Ne,europske prijestolnice ne trebaju svijetliti u ruskim bojama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ne,europske prijestolnice ne trebaju svijetliti u ruskim bojama
http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-strucnjaka-rusi-lazu-u-napadu-na-siriju-koristen-ubojiti-plin-sarin/961740.aspx
Rusi ( i Bjelorusi ) su Njemački neprijatelji ...nisu poželjni kao radna snaga u Njemačkoj.
Trpaj muje a onda kad im se napuni onda lipo neki pokolj.
Rusi ( i Bjelorusi ) su Njemački neprijatelji ...nisu poželjni kao radna snaga u Njemačkoj.
Trpaj muje a onda kad im se napuni onda lipo neki pokolj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš sam gad , dobro su me psihijatri procijenili inteligentan puno ...znaci kad ocu nešto to okrecem u svoju korist.
RUSI I BJELORUSI KAO I SVE CLANICE U RUSKOM VOJNOM SAVEZU SU OTVORENI NEPRIJATELJI NJEMAČKE ....dakle nema trpačine tima jer su nepoželjni i neprijateljski element.
Trpaj mujama a kad se natrpa onda i njima ide bomba u metro.
MAŠALA.
RUSI I BJELORUSI KAO I SVE CLANICE U RUSKOM VOJNOM SAVEZU SU OTVORENI NEPRIJATELJI NJEMAČKE ....dakle nema trpačine tima jer su nepoželjni i neprijateljski element.
Trpaj mujama a kad se natrpa onda i njima ide bomba u metro.
MAŠALA.
2014-04-11
Natrpana je i Rusija..ovaj musliman je od Putina dobio papire a onda je 15 rusa pretvorio u mljeveno meso a nekoliko desetaka invalidi.. racunaj da ih 20_30% u moskvi pa
Guest- Guest
Yoda hebeš Rusiju ...Njemačku treba shebat oni su srce kapitalizma.
2014-04-11
Netreba nikoju zemlju sjebat..ali ako idemo ruga se lonac loncu oba suplja
Guest- Guest
Ali ako se Njem, Rusija, Svedska, Frqncuska, Brit zele trpati mujagama... A onda TRPAJ
Guest- Guest
ti si se ruga kada su takvi što se raznose po metropolama, američkim TOWovima pržili sirijske tenkove. žrtve po evropi i aziji su kolateralna šteta politike podrške takvim po BI.Pinochet wrote:..ali ako idemo ruga se lonac loncu oba suplja
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Njemačku ...Njemačka kreira eu zakone i svi se po njoj povode ...treba ih shebat tj kapitalizam tamo.Pinochet wrote:Netreba nikoju zemlju sjebat..ali ako idemo ruga se lonac loncu oba suplja
I dovest nacional socijalizam.
Rusi , Bjelorusi i sve zemlje u ruskom vojnom savezu su neprijatelji , nepalimo im svijece i to je poruka šta mislimo o njima ...onda trpamo mujama i onda ide napad u metrou u Njemačkoj il tako nešto tj neki jaci napad.
2014-04-11
Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DRegoč wrote:Rusija nije imala kolonije.Pinochet wrote:Pa donekle tekst i nije los. Ok ima dosta sranja ali uzrok teroristickih napada u francuskoj i britwniji i rusiji je isti. Rusija i frwncuska i britanija su imali kolonije i sada su natrpani muslimanima kao jeftinom radnom snagom iz svojih kolonija koji se usput osvecuju radi ,em kolonijalizma, radi neoliberalnog kapitalizma i radi bombardiranja muslimana. Btw ovoga terorista je Putin uveza i dao mu papire...20_30% muslimana ima Moskva...TRPaJ
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DRegoč wrote:Rusija nije imala kolonije.Pinochet wrote:Pa donekle tekst i nije los. Ok ima dosta sranja ali uzrok teroristickih napada u francuskoj i britwniji i rusiji je isti. Rusija i frwncuska i britanija su imali kolonije i sada su natrpani muslimanima kao jeftinom radnom snagom iz svojih kolonija koji se usput osvecuju radi ,em kolonijalizma, radi neoliberalnog kapitalizma i radi bombardiranja muslimana. Btw ovoga terorista je Putin uveza i dao mu papire...20_30% muslimana ima Moskva...TRPaJ
To su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.
Ma nije govno, nego se kuja posrala. Kad nam ruje deru kožu s leđa, mi ćemo se busat u prsa semantičkim sofizmima.Regoč wrote:Oh_Femder wrote:Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DRegoč wrote:Rusija nije imala kolonije.Pinochet wrote:Pa donekle tekst i nije los. Ok ima dosta sranja ali uzrok teroristickih napada u francuskoj i britwniji i rusiji je isti. Rusija i frwncuska i britanija su imali kolonije i sada su natrpani muslimanima kao jeftinom radnom snagom iz svojih kolonija koji se usput osvecuju radi ,em kolonijalizma, radi neoliberalnog kapitalizma i radi bombardiranja muslimana. Btw ovoga terorista je Putin uveza i dao mu papire...20_30% muslimana ima Moskva...TRPaJTo su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ma nije govno, nego se kuja posrala. Kad nam ruje deru kožu s leđa, mi ćemo se busat u prsa semantičkim sofizmima.Regoč wrote:Oh_Femder wrote:Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DRegoč wrote:Rusija nije imala kolonije.Pinochet wrote:Pa donekle tekst i nije los. Ok ima dosta sranja ali uzrok teroristickih napada u francuskoj i britwniji i rusiji je isti. Rusija i frwncuska i britanija su imali kolonije i sada su natrpani muslimanima kao jeftinom radnom snagom iz svojih kolonija koji se usput osvecuju radi ,em kolonijalizma, radi neoliberalnog kapitalizma i radi bombardiranja muslimana. Btw ovoga terorista je Putin uveza i dao mu papire...20_30% muslimana ima Moskva...TRPaJTo su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.
