Lopuža Ramljak povjerenik Agrokora
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lopuža Ramljak povjerenik Agrokora
bumo videli...za plenkija znam da on ima odstupnicu....'a kaj ja tu morem ja ionak štrumfe sam prodajem'vili40 wrote:jel ti znaš koja će se sad para vrtit i koji interesi sudarat?Plati kume pa da vidimo što se može...vuksadinare wrote:pitanje ima li sto za oplajckat osim nekretnina..gotovinu kontroliraju banke....neko ce dobro omastiti brke agrokorovim nekretninama...vili40 wrote:taj će nešto spasiti,pa on je grobar,počisti džepove pa sahranjuje.Nije ga uzalud trebao Čačićvuksadinare wrote:..jebote a jos jedan splico i dalmos....ti su nas dobrano usosili....prvo svoja guzica a za ostale..vidjet cemo...vili40 wrote:znači ipak on i ipak se znalo sve od samoga početka.Prljava igra se nastavlja,neki će kraj ovoga najebati gadno.Novčanike na gotovs.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:
Na daleko se vidi - ovo je velika prevara!
Nije ovo sad prevara, ovo je završni čin, a prevara se odvijala proteklih godina / desetljeća.
Guest- Guest
a dobro,treba čovjeku dati šansu(da napokon do kraja napuni džepove i napokon ode u zasluženu pemziju)
vili40-
2015-08-02
jel će i taj dobiti pola miljarde kuna?
a koliko smo platili Alvarezov croatian trip?
a koliko smo platili Alvarezov croatian trip?
Guest- Guest
Noor wrote:jel će i taj dobiti pola miljarde kuna?
50.000 mjesečno plaća + ostali troškovi koje pokriva korporativna kartica, vozač...
plaćaju ga kreditori, a država bira
Guest- Guest
odmah na početku ga našli
to nije posao za nekog poštenog i sposobnog
to nije posao za nekog poštenog i sposobnog
vili40-
2015-08-02
....ma nema sanse da ova vlada izgura do kraja.....ako ovo onim debilusima iz most-a nije alarm....onda ne znam sto je...ej skegro i cacic ci ti odlucuju o sudbini agrokora...a jos uvijek zivi tajkuni ga hvale....pa mislim moras biti toliko glup ili jednostavno ako ne glup obraza debljine vojnicke cizme...da ovo provaris...dobro da jos sanadera nisu stavili za mentora a fizulica za financijskog direktora..a naslo bi se mozda mjesta i za gregurica..
2015-09-08
Srećko wrote:Noor wrote:jel će i taj dobiti pola miljarde kuna?
50.000 mjesečno plaća + ostali troškovi koje pokriva korporativna kartica, vozač...
Ramljak je procijenio i koliko će trajati cijeli njegov posao.
“Mislim da nitko ovdje nema iluzija da je ovo posao koji se može napraviti preko noći. Posao je to od barem 12 mjeseci kako bi sve izgledalo kao blagi maestral, a ne kao plimni val. Bit ću vam na raspolaganju za sve informacije, ali vas molim da mi sada date tjedan dana vremena”, rekao je.
znači, trajat će što je duže moguće.
Guest- Guest
Iz Jutarnjeg se vidi da je o osobno pisao zakon i to za sebe, sto ce reci da je ovo sve projekt da se pokradu ozbiljni i ogromni novci
Kermit-
2014-04-17
Tedeski:'ponosan sam na nasu Vladu,ovo je jendini nacin da se agrokor spasi...
http://www.tportal.hr/biznis/clanak/tedeschi-ponosan-sam-na-vladu-ovo-je-jedini-nacin-da-se-agrokor-spasi-20170410
http://www.tportal.hr/biznis/clanak/tedeschi-ponosan-sam-na-vladu-ovo-je-jedini-nacin-da-se-agrokor-spasi-20170410
2015-09-08
Noor wrote:Srećko wrote:Noor wrote:jel će i taj dobiti pola miljarde kuna?
