JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
Kina isto prijeti Kimu lol. Trump zacementira USA dominaciju. EUropljani u šoku, Assad doduše ni kriv ni dužan popio šamar, a Iran koji se bahatio , sada se začahurio i nemrda, Kim na aparatima, Kinezi na strani USA
Guest- Guest
....e ali nista nije ovo prema jos jednom biseru frau merkel....'mi bi da nas trump brani od ruja ali ne zelimo nove sankcije rujama odnosno mi bi sa rujama poslovali makar i rat bio'....eh sto ti je bilanca..svabo ili merkel bi da ih trump i amerika brane đaba a oni bi poslovali i tukli bilancu sa rujama...i onda se merkel buni kad joj trump govori da je pokvarena...Pinochet wrote:Kina isto prijeti Kimu lol. Trump zacementira USA dominaciju. EUropljani u šoku, Assad doduše ni kriv ni dužan popio šamar, a Iran koji se bahatio , sada se začahurio i nemrda, Kim na aparatima, Kinezi na strani USA
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebote ko da je vucic ucio politici...
2015-09-08
Eunija i Rusija trebaju trgovati, sankcije treba ukinuti, a europsku vojsku oformiti. Ne nacionalne kontigente, već vojsku s jedinstvenim zapovjedništvom i bez mogućnoti pojedinih državah da se upliću u tu oblast.
btw Trumpova nova izjava da nema "invazije" u Siriji
Guest- Guest
Pinochet wrote:Kina isto prijeti Kimu
Zapravo prijateljski upozorava. To je njihova stara igra koju igraju već desetljećima.
Guest- Guest
u sjevernoj ne.Oh_Femder wrote:Jesi kad bio tamo?mocni majmun wrote:nije sjeverna koreja tako slaba kao što ameri misle
Guest- Guest
Nadam se da hoce i da ce poslati sto vise vojnika na bliski istok...nema dok amer ne stane cizmom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajd', lijepo od tebe da priznaš. A stvar je tako jednostavno, ako se samo malo poslužiš najobičnijim deduktivnim mišljenjem. Bio je naime jednom neki tip, a zvali ga Jack, koji je patio od teškog oblika manije veličine: uobrazio on bio da je američki predsjednik. A onda mu je jednog dana u Dallasu svjetlo istine prošišalo kroz glavu ;P Pa je onda bio 'jack in a box' :DRegoč wrote:Istina, i ja sam osjećal da Sunce jače sja. No, vjeroval sam da će ga u roku godinu, podrug godine ubiti. Ali, ništa od toga, očito im se priklonil.Triny wrote:Kad se samo sjetim one euforije, one nade, onog optimizma, sunca koje je jače grijalo od tog dana...Femder wrote:Di su sad svi oni naši veliki Trumpoljupci i Milo čmarolisci? (_ε_)
Da li je Čramp naučio lekciju od učiteljice života? Well, if you knew anything about the man, you could see that he definitely didn't suffer from 'suicidal tendencies'.
Ček, ček, nisi li to još jučer pisal za Ruse? Ili se trebamo orijentirati po smješku?epikur37 wrote:Nadam se da hoce i da ce poslati sto vise vojnika na bliski istok...nema dok amer ne stane cizmom :)
Dobro, dogural je do 70., jasno da se pazil. Dakle, posal kao i obično.Oh_Femder wrote:Ajd', lijepo od tebe da priznaš. A stvar je tako jednostavno, ako se samo malo poslužiš najobičnijim deduktivnim mišljenjem. Bio je naime jednom neki tip, a zvali ga Jack, koji je patio od teškog oblika manije veličine: uobrazio on bio da je američki predsjednik. A onda mu je jednog dana u Dallasu svjetlo istine prošišalo kroz glavu ;P Pa je onda bio 'jack in a box' :DRegoč wrote:Istina, i ja sam osjećal da Sunce jače sja. No, vjeroval sam da će ga u roku godinu, podrug godine ubiti. Ali, ništa od toga, očito im se priklonil.Triny wrote:Kad se samo sjetim one euforije, one nade, onog optimizma, sunca koje je jače grijalo od tog dana...Femder wrote:Di su sad svi oni naši veliki Trumpoljupci i Milo čmarolisci? (_ε_)
Da li je Čramp naučio lekciju od učiteljice života? Well, if you knew anything about the man, you could see that he definitely didn't suffer from 'suicidal tendencies'.
PUKOM SREĆOM IZBJEGNUTA KATASTROFA 'Raketa koju je lansirao Kim Jong-un umalo je pogodila Boeing 777 s više od 300 putnika na letu za Pariz'
piše ABC News pozivajući se na neimenovane američke dužnosnike.
U Air Franceu su za ABC News rekli da nema nikakve opasnosti na rutama njihovih letova i da je konkretni let prošao bez incidenata. Priopćili su i da neprestano prate moguće opasnosti i analiziraju kritične zone kako bi pravovremeno prilagodili rute letova.
ovaj jutarnji je proporcionalan s korejskim medijima
piše ABC News pozivajući se na neimenovane američke dužnosnike.
U Air Franceu su za ABC News rekli da nema nikakve opasnosti na rutama njihovih letova i da je konkretni let prošao bez incidenata. Priopćili su i da neprestano prate moguće opasnosti i analiziraju kritične zone kako bi pravovremeno prilagodili rute letova.
ovaj jutarnji je proporcionalan s korejskim medijima
majke ti mile koga ti branis mutavi..lika koji je likvidirao 90% svojih rođaka...da navedem samo taj primjer
2015-09-08
ne branim nego mi smeta ova ratnohušačka propaganda. naslov se temelji kao i uvijek kada se odrađuje ovakav posao na vijesti koju je lansirao neimenovani američki izvor.vuksadinare wrote:majke ti mile koga ti branis mutavi..lika koji je likvidirao 90% svojih rođaka...da navedem samo taj primjer
s druge strane postoji izvor imenom i prezimenom koji sve opovrgava, ali jebi ga... u našem narodu je duboko ukorjenjena poslovica veži konja gdje ti gazda kaže.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sjeverna Koreja
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Sjeverna Koreja-pozitivno iznenađenje!
» Sjeverna Koreja napala Japan
» Sjeverna Koreja - ZOMBI NACIJA?
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Sjeverna Koreja-pozitivno iznenađenje!
» Sjeverna Koreja napala Japan
» Sjeverna Koreja - ZOMBI NACIJA?
Page 3 of 3