Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
inače srati da nisu svi imigranti teroristi je kao tvrditi da igrati ruski rulet nije imbecilno jer nije u svakoj rupi metak
2015-08-06
epikur37 wrote:Trpat još i još.
naučit će ljudi, jednog dana, sve je moguće
Guest- Guest
http://www.bestgore.com/murder/truck-plow-crowd-shopping-center-stockholm-sweden/
stigle slike
stigle slike
- klik:
Guest- Guest
Peglaj!Srećko wrote:http://www.bestgore.com/murder/truck-plow-crowd-shopping-center-stockholm-sweden/
stigle slike
- klik:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Švedski mediji javili su da je riječ o 39-godišnjem Uzbekistancu, simpatizeru Islamske države. On je smješten u pritvor u Stockholmu, dan nakon krvavog napada u glavnom gradu Švedske u kojemu su poginule četiri, a ozlijeđeno je 15 osoba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prokleti komunisti!!!!
deda, jel ti drago?Srećko wrote:http://www.bestgore.com/murder/truck-plow-crowd-shopping-center-stockholm-sweden/
stigle slike
- klik:
2014-12-30
Gnječ wrote:marcellus wrote:oni su iznenađeni što se ovo dogodilo. Ja sam iznenađen da se nije dogodilo ranije
ja sam iznenađen što se još nitko kamionom punim eksploziva nije zabio u cibonin toranj ili u zgradu sabora ili u bozanićevu katedralu.
Ja sam pak iznenadjen kako se nigdor ni tako zaletil va ured gradonačelnika Pule ... va tom uredu stoluje lupež kojemu Ćaća i Todor moru samo šegrti biti.
Stribor-
2015-09-22
provocator wrote:Prokleti komunisti!!!!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:oni su iznenađeni što se ovo dogodilo. Ja sam iznenađen da se nije dogodilo ranije
ja sam iznenađen što se još nitko kamionom punim eksploziva nije zabio u cibonin toranj ili u zgradu sabora ili u bozanićevu katedralu.
ja sam iznenađen što se ti još nisi samoubio
Ne more ar takov stvor triba najprvo' imati samosvist iliti imati spoznaju o samomu sebi. ''Mislim, dakle jesam!'' Gnječ je na razini .... na razini .... ovaaaaj ..... hm .... on uobće ni na nikoj razini. Morda je bacil (iliti bakterija).
Stribor-
2015-09-22
veber wrote:deda, jel ti drago?Srećko wrote:http://www.bestgore.com/murder/truck-plow-crowd-shopping-center-stockholm-sweden/
stigle slike
meni svejedno, drago je možda ovima koji zagovaraju još trpanja, ili onima koji su za transformaciju homogenih nacijonalnih država
uostalom mediji vam redovito serviraju slike djece iz sirije, afrike... kako bi kod vas izazvali empatiju
nema ništa loše u tome da za promjenu vidiš kako izgledaju pregaženi plavokosi šveđani
čak i kaja može iskusiti empatiju, među slikama je i ona zgnječenog psa
Guest- Guest
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medju-stradalima-u-stokholmu-nema-drzavljana-bih/170407146
Šta ti znači biti dobro i pravovremeno informiran...
Šta ti znači biti dobro i pravovremeno informiran...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pronađena i neutralisana eksplozivna naprava u Oslu, osumnjičeni uhapšen
Eksplozivna naprava pronađena je na veoma prometnoj stanici podzemne željeznice u Oslu, ali je naprava neutralisana, a osumnjičeni priveden.
Policijski zvaničnik Vidar Pedersen potvrdio je da je naprava pronađena kasno sinoć i da su bili evakuisani obližnji barovi i restorani.
U policijskom saopštenju se ističe da je naprava deaktivirana, ali nisu objavljeni detalji o osumnjičenom niti drugi detalji o napravi.
Naprava je pronađena na ulici ispred podzemne stanice Gronland.
U Norveškoj je pojačan stepen bezbjednosti nakon što je u susjednoj Švedskoj izvršen napad kamionom u kojem su poginule četiri, a povrijeđeno 15 osoba.
Eksplozivna naprava pronađena je na veoma prometnoj stanici podzemne željeznice u Oslu, ali je naprava neutralisana, a osumnjičeni priveden.
Policijski zvaničnik Vidar Pedersen potvrdio je da je naprava pronađena kasno sinoć i da su bili evakuisani obližnji barovi i restorani.
U policijskom saopštenju se ističe da je naprava deaktivirana, ali nisu objavljeni detalji o osumnjičenom niti drugi detalji o napravi.
Naprava je pronađena na ulici ispred podzemne stanice Gronland.
U Norveškoj je pojačan stepen bezbjednosti nakon što je u susjednoj Švedskoj izvršen napad kamionom u kojem su poginule četiri, a povrijeđeno 15 osoba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» U napadu na kršćane u Egiptu najmanje 23 osobe ubijene, deseci ozlijeđenih
» Teretni voz u Bugarskoj iskočio iz šina, poginule najmanje četiri osobe
» TERORISTIČKA UZBUNA U STOCKHOLMU
» Kamion se zaletio u Njemačkoj opet
» U napadu na kršćane u Egiptu najmanje 23 osobe ubijene, deseci ozlijeđenih
» Teretni voz u Bugarskoj iskočio iz šina, poginule najmanje četiri osobe
» TERORISTIČKA UZBUNA U STOCKHOLMU
» Kamion se zaletio u Njemačkoj opet
Page 4 of 4