Donna se igrala sa mojim reketom i ona je dobila prvi set
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Donna se igrala sa mojim reketom i ona je dobila prvi set
Bio sam u monte karlu po službenoj dužnosti jer su me zvali radi nekakvih nemira. To sam riješio u roku od odmah jer s mlađom vojskom imam godine iskustva i zato nema problema. Ostalo mi je vremena da malo se muvam po monte karlu kojeg poznam kao svoj džep pa su me pozvali neki parti gdje je došla i naša tenisačica. Moram reći da uživo izgleda još bolje nego na tv-u, a kao što znate imao sam žena ne znam im ni broj.
Odmah sam je skužio u dušu. Pozvao sam je da odigramo partiju tenisa na što se ona nasmijala i prihvatila.
Dao sam joj moj reket koji nosim uvijek sa sobom, loptice su bile pri ruci njenoj tako da smo mogli započeti igru.
Igrali smo prijateljski tako da smo igrali samo 1 set, al naravno išlo je to do 7 puta u prvom setu i ona je bila zadovoljna jer je dobila, a ja isto jer je ona bila zadovoljna pošto sam sportski tip.
Pohvalila me i rekla mi je da bi mogao igrati u Miamiju na što sam ja rekao da ja igram po cijelom svijetu i doviđenja.
Odmah sam je skužio u dušu. Pozvao sam je da odigramo partiju tenisa na što se ona nasmijala i prihvatila.
Dao sam joj moj reket koji nosim uvijek sa sobom, loptice su bile pri ruci njenoj tako da smo mogli započeti igru.
Igrali smo prijateljski tako da smo igrali samo 1 set, al naravno išlo je to do 7 puta u prvom setu i ona je bila zadovoljna jer je dobila, a ja isto jer je ona bila zadovoljna pošto sam sportski tip.
Pohvalila me i rekla mi je da bi mogao igrati u Miamiju na što sam ja rekao da ja igram po cijelom svijetu i doviđenja.
Satnik- Posts : 2
2017-04-04
Re: Donna se igrala sa mojim reketom i ona je dobila prvi set
Evo pogodite ko je to.
Satnik- Posts : 2
2017-04-04
demo sad već pomalo pretjeruješ
bafalo wrote:demo sad već pomalo pretjeruješ
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:demo sad već pomalo pretjeruješ
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:demo sad već pomalo pretjeruješ
Guest- Guest
Similar topics
» Putovanje kroz vrijeme u mojim privanim porukama.
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
» 21 godinu nije igrala košarkaška reprezentacija u Splitu
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Immigrato somalo entra in sala parto a Roma e tenta di stuprare una donna in travaglio
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
» 21 godinu nije igrala košarkaška reprezentacija u Splitu
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Immigrato somalo entra in sala parto a Roma e tenta di stuprare una donna in travaglio
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1