ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne mogu naći šankere i konobare, a plaćam od 5100 do 8600 kuna

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Ne mogu naći šankere i konobare, a plaćam od 5100 do 8600 kuna - Page 2 Empty Re: Ne mogu naći šankere i konobare, a plaćam od 5100 do 8600 kuna

Post by catabbath 5/4/2017, 22:51

asilovski wrote:Dajem plaće šankerima i kuharima od 5100 do 8600 kuna,

hehehe baš laže,

Normalno da laže, da daje te plaće nema šanse da bi mu pofalilo radnika. Ali prije će biti to bruto plaća za 300 sati mjesečno ili tako nekako...

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Ne mogu naći šankere i konobare, a plaćam od 5100 do 8600 kuna - Page 2 Empty Re: Ne mogu naći šankere i konobare, a plaćam od 5100 do 8600 kuna

Post by crvenkasti 5/4/2017, 22:52

Ja bih radio kad bi me netko tjerao i radio sa mnom, i kad nešto pokvarim nek je on kriv i nek on popravi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2017, 22:55

hehehe baš laže, kao i onaj Ricardo koji govori da mu kamionđije imaju plaću 10.000 a ja vidio platne liste, strašno što kod nas prolazi, otrov samo takav
a ti misliš da sve ide preko platne liste? osim toga, malo računaj koliko sati šoferi natuku u međunarodnim transportima, pa si izmnoži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 04:12

kod dalmosa svaka druga rijec lova...jebite se kad su vam zene materijalistice i vecinom sponzoruse pogotovo splicanke ...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 6/4/2017, 07:11

Noor wrote:

hehehe baš laže, kao i onaj Ricardo koji govori da mu kamionđije imaju plaću 10.000 a ja vidio platne liste, strašno što kod nas prolazi, otrov samo takav
a ti misliš da sve ide preko platne liste? osim toga, malo računaj koliko sati šoferi natuku u međunarodnim transportima, pa si izmnoži.
znam šofere, mijenjaju im kamione pa tovare prikolice s robom, a sve da varaju tahografe, ljudi voze po 3 dana ko zombiji na preparatima sve da izdrže, pa to su bombe na cestama, a ako nećeš otkaz, to je hrvatski poslodavac
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 07:15

asilovski wrote:
Noor wrote:

znam šofere, mijenjaju im kamione pa tovare prikolice s robom, a sve da varaju tahografe, ljudi voze po 3 dana ko zombiji na preparatima sve da izdrže, pa to su bombe na cestama, a ako nećeš otkaz, to je hrvatski poslodavac
ovo je tocno...ali problem je u tome sto ne zele zaposliti nove vozace...pa jednom vozacu daju da dere za dva....jednom sam pitao jednog vlasnika prijevoznicke tvrtke 'zasto ne zaposli vise vozaca nego iscrpljuje ove koje ima'....on poceo nabrajati troskove,veliku konkurenciju,gubitak zarade...te rekao..'dao sam im dobru placu...jebiga i ja se moram pokrivati..pola firmi mi kasni sa placanjem..a treba servisirati vozila,kupovati nova..sve to kosta...a nisam rockfeller'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 07:27

vuksadinare wrote:kod dalmosa svaka druga rijec lova...jebite se kad su vam zene materijalistice i vecinom sponzoruse pogotovo splicanke ...
Naletio na jednu takvu splicanku ...šok ....odheba je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 07:32

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:kod dalmosa svaka druga rijec lova...jebite se kad su vam zene materijalistice i vecinom sponzoruse pogotovo splicanke ...
iskreno..stvarno nema u hrvatskoj vecih sponzorusa i ljubiteljica materijalnog od splicanki i dalmatinki..ne svi ali dobra vecina..ja jesam dalmos porijeklom..ali brate mili kad god dođem doli..svaka druga rijec..pare..novac...muski dio dalmatinaca i nisu bas toliki materijalisti..ali zenske..nije ni cudo sto se onda morajun upustati u nevaljale stvari kad su na pozicijama..trebas kupiti brdo vestidi,dobar auto,skijanje...hrpu pica na rivi...frizure..sve kosta..a jos dodaj djecu..nije lako
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 07:39

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
iskreno..stvarno nema u hrvatskoj vecih sponzorusa i ljubiteljica materijalnog od splicanki i dalmatinki..ne svi ali dobra vecina..ja jesam dalmos porijeklom..ali brate mili kad god dođem doli..svaka druga rijec..pare..novac...muski dio dalmatinaca i nisu bas toliki materijalisti..ali zenske..nije ni cudo sto se onda morajun upustati u nevaljale stvari kad su na pozicijama..trebas kupiti brdo vestidi,dobar auto,skijanje...hrpu pica na rivi...frizure..sve kosta..a jos dodaj djecu..nije lako
Pricaj mi malo o tome ...zato se nisam ni oženija ...da san tija kurvu otiša bi u javnu kucu....ma dovest neku iz Afrike samo da te gleda ko osobu a ne kroz materiju , pari da se udaje za moj auto i moje nekretnine a ne mene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 07:46

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Pricaj mi malo o tome ...zato se nisam ni oženija ...da san tija kurvu otiša bi u javnu kucu....ma dovest neku iz Afrike samo da te gleda ko osobu a ne kroz materiju , pari da se udaje za moj auto i moje nekretnine  a ne mene.
tradicija sinko...recimo moja baba sa materine strane nije bas dobro bila prihvatila mog oca kad se zenio sa mojom materom koji ej bio iz prosjecne radnicke obitelji..stari ej radio kao obican radnik placa ono nit dobra nit losa ali svejedno..nije bio bar sef...nije isao makar na faks...no kad su on i stara otisli u nizozemsku i kad je poceo zarađivati...e onda se i baba promjenila pa pocela ga hvaliti..auto,kuca...pomogne i meni sinko.evo zet nam napravija novi krov,kupio frezu....jbg
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 07:48

zato i ona poslovica..'posten jeben'...nije ni cudo da onda ovje ima mulje,nelegalnog bogacenja..jednostavno pritisak..ako nemas niko si i nista..i pusti price neka je posten i slicno...ako nemas i bogu si tezak pa bio ne znam kako posten
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 07:49

vuksadinare wrote:
tradicija sinko...recimo moja baba sa materine strane nije bas dobro bila prihvatila mog oca kad se zenio sa mojom materom koji ej bio iz prosjecne radnicke obitelji..stari ej radio kao obican radnik placa ono nit dobra nit losa ali svejedno..nije bio bar sef...nije isao makar na faks...no kad su on i stara otisli u nizozemsku i kad je poceo zarađivati...e onda se i baba promjenila pa pocela ga hvaliti..auto,kuca...pomogne i meni sinko.evo zet nam napravija novi krov,kupio frezu....jbg
E to je bilo prije isto ka šta je prije bio patrijah pa više nije ...sad te tako samo na sekundu pogleda kroz lovu i odma pedalu dobiva jer to nema smisla ženit jer si u matrijahu pa ti može dat rastavu braka a grize na lovu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 07:56

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
E to je bilo prije isto ka šta je prije bio patrijah pa više nije ...sad te tako samo na sekundu pogleda kroz lovu i odma pedalu dobiva jer to nema smisla ženit jer si u matrijahu pa ti može dat rastavu braka a grize na lovu.
..na zalost ljudi se zbog toga da se nekom svide upustaju u necasne radnje.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:00

Ma brige me za ljude ..o svom poslu ...ja kad nešto vidim samo blokada ...nece mene žensko hebavat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:04

Imam skoro 38 godina mene te stvari ljubav , brak , kreiranje obitelji i potomstva više nezanimaju , ima kad se to treba napravit a nije jer svi mi nešto pametuju a nisu u pravu jer odlucujem i ja pa ako ja necu nema Boga da ceš mi ti prodat pricu a vidim iz aviona da neštima tj nije ispravna .....matrijahalnu imperiju sam uništio samo ona to još nezna , sad uništavam kapitalizam.

SVIMA CU SE NAPIT KRVI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:13

Eto im sad , nemogu nac radnu snagu , nema ljudi , krahirao natalitet u cijeloj Evropi koja je kapitalizam i matrijahalna imperija.

Tiš mene zahebavat ? Aj lipi moj digni place ljudima il uvezi robove sezonski za kikiriki pa se bogati dok tako isto netko neuveze neke isilovce s Kosova pa kad se raznese bilo gdje na hrvatskoj rivijeri pošto je to jedna turisticka destinacija svi turisti ovo masovno zaobiđu.

A PUŠI KURAZ ONO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:15

Regija zapadnog Balkana je između 2010. i 2016. otvorila dodatnih 300.000 radnih mjesta, što predstavlja sveukupno povećanje zaposlenosti od oko šest posto.
To je dobra vijest, ali se stopa povećanja zaposlenosti treba ubrzati da bi se ostvario veći utjecaj na veliku nezaposlenost i široko-rasprostranjenu neaktivnost. To navodi novi izvještaj "Trendovi na tržištu rada zapadnog Balkana u 2017." kojeg su danas objavili Svjetska banka i Institut za međunarodne ekonomske studije iz Beča.

Izradu ovog izvještaja omogućila je do sada prva baza podataka koja daje jednostavan pristup podacima o regionalnom tržištu rada na zapadnom Balkanu. Ona osigurava da se prvi put izračunaju agregatni indikatori tržišta rada za šest zemalja zapadnog Balkana i da se izvrši direktno međusobno poređenje šest zemalja zapadnog Balkana, kao i odabranim zemljama EU.

Novi izvještaj pokazuje da se nezaposlenost u regiji smanjila, ali ostaje prevelika sa 21 posto radne snage.
Stopa nezaposlenosti daje procjenu broja ljudi koji žele raditi i aktivno traže posao, dok je neaktivnost šira mjera ljudi koji su ekonomski neaktivni zbog niza razloga. Četrdeset posto stanovništva radno-aktivne dobi je neaktivno – što je mnogo veća stopa nego u uporedivim zemljama EU, pri čemu je neaktivnost naročito velika među ženama i manje obrazovanima.

