Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa
a ti reci da to nije istina, pa ću odmah šelera obavijestiti da više ne drukaš za njega i njegove ujake... ;))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zamijenio si me s nekim vidim...Nije ni čudno...Kakvo ti je zdravstveno stanje...michaellcmacha wrote:tebi se malo pobrkalo... ovdje si ti jedini istinski simpatizer ustaša i jedini ti neuvijeno navijaš za ovovjeke ustaše...red wolf wrote:Pa vas ustaše i vole...Sebi na propast...michaellcmacha wrote:nego će volit vas ustaše... :))
red wolf-
2016-02-10
zamijenio si ti sam sebe sa sobom... kako li si samo zaboravio za kog si drukao do nema dugo.... :)))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:zamijenio si ti sam sebe sa sobom... kako li si samo zaboravio za kog si drukao do nema dugo.... :)))
Nisam ne...Zaista, brini se o svom zdravlju...Nije ti baš ok...
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Hrvati jednostavno vole HDZ...To je neobjašnjiva ljubav.
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Pa vas ustaše i vole...Sebi na propast...michaellcmacha wrote:nego će volit vas ustaše... :))
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Zamijenio si me s nekim vidim...Nije ni čudno...Kakvo ti je zdravstveno stanje...michaellcmacha wrote:tebi se malo pobrkalo... ovdje si ti jedini istinski simpatizer ustaša i jedini ti neuvijeno navijaš za ovovjeke ustaše...red wolf wrote:Pa vas ustaše i vole...Sebi na propast...michaellcmacha wrote:nego će volit vas ustaše... :))
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:michaellcmacha wrote:zamijenio si ti sam sebe sa sobom... kako li si samo zaboravio za kog si drukao do nema dugo.... :)))
Nisam ne...Zaista, brini se o svom zdravlju...Nije ti baš ok...
Todorić je lovu spremil na sigurno, nekretnine i pokretnine nitko mu oduzeti ne može pa kako je on bankrotiral?marcellus wrote:priča gluposti ne spašava se ni na koji način todorića on je bankrotirao ali zakon jest katastrofa
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa
» KRAĐA STOLJEĆA
» Izborna krađa
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Krađa i poklanjanje zemljišta novim izmjerama
» KRAĐA STOLJEĆA
» Izborna krađa
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Krađa i poklanjanje zemljišta novim izmjerama
Page 2 of 2