10 ZAPOVIJEDI MUŠKARCU..
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 10 ZAPOVIJEDI MUŠKARCU..
dzepna_venera wrote:Isus je simbolika ljubavi, a sex dvoje ljudi koji se vole je svetinja. Ako voliš svog muškarca onda vidiš u njemu Boga.mativka wrote:Ma to mi ko da se sexam kraj raspela...
Eto ti odgovor :)
Je simbol ljubavi, ali nije kako visi na raspelu. Toliko baš morbidna nisam. Osim, ako mi štajaznam kakve ideje padnu na pamet
Guest- Guest
...naravno da ne pašu zenama...Lady_D wrote:Zapovijedi ne valjaju :/
Guest- Guest
... mah, simpaticna naklapanja za podizanje muskog ,ionako poljuljanog ,samopouzdanja
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
iznad kreveta su nekada,a vjerujem sigurno i danas, stavljali i kriz-razapeti isus.ili je to opravdano samo poradi predznaka koji nosi naziv-brak...?
a u stvari,sve su to samo simboli,covjek ih je izmislio, i napravio,dok se duhovno ipak nosi negdje drugdje,a ne na krizu ili crkvi. :)
iako treba razumjeti potrebu vjernika i pravo na postivanje izbora...malo sam iznenadena reakcijom .
a u stvari,sve su to samo simboli,covjek ih je izmislio, i napravio,dok se duhovno ipak nosi negdje drugdje,a ne na krizu ili crkvi. :)
iako treba razumjeti potrebu vjernika i pravo na postivanje izbora...malo sam iznenadena reakcijom .
2015-08-16
nopenight sky wrote:a u stvari,sve su to samo simboli,covjek ih je izmislio, i napravio
pogledaj u vatru i naći ćeš križ, meditiraj tjedan dana gledajući u svijeću i otkrit ćeš prvi primordijalni znak..
vrlo je vjerojatno da postoji nadinteligencija..
vrlo je vjerojatno da postoji nadinteligencija..
ljudski je um lako zamantati.
a ta nadinteligencija,zamisli samo sto sve ona moze biti...religija je opasno oruzje u rukama i samog covjeka a kamoli ne u tkz inteligencije ili sto god da to jest.
a ta nadinteligencija,zamisli samo sto sve ona moze biti...religija je opasno oruzje u rukama i samog covjeka a kamoli ne u tkz inteligencije ili sto god da to jest.
2015-08-16
a gle, ja sam ti rekao jednu tehniku pa se sama uvjeri ako želiš, ako ne, onda i dalje vjeruj da je to mantanje..
prestaješ biti skeptik kad se čvrsto držiš logike kao tvrđave, logika služi, ona nije cilj, jbg Wittgenstein je zajebao stvar.
prestaješ biti skeptik kad se čvrsto držiš logike kao tvrđave, logika služi, ona nije cilj, jbg Wittgenstein je zajebao stvar.
u tome i jest cijela poanta.svijet je onakav kakvog izgradis,sam.
niti vjerujem u zajednicko,nanekoj visoj razini da,ali ovdje dolje,tu je sve tvoja, moja misao ,i nesto malo zajednickog oko cega se citav zivot odvija, voli, njeguje,respektira ali i ubija, mrzi i ne postuje.
niti vjerujem u zajednicko,nanekoj visoj razini da,ali ovdje dolje,tu je sve tvoja, moja misao ,i nesto malo zajednickog oko cega se citav zivot odvija, voli, njeguje,respektira ali i ubija, mrzi i ne postuje.
2015-08-16
a dobro, svako ima pravo na svoj pogled na svijet, ali da postoji nešto mimo tvog ega, ako to ne primjećuješ, samu sebe osiromašuješ..
naravno da postoji jer je i sam covjek slozeno bice, i nije sve na njegovom egu,na sve srecu.
:)
2015-08-16
Trebao sam navodnike staviti na rijec BOZJIH...vidim tema ode ukrivo...
Dakle,zapovijedi tu sluze da se Muški malo resetiraju i razmisle o suptilnim zenskim manipulacijama,a sve u interesu postizanja njihovih ciljeva..
Dakle,zapovijedi tu sluze da se Muški malo resetiraju i razmisle o suptilnim zenskim manipulacijama,a sve u interesu postizanja njihovih ciljeva..
Guest- Guest
what have you done
the rising noise
the sharpened smells
the deadened sight
what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been found?
now I know it's teargas in my eyes
znas u cemu je problem ovakvog tipa foruma? sve se svodi na zezanciju,zescu ili onu malo manje,i cesto nekog nesto pogodi u zicu i onda je jao i pomagaj.ne moze uvijek sve biti udri brigu na veselje jer ne znas kako ce tko reagirati.u takvom slucaju razumni se odma razjasne, ostali svade,podbadaju etc.
ne vidim ovdje da se mativka uvrijedila,rekla je svoj stav, kao i ostali , u granicama pristojnosti.
ne vidim ovdje da se mativka uvrijedila,rekla je svoj stav, kao i ostali , u granicama pristojnosti.
2015-08-16
Jos niti jedan zenski misao o Zapovijedima konkretno..hajmo zene moje ...
Guest- Guest
te su ti zapovjedi dosadne :D. zena ionak,uvijek,i na kraju, dobije sto zeli .tak da se vi samo tjesite :P.
2015-08-16
zanimljivo...u biti u vecem broju slucajeva si u pravu ..no ono sto me zanima jest,zasto takav ultimativni stav kod zena?night sky wrote:te su ti zapovjedi dosadne :D. zena ionak,uvijek,i na kraju, dobije sto zeli .tak da se vi samo tjesite :P.
Guest- Guest
Znas,to me je podsjetilo na jednu bivsu..njen moto je bio:Bit ce kako ja hocu ili nece biti nikako...Ja..u svojoj veleumnosti sam malo kalkulirao i davao tocno onoliko da jos se prebacim preko ruba tangica i upadnem u njih..malo sam tamo vašario i uzivao,a cura je poputila svoj tvrdokorni stav,no i dalje je u krucijalnim stvarima,drzala stav neodstupanja...jos malo sam se brložio u njenim gacicama,ali je sve na kraju puklo..ebi ga,nije mogla podnijeti lika,koji ne dopusta da se s njim manipulira...
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» 10 ZAPOVIJEDI ZENAMA
» Deset ateističkih zapovijedi
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Uhićeni general Matuzović: Zapovijedi su dolazile iz Hrvatske!
» drži se božjih zapovijedi i prestani odjećom dekoncentrirati dječake
» Deset ateističkih zapovijedi
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Uhićeni general Matuzović: Zapovijedi su dolazile iz Hrvatske!
» drži se božjih zapovijedi i prestani odjećom dekoncentrirati dječake
Page 2 of 8