Nećemo jer to nije semantika, nego stvarna razlika. Ako ćeš takav diskrus uvesti, danas je Eunija američka kolonija, a mi smo (moja omiljena kvalifikacija) američki vazal.
Zapadna Njemačka je bila de facto pod američkom okupacijom, a istočna pod ruskom. Dakle logički slijedi da se u istočnoj nije ništa lošije živjelo nego u zapadnoj. Jel' tako? Tako je! Nemreš tu protiv logike ;PRegoč wrote:Oh_Femder wrote:Ma nije govno, nego se kuja posrala. Kad nam ruje deru kožu s leđa, mi ćemo se busat u prsa semantičkim sofizmima.Regoč wrote:Oh_Femder wrote:Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DRegoč wrote:
Rusija nije imala kolonije.To su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.Nećemo jer to nije semantika, nego stvarna razlika. Ako ćeš takav diskrus uvesti, danas je Eunija američka kolonija, a mi smo (moja omiljena kvalifikacija) američki vazal.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Zapadna Njemačka je bila de facto pod američkom okupacijom, a istočna pod ruskom. Dakle logički slijedi da se u istočnoj nije ništa lošije živjelo nego u zapadnoj. Jel' tako? Tako je! Nemreš tu protiv logike ;PRegoč wrote:Oh_Femder wrote:Ma nije govno, nego se kuja posrala. Kad nam ruje deru kožu s leđa, mi ćemo se busat u prsa semantičkim sofizmima.Regoč wrote:Oh_Femder wrote:
Istočna Njemačka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva, Estonija...you name it...oaze blagostanja koje su parazitirale i živjele na račun Velikog Bharata :DTo su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.Nećemo jer to nije semantika, nego stvarna razlika. Ako ćeš takav diskrus uvesti, danas je Eunija američka kolonija, a mi smo (moja omiljena kvalifikacija) američki vazal.
Ako ovo nije ironija (a po onom ;P bih rekal da bi trebala biti), onda je glupo. Naravno da je na Zapadu bil višji standard, ali to i dalje ne mienja činjenicu da je Njemačka pod okupacijom, a Eunija američki vazal ili kolonija, štogod ti bilo draže reći.
Ma kakva crna ironija, ozbiljno ko velike boginje. Kao što je ozbiljno i da su Rusi pljačkali rudna i ina bogatstva Istočne Njemačke, Poljske, Bugarske, Mađarske, Latvije, Litve, Estonije..., ali što je u cijeloj priči bitno je da te države ipak greškom slučajno ne nazovemo kolonijama, nego vazalima. Jer razlika je, mislim ono, de-rastična!Regoč wrote:Oh_Femder wrote:Zapadna Njemačka je bila de facto pod američkom okupacijom, a istočna pod ruskom. Dakle logički slijedi da se u istočnoj nije ništa lošije živjelo nego u zapadnoj. Jel' tako? Tako je! Nemreš tu protiv logike ;PRegoč wrote:Oh_Femder wrote:Ma nije govno, nego se kuja posrala. Kad nam ruje deru kožu s leđa, mi ćemo se busat u prsa semantičkim sofizmima.Regoč wrote:To su savezničke zemlje socijalističke demokracije. No, ironiju na stranu, to su vazalne države, ne kolonije. Budimo precizni da ne unosimo zbrku s pojmovima.Nećemo jer to nije semantika, nego stvarna razlika. Ako ćeš takav diskrus uvesti, danas je Eunija američka kolonija, a mi smo (moja omiljena kvalifikacija) američki vazal.Ako ovo nije ironija (a po onom ;P bih rekal da bi trebala biti), onda je glupo. Naravno da je na Zapadu bil višji standard, ali to i dalje ne mienja činjenicu da je Njemačka pod okupacijom, a Eunija američki vazal ili kolonija, štogod ti bilo draže reći.
2016-11-08
Potpune glupsoti, tekst idiota Petra je podrška al nusri i kanibalima, tew politici koja se vodi u siriji i koja je dovela do seobe naroda, zapravo politika u siriji je svoj cilj i imala preseljenje levanta u evropu, ali no tebi to teško idePinochet wrote:Natrpana je i Rusija..ovaj musliman je od Putina dobio papire a onda je 15 rusa pretvorio u mljeveno meso a nekoliko desetaka invalidi.. racunaj da ih 20_30% u moskvi pa
Kermit-
2014-04-17
Stošić je malo zesca Papčina..vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-europske-prijestolnice-ne-trebaju-svijetliti-u-ruskim-bojama/961555.aspx
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''HDZ-ovka: Rijeci ne trebaju vrbe jer je malo Srba. Možda trebaju u Dalmaciji''
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Janša za priznanje Jeruzalema kao prijestolnice Izraela
» Vukovarski toranj u bojama Ukrajine
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Janša za priznanje Jeruzalema kao prijestolnice Izraela
» Vukovarski toranj u bojama Ukrajine
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
Page 2 of 2