Na predavanju "Kapitalizam ubija" časna sestra poziva vjernike da izvade bubreg
Page 1 of 1
Na predavanju "Kapitalizam ubija" časna sestra poziva vjernike da izvade bubreg
Časna sestra Forcades poručila moliteljima: Donirajte bubreg
http://hr.n1info.com/a190044/Vijesti/Casna-sestra-Forcades-porucila-moliteljima-Donirajte-bubreg.html
Najradikalnija časna Europe: 'Rimokatolička crkva je strukturno seksistička'
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2659795/najradikalnija-casna-europe-rimokatolicka-crkva-je-strukturno-seksisticka/
Teresa Forcades u Hrvatskoj: Vjerujem da će Crkva jednog dana za papu izabrati ženu
http://www.vecernji.hr/hrvatska/teresa-forcades-u-hrvatskoj-vjerujem-da-ce-crkva-jednog-dana-za-papu-izabrati-zenu-1161850
Svoje predavanje “Kapitalizam ubija” predstavit će i zagrebačkoj publici: u nedjelju 9. travnja u 20 sati nastupa u Filozofskom teatru u Hrvatskom narodnom kazalištu, a njezin domaćin i sugovornik bit će mladi filozof Srećko Horvat. Njezin boravak u Zagrebu s puno se pažnje prati i na Kaptolu.
Podrijetlom ste iz ateističke obitelji. Kako ste pronašli vjeru, svoj put do Boga: je li to bio kakav glas, znak ili poziv?
Kad mi je bilo 15 godina prvi sam se put susrela s evanđeljem i to me ispunilo osjećajem strahopoštovanja. Osjetila sam potrebu za hitnošću: tada sam shvatila da sam nepovratno izgubila 15 godina života, ali sam spoznala da Bog, ovaj Bog, postoji.
''U akcijama molitve ispred bolnice očito niste nasilni i samo molite, ali stavljate mnogo pritiska na žene koje ulaze u bolnice i zato se mogu osjećati bezvrijedne, kao da su grešnice kojima Bog ne može oprostiti. Ja bih napravila radije nešto drugo. Probajte činiti nešto sa svojim tijelom što tražite od tih žena. Od tih žena traže da život nevinog djeteta stave prije svog. To mogu i muškarci napraviti sa svojim tijelom već danas. Samo u SAD-u 13 ljudi umire jer im nema tko donirati bubreg. Tako da svi koji mole ispred bolnica mogu donirati bubreg i spasiti život. Tada bi njihova poruka stigla do žena puno snažnije jer ne bi bili licemjerni. Ja bih imala veliko poštovanje prema takvom činu'', rekla je Forcades za N1.
http://hr.n1info.com/a190044/Vijesti/Casna-sestra-Forcades-porucila-moliteljima-Donirajte-bubreg.html
Najradikalnija časna Europe: 'Rimokatolička crkva je strukturno seksistička'
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2659795/najradikalnija-casna-europe-rimokatolicka-crkva-je-strukturno-seksisticka/
Teresa Forcades u Hrvatskoj: Vjerujem da će Crkva jednog dana za papu izabrati ženu
http://www.vecernji.hr/hrvatska/teresa-forcades-u-hrvatskoj-vjerujem-da-ce-crkva-jednog-dana-za-papu-izabrati-zenu-1161850
Svoje predavanje “Kapitalizam ubija” predstavit će i zagrebačkoj publici: u nedjelju 9. travnja u 20 sati nastupa u Filozofskom teatru u Hrvatskom narodnom kazalištu, a njezin domaćin i sugovornik bit će mladi filozof Srećko Horvat. Njezin boravak u Zagrebu s puno se pažnje prati i na Kaptolu.
Podrijetlom ste iz ateističke obitelji. Kako ste pronašli vjeru, svoj put do Boga: je li to bio kakav glas, znak ili poziv?
Kad mi je bilo 15 godina prvi sam se put susrela s evanđeljem i to me ispunilo osjećajem strahopoštovanja. Osjetila sam potrebu za hitnošću: tada sam shvatila da sam nepovratno izgubila 15 godina života, ali sam spoznala da Bog, ovaj Bog, postoji.
