Kip Gospe od Loreta visok 17 metara
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kip Gospe od Loreta visok 17 metara
Dobro nije baš da je tema religija ...više eto ja nemam pojma pa tek sad skužija di je taj Loreto zašto gospa od Loreta , koja je panorama s tog brda , koliko je to zracne udaljenosti plus ima i škola za vojne pilote tamo , zaštitnica zrakoplovaca.
Uglavnom ....zanimljivo ....s obzirom da je i meni pari ko da je šempijan al šempijan je on moj kuaz ...odlicna ideja.
Uglavnom ....zanimljivo ....s obzirom da je i meni pari ko da je šempijan al šempijan je on moj kuaz ...odlicna ideja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro je ovo kako god okreneš ...i onako je ta Ancona luka di ideš brodom ...bija sam x puta u njoj.
Ovo je par kilometara ispod ....Loreto ...turizam , povezivanje regija ....
Ovo je par kilometara ispod ....Loreto ...turizam , povezivanje regija ....
2014-04-11
Sad će je stvarno vidjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nema nikakve antene ...ima okolo dovoljno uzvisina.
Ima 184 km nasuprot Loreta .....turizam ovo ono ....ok to je njima i svetkovina pa ono ....no uglavnom Petrina kao lud , ma lud je moj kuaz.
Ja vidim Venezia 100km zračne linije i sve do Padova i niže bez binocolo kanoćal ili durbin, sočivo kako kažu komšije ali samo kad je ful vedro i nema izmaglica na moru vidim i zvonik u Venezia. Sa kanoćalon bi vidija i švicarce kako se jebu na Alpama.
Guest- Guest
Ja sam jednom sjedio na balkonu u Zagrebu i pio pivo, dok je u isto vrijeme u Los Angelosu bilo sunčano.
crvenkasti-
2014-04-17
A dobro to tamo je baš jedno nasuprot drugoga ...ovdje se vidi s Kozjaka ( brdo poviše Kaštela ) kad je lipo vrime....ono u daljini vidiš kopno.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nema nikakve antene ...ima okolo dovoljno uzvisina.
Ima 184 km nasuprot Loreta .....turizam ovo ono ....ok to je njima i svetkovina pa ono ....no uglavnom Petrina kao lud , ma lud je moj kuaz.
Ja vidim Venezia 100km zračne linije i sve do Padova i niže bez binocolo kanoćal ili durbin, sočivo kako kažu komšije ali samo kad je ful vedro i nema izmaglica na moru vidim i zvonik u Venezia. Sa kanoćalon bi vidija i švicarce kako se jebu na Alpama.
Ma ok uglavnom dosta sam naucija , nisam ni zna maloprije da ima taj Loreto i cila ta štorija.
Sve je to ok , povezivanje eu regija.
2014-04-11
crvenkasti wrote:Ja sam jednom sjedio na balkonu u Zagrebu i pio pivo, dok je u isto vrijeme u Los Angelosu bilo sunčano.
vidi hrvata misli da ja lažem.
Guest- Guest
Zašto naglašavaš da sam Hrvat? Oni ne mogu mislit, jel?
crvenkasti-
2014-04-17
Izgleda ko babuška ....al u biti tako izgleda i orginalni kip u Loretu ...
2014-04-11
crvenkasti wrote:Zašto naglašavaš da sam Hrvat? Oni ne mogu mislit, jel?
još nisam sreo hrvata koji misli. sretao sam hrvate koji misle da misle. ma šta da ti objašnjavam kad si hrvat. stalno pričaš da si hrvat ali još nisi pravi hrvat, pravi hrvat nikad ne pije pivo i misli kakvo je vrijeme u Los Angelesu.
Guest- Guest
Zato i vičem jer nisam ni ja još baš sto posto siguran.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam kip nazvao babuška.
Šta se mene tice dobija je nadimak.
Šta se mene tice dobija je nadimak.
2014-04-11
crvenkasti wrote:Zato i vičem jer nisam ni ja još baš sto posto siguran.
vidim da se trudiš pa kažem evo na drugom topicu si napredovao.
Guest- Guest
Inace zanimljiv taj Loreto.
Nikad cuja al eto kažu svijetcki poznato.
2014-04-11
RayMabus wrote:Inace zanimljiv taj Loreto.
kako nikad nisi čuja za Loreto kad ti je na dve tri vogade priko mora?
Guest- Guest
Pa eto nisam ...druge teme su me zanimale ...psihologija , ekonomija , duhovnost , izlaženje iz tijela . vanzemaljci , anđeli , demoni ....al ja moran svaki kuraz znat.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Inace zanimljiv taj Loreto.
kako nikad nisi čuja za Loreto kad ti je na dve tri vogade priko mora?
Nikad cuja za taj LOreto , evo sad jesam pa sam sve proucija šta gdje koliko kuda i tako.
2014-04-11
Prva stvar šta mi je pala na pamet vezano uz ovu tzv kucicu il da je mit il da su vanzemaljci svemirskim brodom i vucnim zrakama to pomicali da pojacaju religiju kod majmuna na zemlji ..al ok može bit i mit no može bit i da je prica dijelom istinita tj ovi micali neku kucu prije 8 stoljeca ...malo Rvatska malo Italija.
Netruleca tijela su njihovo dijelo ...neka vrst zamrzavanja leša pa tako ostane ...ima ih i u Istri tj da su baš tamo operirali ...tako da ništa to nije iskljuceno i da su neku kucicu prenosili vucnim zrakama vamo tamo da ispadne čudo.
Operiraju oni i danas ....
Netruleca tijela su njihovo dijelo ...neka vrst zamrzavanja leša pa tako ostane ...ima ih i u Istri tj da su baš tamo operirali ...tako da ništa to nije iskljuceno i da su neku kucicu prenosili vucnim zrakama vamo tamo da ispadne čudo.
Operiraju oni i danas ....
2014-04-11
Ljudcka vrsta je u evoluciji , bez obzira na to opet su fascinirana ta dijela , umjetnost , kultura ....ti me vanzemaljci šta zezaju ljude nezanimaju tj nisam zato ovdje ...a i svaki pojedinac se treba sam osvijestit ...živi i pusti druge da žive ....ono nezanimaju me te religije baš puno tj zanimljivo je to al dosta toga je krivo namjerno il nenamjerno prenijeto....uglavnom jer netko u nešto vjeruje njegova stvar dok god nasilu nedira druge ...sve ostalo razmoilaženja mišljenja ima komunikacija pa argumentiraj.
2014-04-11
Ima generalno gledano dvije vrste vanzemaljaca i može ih se prepoznati po ciljevima i nacinima : jedni su pno Jahve šema a drugi nisu vjernici nego cisto tehnicko potcinjavanje ...nešto kao grubi kapitalizam vs religije ....ovi šta su religije su kao ISILovci ...nema ono radit nediljom i to , Jahve zabranija ...ono teokracija šema ....ovi šta mene zanimaju su u ovoj drugoj grupi tj cisti tehnickoj ...kapitalizam i to ....zato lijepo nek im sad uđe još miljon Arapa u Njemačku jer preko Njemačke žele taj kapitalizam i model uvest na cijelu Evropu ....a eto baš nece ...tako da ja i ti Jahvini i nismo baš u sukobu.
2014-04-11
petrina malo šara po svojim kritičarima i desno i lijevoRayMabus wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» GOSPE, ŠTO JE OVO!?
» gospe ti sinjske !
» Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
» gospe ti sinjske !
» Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
Page 2 of 3