ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Američka vojska je uvjerena da ljudi imaju 6. čulo

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Američka vojska je uvjerena da ljudi imaju 6. čulo - Page 2 Empty Re: Američka vojska je uvjerena da ljudi imaju 6. čulo

Post by RayMabus 5/4/2017, 12:51

Nije to nikakva sposobnost mozga nego duše pricaju preko slika ....sad se ti inkarniraš al se inkarniraš samo s 10% , ovih 90% ti je vani , uglavnom uvijek bude oko tijela tj prati te.

Znaci sad ja kažem : Tko je zapalio žito ? ...i imam deset ljudi koje poredam u krug oko sebe i samo gledam slike i odakle mi dolaze ....kad vidim smjer samo se okrenem put toga.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Američka vojska je uvjerena da ljudi imaju 6. čulo - Page 2 Empty Re: Američka vojska je uvjerena da ljudi imaju 6. čulo

Post by RayMabus 5/4/2017, 13:07

Imate dvije stvari tu koje detektirate tj preko kojih dvije duše razgovaraju : prva vam je frekvencija , znaci netko tko je uzrujan ima drugu frekvenciju od nekog tko je opušten a druga stvar su vam bolje , kombinacija boja je slika , tako stvaraju koncepte.

Znaci nemožete citat misli nagaznoj mini i znat da je tu preko toga kad ona neodašilje ništa tako ...mora bit duša tamo ( koja je obicno oko tijela tj prati inkarnirani dio ) ....e sad ako se tu puca teško ceš se skoncentirati na to ...znaci možeš jedino ono da je mirno , tišina a mrak je i sad te zanima ima li itko ispred tebe pa direkt ILI ...drugi agent izađe iz tijela i ode iza njihovih linija i onda taj agent prenosi podatke tebi tj vama koji krecete u napad ili imate izvršiti neku operaciju na terenu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics