Lex Croatia
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Lex Croatia
Rusi su strpljivi. A osim toga kaj je 15 mjeseci. Prođe dok trepneš.Srećko wrote:vuksadinare wrote:...cuo sam prekjucer zanimljiv komentar jednog profesora sa ekonomskog fakulteta u zagrebu...'ne znam tko je od politicara spreman predati 16% gospodarstva ili skoro cetvrtinu hrvatskog gospodarstva strancima u ruke'...
već im ga je u ruke dao Todorić, vlasnički udjeli u Agrokoru i povezanim društvima su sad u rukama ruskih državnih banaka
ovo sad je saniranje štete gdje Hrvatska vlada silom nameće upravu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
na kraju ce doci do kompromisa...nije rujama sad do kompliciranja odnosa sa hrvatskom..zbog love....dobit ce nesto interesa odnosno prebit ce se....vjerojatno ce uci sa nekim investicijama...vjerojatno poljoprivreda i turizam..mozda se dgovorimo o kupoprodaji oruzja i slicno ima modela..dio love ce im se isplatiti a dio ce se prebiti vjerojatno preko investicija..Eva_ wrote:Rusi su strpljivi. A osim toga kaj je 15 mjeseci. Prođe dok trepneš.Srećko wrote:vuksadinare wrote:...cuo sam prekjucer zanimljiv komentar jednog profesora sa ekonomskog fakulteta u zagrebu...'ne znam tko je od politicara spreman predati 16% gospodarstva ili skoro cetvrtinu hrvatskog gospodarstva strancima u ruke'...
već im ga je u ruke dao Todorić, vlasnički udjeli u Agrokoru i povezanim društvima su sad u rukama ruskih državnih banaka
ovo sad je saniranje štete gdje Hrvatska vlada silom nameće upravu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dovršena kružna evolucija hrvatskoga kapitalizma: od privatne uzurpacije javnoga dobra do javnog preuzimanja privatnoga sloma.asilovski wrote:http://www.portalnovosti.com/lex-croatia
Kapitalizam je u stvari socijalizam za bogate. Kapitalistički profiti pripadaju kapitalistima, a poslovni rizici povezani s profitima čitavom društvu. Ovjerio Adam Smith
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kod nas je u biti kvazi feudalni model tanak sloj feuda ala Tedeski, toda, glava njihovi vazali, prnceza Dalićka itd i masa kmetova koje se truje crkvom, pik parizerom i repkom a koji rade na lenu Hrvatska
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kod nas je u biti kvazi feudalni model tanak sloj feuda ala Tedeski, toda, glava njihovi vazali, prnceza Dalićka itd i masa kmetova koje se truje crkvom, pik parizerom i repkom a koji rade na lenu Hrvatska
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Meanwhile in croatia...
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Geography Now! Croatia
» Why does Croatia look so weird?
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Geography Now! Croatia