''U akcijama molitve ispred bolnice očito niste nasilni i samo molite, ali stavljate mnogo pritiska na žene koje ulaze u bolnice i zato se mogu osjećati bezvrijedne, kao da su grešnice kojima Bog ne može oprostiti. Ja bih napravila radije nešto drugo. Probajte činiti nešto sa svojim tijelom što tražite od tih žena. Od tih žena traže da život nevinog djeteta stave prije svog. To mogu i muškarci napraviti sa svojim tijelom već danas. Samo u SAD-u 13 ljudi umire jer im nema tko donirati bubreg. Tako da svi koji mole ispred bolnica mogu donirati bubreg i spasiti život. Tada bi njihova poruka stigla do žena puno snažnije jer ne bi bili licemjerni. Ja bih imala veliko poštovanje prema takvom činu'', rekla je Forcades za N1.
Guest- Guest
Re: Na predavanju "Kapitalizam ubija" časna sestra poziva vjernike da izvade bubreg
zašto ja otvaram i čitam ove glupe Srećkove teme? upravo sam nepovratno sjebo 15 sekundi dragocjenog vremena.
Guest- Guest
Re: Na predavanju "Kapitalizam ubija" časna sestra poziva vjernike da izvade bubreg
Ovaj svijet nepovratno klizi ka svom kraju...
red wolf-
2016-02-10
I ne ubija kapitalizam već ljudska pohlepa...
red wolf-
2016-02-10
a nije im prvi put
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
kršćanstvo je opijum za narod
Guest- Guest
Pinochet wrote:kršćanstvo je opijum za narod
zašto bih izvadio bubreg??? sutra će doć neki drugi opičeni vjernik zaluđen vjeronaukom pa će mi reć da izvadim kurac?
Guest- Guest
kršćanstvo je opijum za narod
vjernica gnjec, vjernica :D mada mi vjernik nijeiskljucen :PGnječ wrote:
zašto bih izvadio bubreg??? sutra će doć neki drugi opičeni vjernik zaluđen vjeronaukom pa će mi reć da izvadim kurac?
nikad neznaš bolje bit na oprezu.
Guest- Guest
Ne razumijem u čemu je problem, nije rekla da izvade svoj bubreg
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ovaj svijet nepovratno klizi ka svom kraju...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:I ne ubija kapitalizam već ljudska pohlepa...
Pusti čovjeka nek mašta kako je njemu drago.Leviathan2 wrote:kršćanstvo je opijum za narodvjernica gnjec, vjernica :D mada mi vjernik nijeiskljucen :PGnječ wrote:
Usporedba joj je besmislena jer je abotus ubojstvo, a doniranje organa izbor.
Gnječ wrote:Pinochet wrote:kršćanstvo je opijum za narod
Dobraaa
Regoč wrote:Usporedba joj je besmislena jer je abotus ubojstvo, a doniranje organa izbor.
A doniranje mozga humanitarni cin
Ti si svoj očito davno donirala.Sora wrote:Regoč wrote:Usporedba joj je besmislena jer je abotus ubojstvo, a doniranje organa izbor.
Regoč wrote:Ti si svoj očito davno donirala.Sora wrote:Regoč wrote:Usporedba joj je besmislena jer je abotus ubojstvo, a doniranje organa izbor.
E
Davolu
Davlija sam ti ja . I nicija vise.
bices moja il nicijaSora wrote:Regoč wrote:Ti si svoj očito davno donirala.Sora wrote:Regoč wrote:Usporedba joj je besmislena jer je abotus ubojstvo, a doniranje organa izbor.
E
Davolu
Davlija sam ti ja . I nicija vise.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Evo koliko je stvarno "časna" bivša časna sestra Bernardica
» Časna sestra napala medije i dala ultimatum
» Časna sestra digla glas: Prcela ne govori u naše ime'
» prije 73 godine - Časna sestra Žarka Ivasić strijeljana je kao 'narodni neprijatelj'
» Salman Rushdi uboden na predavanju u NY
» Časna sestra napala medije i dala ultimatum
» Časna sestra digla glas: Prcela ne govori u naše ime'
» prije 73 godine - Časna sestra Žarka Ivasić strijeljana je kao 'narodni neprijatelj'
» Salman Rushdi uboden na predavanju u NY
Page 1 of 1