Ramljak je procijenio i koliko će trajati cijeli njegov posao.
“Mislim da nitko ovdje nema iluzija da je ovo posao koji se može napraviti preko noći. Posao je to od barem 12 mjeseci kako bi sve izgledalo kao blagi maestral, a ne kao plimni val. Bit ću vam na raspolaganju za sve informacije, ali vas molim da mi sada date tjedan dana vremena”, rekao je.
znači, trajat će što je duže moguće.
... po moru na jahti Malo vitra.
Guest- Guest
jebe se tedeskiju..sto manje konkurencije njemu bolje i hvata monopolizam..jos pride ako dobije kakvu agrokorovu firmu ala ledo ili jamnica...a ni kriv ni duzan..malo hvalis vladu a oni tebi par agrokorovih firmi za đabe ili budzasto..i jos ti oproste dugove..
2015-09-08
mozda ne prođe bas dugo..a dozivimo 'lex tedeschi'....prosle godine pala mu ej dobit za oko 16%....inace uvijek je bio kritican prema vladama...sumnjivo mi ej ovo njegovo hvaljenje vlade...da i njemu ne gori pod petama..pa se zeli u trpat u 'sistematski vazne firme'..
2015-09-08
čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
vili40-
2015-08-02
..dobro budimo posteni dobavljaci su dobrim dijelom i sami krivi za mozebitnu sudbinu..ne slijede svjetske i europske gospodarske trendove..ne udruzuju se..nemaju smisla za sirenje na druga trzista i druge trgovacke lance..istina..tu su i sami krivi...ne moderniziraju se...narocito poljoprivredni proizvođaci i dobavljaci..gledaju samo prema drzavi..da im ona nađe trziste..a nalazila im je u 80% slucajeva bas kod todorica i agrokora..a onda su oni cesali jaja..'dok je drzave i agrokora sto bi se ja onda trudio traziti plasman robe kod drugih'...sad im preostaje jedino mozda da robu prodaju na buvljaku ko 90-tih..vili40 wrote:čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
2015-09-08
..i sad ti isti dobavljaci kako ej netko rekao nesto nauce iz ovog slucaja i podtrude s eplasirati robu i kod drugih..oni opet zicaju drzavu prvo da im plati i sacuva agrokor u domacim rukama..da bi oni opet poslovali po sistemu..'prodam robu naplatim jedan mjesec tri cekam ali neka pinka je sjela..a ja odo na pivo'
2015-09-08
možda su se poveli za onim što stalno pričaju:dug treba vratiti...jebiga,preozbiljno su to shvatili,to ne vrijedi za svevuksadinare wrote:..dobro budimo posteni dobavljaci su dobrim dijelom i sami krivi za mozebitnu sudbinu..ne slijede svjetske i europske gospodarske trendove..ne udruzuju se..nemaju smisla za sirenje na druga trzista i druge trgovacke lance..istina..tu su i sami krivi...ne moderniziraju se...narocito poljoprivredni proizvođaci i dobavljaci..gledaju samo prema drzavi..da im ona nađe trziste..a nalazila im je u 80% slucajeva bas kod todorica i agrokora..a onda su oni cesali jaja..'dok je drzave i agrokora sto bi se ja onda trudio traziti plasman robe kod drugih'...sad im preostaje jedino mozda da robu prodaju na buvljaku ko 90-tih..vili40 wrote:čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
vili40-
2015-08-02
..a ne vracaju ni oni bas sve svoje dugove budimo realni..no trenutno je agrokor u najvecem qurtzu pa sad svaki zeko silji quratz...tipicno za ove prostore...no cak i dug nije problem ako ga imas sa cim pokriti odnosno ako imas trzisnu vrijednost negdje drugdje.....80% teletabisa s eorjentiralo na ovo 'zapadnobalkansko' nesigurno trziste..jer su ili ograniceni ili preljeni da traze trziste na eurospkim i svjetskim trzistima jer tamo se treba dosita truditi da konkuriras i cijenom i koliko toliko kvalitetom....i opet vecina njih trazi poslove preko drzave da im ova rihta trziste vani.....vili40 wrote:možda su se poveli za onim što stalno pričaju:dug