Poludjeli?SDP,HNS,Pupovac i Panenić nakon izbacivanja iz Mađarske bi Sorosevo sveučilište doveli u Hrvatsku
Page 1 of 1
Poludjeli?SDP,HNS,Pupovac i Panenić nakon izbacivanja iz Mađarske bi Sorosevo sveučilište doveli u Hrvatsku
http://www.narod.hr/hrvatska/sdp-hns-pupovac-panenic-nakon-izbacivanja-iz-madarske-sorosevo-sveuciliste-doveli-hrvatsku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Poludjeli?SDP,HNS,Pupovac i Panenić nakon izbacivanja iz Mađarske bi Sorosevo sveučilište doveli u Hrvatsku
..ima i gorih od plenkija...i redikuloznijih
2015-09-08
Re: Poludjeli?SDP,HNS,Pupovac i Panenić nakon izbacivanja iz Mađarske bi Sorosevo sveučilište doveli u Hrvatsku
je'l ovi bilmezi iz zivog zida i mosta kao ono protivnici liberalizacije i krupnog kapitala..ma fuj
2015-09-08
vuksadinare wrote:je'l ovi bilmezi iz zivog zida i mosta kao ono protivnici liberalizacije i krupnog kapitala..ma fuj
pusti to,
gde ides danas da slavis ??
nemoj da mislis da ne zanam da danas slavis !
Guest- Guest
...na tebi danasnje cipelarenje ostavilo traga..rekoh danas si posteđen od mene..ali ako zelis..slobodno reci..pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l ovi bilmezi iz zivog zida i mosta kao ono protivnici liberalizacije i krupnog kapitala..ma fuj
pusti to,
2015-09-08
cipelarenje, mene ?vuksadinare wrote:...na tebi danasnje cipelarenje ostavilo traga..rekoh danas si posteđen od mene..ali ako zelis..slobodno reci..pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l ovi bilmezi iz zivog zida i mosta kao ono protivnici liberalizacije i krupnog kapitala..ma fuj
pusti to,
svašta, da mene cipelare osobe koje imaju podrsku
nasih neprijatelja.
pa, vi biste slavili da je pobedio seselj, ili neka sl. budala,
neko sa liste njihovih vavorita.
da srbija nikad ne postane clanica eu, da budemo ruska republika.
nema nista od toga,
Guest- Guest
spamas temu...gdje vidis u ovoj temi poveznicu sa srbijom,vucicem ili bilo cim...daj si zaroni glavu u kantu hladne vode po mogucnosti sa kockama ledapizzon wrote:cipelarenje, mene ?vuksadinare wrote:...na tebi danasnje cipelarenje ostavilo traga..rekoh danas si posteđen od mene..ali ako zelis..slobodno reci..pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l ovi bilmezi iz zivog zida i mosta kao ono protivnici liberalizacije i krupnog kapitala..ma fuj
pusti to,
svašta, da mene cipelare osobe koje imaju podrsku
nasih neprijatelja.
pa, vi biste slavili da je pobedio seselj, ili neka sl. budala,
neko sa liste njihovih vavorita.
da srbija nikad ne postane clanica eu, da budemo ruska republika.
nema nista od toga,
2015-09-08
Similar topics
» Nakon Ruteove prozivke, Macron protiv izbacivanja Mađarske
» Mađarska novim zakonom tjera Soroševo sveučilište iz Budimpešte
» Pupovac ne može govoriti u ime albanske i mađarske manjine
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Orban nikad ozbiljnije nije mislio o izlasku Mađarske iz EU naročito nakon atentata na Fica.
» Mađarska novim zakonom tjera Soroševo sveučilište iz Budimpešte
» Pupovac ne može govoriti u ime albanske i mađarske manjine
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Orban nikad ozbiljnije nije mislio o izlasku Mađarske iz EU naročito nakon atentata na Fica.
Page 1 of 1