Pentagon planira ogromnu kopnenu invaziju na Siriju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pentagon planira ogromnu kopnenu invaziju na Siriju
g7 se zalaže za istragu o kemijskom napadu. s obzirom da je SAD član G7 ispadaju pravi kauboji
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Iračku vojsku su slomili za manje od tjedan dana.mutava baštarda wrote:omah nakon afganistana i libijeEroo wrote:Ameri ulaze u Siriju sa barem 150.000 vojnika i silom rješavaju sirijski problem.
Imaju i silu i novac...Nitko drugi to zajedno nema, a bez toga ne ide.
Afganistan je danas kakav takva parlamentarna država, ženske pohađaju školu.
Jebiga, imaju i domaći svoje obavze...
Libija? Tamo nema američke vojske, kao ni u Africi općenito.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
U takvim zemljama slomiti legalnu vojsku nije nikakav problem. Znas unaprijed gdje su aerodromi,polozaji protuzracne obrane...skladista sve. Nikakav problem.
Ali sta onda?
Ali sta onda?
Guest- Guest
Kad sve krene kao lavina, ja bum u Beč, mislim.
Tam imam najviše domaćih.
Imam i u Londonu i Parisu, ali riskantne su destinacije.
Tam imam najviše domaćih.
Imam i u Londonu i Parisu, ali riskantne su destinacije.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Kaj bum tam radila?
2016-02-22
Najsigurnije ti je ostati u Hrvatskoj. Mi nismo nikome zanimljivi. Vi ljudi niste ni svjesni koliko je ovo podrucje zakon zapravo. Nista ovdje nije uspjelo. Spanjolska gripa je ubijala sve i svugdje...s balkana je placuci pobjegla. :D
Guest- Guest
To za PeMziju, moram nekam gdje se mogu poslovno prodati.
2016-02-22
I u slucaju nekakvog globalnog rata i odredene drustvene implozije odabir velikih gradova je grozna pogreska.
Ono...nakon 3 mjeseca jedan te siluje dok ti drugi jede meso s ruka. Stoj gdje jesi :D
Ono...nakon 3 mjeseca jedan te siluje dok ti drugi jede meso s ruka. Stoj gdje jesi :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Najsigurnije ti je ostati u Hrvatskoj. Mi nismo nikome zanimljivi. Vi ljudi niste ni svjesni koliko je ovo podrucje zakon zapravo. Nista ovdje nije uspjelo. Spanjolska gripa je ubijala sve i svugdje...s balkana je placuci pobjegla. :D
Mislim da smo tranzicijska zemlja, nije im u interesu tu raditi terorističke udare, ali mislim da će rat krenuti kao lavina.
Nadam se da sam u krivu.
2016-02-22
MaximusDecimusMiridije wrote:I u slucaju nekakvog globalnog rata i odredene drustvene implozije odabir velikih gradova je grozna pogreska.
Jesi li razmišljao o tome da pišeš scenarije za filmove?
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Najsigurnije ti je ostati u Hrvatskoj. Mi nismo nikome zanimljivi. Vi ljudi niste ni svjesni koliko je ovo podrucje zakon zapravo. Nista ovdje nije uspjelo. Spanjolska gripa je ubijala sve i svugdje...s balkana je placuci pobjegla. :D
Mislim da smo tranzicijska zemlja, nije im u interesu tu raditi terorističke udare, ali mislim da će rat krenuti kao lavina.
Nadam se da sam u krivu.
U krivu si :D
Guest- Guest
maks je apsolutno u pravu, balkan ce otrpjet najmanje pizdarija kad krene opca tarapana
Jebote Kic sta si ti depresivan i morbidan u zadnje vrijeme srca ti isusova.....tebi da cura se skine u gacice ti bi se rasplakao jer crna cipka podsjeca na paukove mreze Mordora....
Razvedri se malo Isusati.
Guest- Guest
na balkanu vise nece biti medjusobnih ratova, vodje su dobile upozorenjekic wrote:
mi ćemo se međusobno uništiti ne treba nam nitko..
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote Kic sta si ti depresivan i morbidan u zadnje vrijeme srca ti isusova.....tebi da cura se skine u gacice ti bi se rasplakao jer crna cipka podsjeca na paukove mreze Mordora....
o jebote
Eroo wrote:Iračku vojsku su slomili za manje od tjedan dana.mutava baštarda wrote:omah nakon afganistana i libijeEroo wrote:Ameri ulaze u Siriju sa barem 150.000 vojnika i silom rješavaju sirijski problem.
ti stvarno imas mozak soma, indijancu.
koliko mrtvih je u afganistanu posle milosrdnih intervencija, sto zbog udara avijacije sto zbog terorizma?
o libiji da ne govorim koliko je zemlja razorena, i koliko je evropi samo nanesena steta zbog nasilnog svrgavanja gadafija.
davno bi oni napravili picvajz u libiji da nema rusa tamo, a ovako samo provociraju ruse-samo sto mislim da nemaju muda da krenu u full scale napad i ta bas zato sada tillerson ide u moskvu da vidi na sta je rusija spremna.
izgleda da se americi toliko zuri da zaposedne ruska prirodna bogastva da vise ne znaju gde udaraju. prvo navodni hemijski napad, onda ponovno otvaranje vec zatvorene price o avionskoj nesreci poljskog predsednika, gluposti o nekim opasnostima za one balticke fasiste od rusije. ugl. stvari u koje samo kompletni idiot moze da veruje.
Guest- Guest
Prele wrote:Eroo wrote:Iračku vojsku su slomili za manje od tjedan dana.mutava baštarda wrote:omah nakon afganistana i libijeEroo wrote:Ameri ulaze u Siriju sa barem 150.000 vojnika i silom rješavaju sirijski problem.
ti stvarno imas mozak soma, indijancu.
koliko mrtvih je u afganistanu posle milosrdnih intervencija, sto zbog udara avijacije sto zbog terorizma?
o libiji da ne govorim koliko je zemlja razorena, i koliko je evropi samo nanesena steta zbog nasilnog svrgavanja gadafija.
davno bi oni napravili picvajz u libiji da nema rusa tamo, a ovako samo provociraju ruse-samo sto mislim da nemaju muda da krenu u full scale napad i ta bas zato sada tillerson ide u moskvu da vidi na sta je rusija spremna.
izgleda da se americi toliko zuri da zaposedne ruska prirodna bogastva da vise ne znaju gde udaraju. prvo navodni hemijski napad, onda ponovno otvaranje vec zatvorene price o avionskoj nesreci poljskog predsednika, gluposti o nekim opasnostima za one balticke fasiste od rusije. ugl. stvari u koje samo kompletni idiot moze da veruje.
Pusti bizatiskou spiku kad se nađeš u našem društvu.
Sve vi najbolje znate, ali nikako da vam krene...Nikako da shvatite da na raspolaganju
imate svoje kljuse. I za vas je najbolje da s njim orete...ako lipsa, ne krivite druge oko sebe.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HRVATSKA PLANIRA INVAZIJU PREKO DUNAVA
» Ratni zločinac Blair traži hitnu invaziju na Siriju
» Rusija otpocinje kopnenu intervenciju?
» Zastrašujeće: Berlin četnicima priprema ogromnu lovu
» Uređivali nogometni teren pa naletjeli na ogromnu svastiku
» Ratni zločinac Blair traži hitnu invaziju na Siriju
» Rusija otpocinje kopnenu intervenciju?
» Zastrašujeće: Berlin četnicima priprema ogromnu lovu
» Uređivali nogometni teren pa naletjeli na ogromnu svastiku
Page 3 of 4