treba vratiti...jebiga,preozbiljno su to shvatili,to ne vrijedi za svevuksadinare wrote:..dobro budimo posteni dobavljaci su dobrim dijelom i sami krivi za mozebitnu sudbinu..ne slijede svjetske i europske gospodarske trendove..ne udruzuju se..nemaju smisla za sirenje na druga trzista i druge trgovacke lance..istina..tu su i sami krivi...ne moderniziraju se...narocito poljoprivredni proizvođaci i dobavljaci..gledaju samo prema drzavi..da im ona nađe trziste..a nalazila im je u 80% slucajeva bas kod todorica i agrokora..a onda su oni cesali jaja..'dok je drzave i agrokora sto bi se ja onda trudio traziti plasman robe kod drugih'...sad im preostaje jedino mozda da robu prodaju na buvljaku ko 90-tih..vili40 wrote:čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..dobro budimo posteni dobavljaci su dobrim dijelom i sami krivi za mozebitnu sudbinu..ne slijede svjetske i europske gospodarske trendove..ne udruzuju se..nemaju smisla za sirenje na druga trzista i druge trgovacke lance..istina..tu su i sami krivi...ne moderniziraju se...narocito poljoprivredni proizvođaci i dobavljaci..gledaju samo prema drzavi..da im ona nađe trziste..a nalazila im je u 80% slucajeva bas kod todorica i agrokora..a onda su oni cesali jaja..'dok je drzave i agrokora sto bi se ja onda trudio traziti plasman robe kod drugih'...sad im preostaje jedino mozda da robu prodaju na buvljaku ko 90-tih..vili40 wrote:čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
šta ti to znači dobrim djelom?
dobavljači su dobavljači i zastupnici za određeno područje. dobavljač se nemože širiti na druge države jer u drugoj državi već postoji dobavljač.
Guest- Guest
streljat sabor, namjesnika, todorice i bratiju
2014-12-30
moze se siriti ako posjeduje kvalitetu proizvoda i nudis dobru cijenu...zasto se ne bi mogao siriti pogotovo kad si u eu...tko ce meni recimo ili tebi zabraniti da konkuriras da budes dobavljac nekog trgovackog lanca u mađarskoj ili ne znam italiji....Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..dobro budimo posteni dobavljaci su dobrim dijelom i sami krivi za mozebitnu sudbinu..ne slijede svjetske i europske gospodarske trendove..ne udruzuju se..nemaju smisla za sirenje na druga trzista i druge trgovacke lance..istina..tu su i sami krivi...ne moderniziraju se...narocito poljoprivredni proizvođaci i dobavljaci..gledaju samo prema drzavi..da im ona nađe trziste..a nalazila im je u 80% slucajeva bas kod todorica i agrokora..a onda su oni cesali jaja..'dok je drzave i agrokora sto bi se ja onda trudio traziti plasman robe kod drugih'...sad im preostaje jedino mozda da robu prodaju na buvljaku ko 90-tih..vili40 wrote:čovjek je VIM-ovac,čistim,ribam i poliram da ti ne bi koja kuna ostala u džepu.Banke će dobiti svoje a ostali mili moji kuda koji.Pa kapitalizam je to,nije sramota propast ni objesiti se.
šta ti to znači dobrim djelom?
dobavljači su dobavljači i zastupnici za određeno područje. dobavljač se nemože širiti na druge države jer u drugoj državi već postoji dobavljač.
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ramo Ramljak se priprema na objavu loših vijesti oko Agrokora
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Notorna lopuža Pljenki o mirovinama
» Notorna lopuža i maroder Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke
» Žutarnji: zadnja nada Hrvatske je notorna lopuža Kalmeta
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Notorna lopuža Pljenki o mirovinama
» Notorna lopuža i maroder Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke
» Žutarnji: zadnja nada Hrvatske je notorna lopuža Kalmeta
Page 2 of 4