Prema izvještaju, nedavni oporavak zaposlenosti je, na iznenađenje, bio u korist starijih radnika. To se dijelom objašnjava demografijom, obzirom da broj radnika iz starosne grupe 55-64 godine sveukupno značajno raste. Zaposlenost ove grupe se povećala za preko 20 posto u većini zemalja
. Oporavak zaposlenosti je isto išao u korist visoko obrazovanih.

https://www.klix.ba/biznis/posao/zaposlenost-na-zapadnom-balkanu-od-2010-porasla-sest-posto/170404099

Znaci da ništa nediraš u svih šest zemalja zapadnog Balkana ce padat nezaposlenost za 1% godišnje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 6/4/2017, 08:22

catabbath wrote:

hehehe baš laže,

Normalno da laže, da daje te plaće nema šanse da bi mu pofalilo radnika. Ali prije će biti to bruto plaća za 300 sati mjesečno ili tako nekako...
do prije dvije godine su se pravdali da je takvo tržište radne snage,zašto bi on platio radnika 8 tisuća ako ga može dobiti za 4?I ok.
Ali što je sada,sad nema više tog tržišta,nestalo?To tržište u koje su se toliko kleli veli da za đabe nema ni kod stare babe i da mu neće više crnčiti od jutra do sutra za golo badava.Đenja.Nek si radi sam ili nek zatvori i ne radi konkurenciju nekom drugom koji razmišlja i posluje ozbiljno.
Ili si uveze šiptare sa bokserom u džepu pa kad tog zajebe,problemi.
Seronja plaća 10 tisuća eura mjesečno najma i gomila najskuplje pile i apartmane ali za radnika nema pa nema,veli košta me sve toliko da nemam više za nepotrebne stvari.E pa cvilite sada.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:23

Nijemci se upravo zakacili s Rusima tj pokazali im šta misle o njima , nisu upalili zastavu na brandeburškim vratima , u prevodu nepoželjni ste dakle i Bjelorusi isto ...krahirao im natalitet jer kapitalizam jede svoju djecu i to se vec sad zna da im je iducih 20 godina tako dakle do 2037 sigurno ....treba im 300 tisuca radne snage svake godine i to samo Njemačka a di je Austrija , Danska i drugi....ima brajo da usisaju ovu radnu snagu s Balkana koja valja i oce radit dok receš KEKS.

Last edited by RayMabus on 6/4/2017, 08:24; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 08:24

vili40 wrote:
catabbath wrote:

hehehe baš laže,

do prije dvije godine su se pravdali da je takvo tržište radne snage,zašto bi on platio radnika 8 tisuća ako ga može dobiti za 4?I ok.
Ali što je sada,sad nema više tog tržišta,nestalo?To tržište u koje su se toliko kleli veli da za đabe nema ni kod stare babe i da mu neće više crnčiti od jutra do sutra za golo badava.Đenja.Nek si radi sam ili nek zatvori i ne radi konkurenciju nekom drugom koji razmišlja i posluje ozbiljno.
Seronja plaća 10 tisuća eura mjesečno najma i gomila najskuplje pile i apartmane ali za radnika nema pa nema,veli košta me sve toliko da nemam više za nepotrebne stvari.E pa cvilite sada.
...kurac ce on sipca i bosanca zaposlit..cakija odmah radi.radije nece otvoriti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 08:26

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:
...kurac ce on sipca i bosanca zaposlit..cakija odmah radi.radije nece otvoriti...
Varaš se :

PONUDA ZA SEZONSKO ZAPOŠLJAVANJE ZA 2017.

Za sezonu 2017. Grupacija Jadranka potražuje čak 600 sezonskih radnika i to u segmentima domaćinstva, kuhinje i servisa na radnim mjestima konobara, kuhara/pomoćnog kuhara i spremačica te u segmentu trgovine, proizvodnje i transporta, najviše na radnim mjestima prodavača/pomoćnih prodavača.
Pored ugovorene naknade za rad, sezonskim zaposlenicima osigurani su i smještaj i obroci (bez umanjivanja plate). Troškovi sanitarnog pregleda i prevoza također se refundiraju.
Zato, ako želite biti dio tima prepoznatljivog po izvrsnosti i ispunjavate uslove za rad u Hrvatskoj, pošaljite nam svoju molbu sa biografijom na e-mail adresu zaposljavanje@jadranka.hr ODMAH, a najkasnije do 28. februara 2017. godine.

Za dodatne informacije obratite se na niže navedene kontakte:
Jadranka d.d. – Kadrovska služba/Odjel za zapošljavanje
Dražica 1, 51 550 Mali Lošinj, Republika Hrvatska
T: +385 51 661 136; +385 51 661 133
E: zaposljavanje@jadranka.hr
Web: www.jadranka.hr

https://www.klix.ba/vijesti/regija/grupacija-jadranka-trazi-sezonske-radnike/170209069

KLik.ba .....bosanski portal ....eto to ti je to , odobre kvote i ovi zakonski traže radnu snagu okolo ko da su isti državljani hr.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics