko seselj-samo vice versa.
seselj, srpski sovinista hrvatskog podrijetla-a ante je hrvatski sovinist srpskog porekla
Guest- Guest
Similar topics
» Klub sa najvise gay navijaca
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» ne moze se od Srbije praviti gazda na Balkanu
» VUČIĆ O ZAPADNOM BALKANU: Mnogi bi da istrguju s velikima na račun Srbije
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» ne moze se od Srbije praviti gazda na Balkanu
» VUČIĆ O ZAPADNOM BALKANU: Mnogi bi da istrguju s velikima na račun Srbije
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1