ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zoroastrijanci

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Zoroastrijanci - Page 2 Empty Re: Zoroastrijanci

Post by Kermit 6/9/2015, 20:21

abraham wrote:
asilovski wrote:
abraham wrote:Svi ovi tekstovi o toboznjem pokrstavanju, te prelasku na neke stare religije su samo u svrhu pranja mozga. Trenutno se vodi bjesomucna proizbjeglicka kampanja. Traze se dobre strane cijele operacije. te ekonomija ce zivnuti(???????), te preci ce na krscanstvo(???????) itd... tko god postavi ikakovo pitanje je jebeni islamofob, fasist, rasist itd. Bilo kako bilo ali ispod povrsine kuha. Ljudi postaju svjesni da se ne radi o 100 000 ili 200 000 izbjeglica. Radi se o milijunima a domicilna mladez nema posla. Bore se protiv jeftine EU radne snage koja radi za kikiriki i sada dolazi jos i ovo. Neke ce drzave morati podizati kredite da izdrzavaju izbjeglica. Zalosno, jako zalosno.
Iako je dosta toga točno u ovome što si rekao, iz teksta se ne vidi bilo kakva intencija ka tome, odnosno senzibiliziranju Europe, osim toga jačanje Zoroastrizma je dobro kako god se okrene, iako da je ta vjera autentična kurdska sumnjam, to je perzijska vjera...
Tekst je samo dijelic u mozaiku brutalnog pranja mozga  zadnji tjedan.
Ma stoji da postoji ogromna mašina pranja mozga, defamacija, etiketiranja, ali ovo mi nije baš to...stvar je u tome da elite i oni koji odlučuju znaju da dolazi val od par desetaka mil. emigranata (upravo ono što je rekao Orban prije neki dan) a da je jedina destinacija Evropa, uzmi samo kamapnju protiv Mađara i Orbana, opća pljuvačina, zovi ih odvratni Huni, fašisti, nacisti, ksenofobi, rasisti, zlikovci, maltene ispada da su ih oni otjerali, strašna zamjena teza...

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 6/9/2015, 20:22

dobro, madjare i treba malo, one nase osjecke:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 6/9/2015, 20:23

Opet skrećemo sa teme.

O ovome o čemu vi sada divanite,imamo u zadnjih dana 30-tak tema.

Mene zanima da li islam doživljava masovni otpad svojih vjernika?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by omni 6/9/2015, 20:26

albatros wrote:Opet skrećemo sa teme.

O ovome o čemu vi sada divanite,imamo u zadnjih dana 30-tak tema.

Mene zanima da li islam doživljava masovni otpad svojih vjernika?
Ja sumnjam u to. Indoktrinacija je tu kompletna i temeljita. Jedino sto je ovdje sad u potpunosti zasjala islamska dvolicnost ali je slabo koji od ovih izbjeglica vidi ili ne zeli da vidi.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 6/9/2015, 20:29

U Bosni se svi odricu islama zadnjih godina. Eno onaj ruzni, pr;javi, kako se zove, Emir Nemanja. Ako to nije trend ne znam sto jest. Parsto novih dzamija ne treba uzeti u obzir,one su nako, bezveze.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by abraham 6/9/2015, 20:35

dijagram wrote:U Bosni se svi odricu islama zadnjih godina. Eno onaj ruzni, pr;javi, kako se zove, Emir Nemanja. Ako to nije trend ne znam sto jest. Parsto novih dzamija ne treba uzeti u obzir,one su nako, bezveze.
Da, ono par tisuca dobrovoljaca u Isisu iz Francuske, Britanije ili par stotina iz BiH. Izolirani incidenti.
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kermit 6/9/2015, 20:38

dijagram wrote:dobro, madjare i treba malo, one nase osjecke:)
👅
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 6/9/2015, 20:40

asilovski wrote:
dijagram wrote:dobro, madjare i treba malo, one nase osjecke:)
👅
jes ziv asko, ne daj se, ni alkoholu ni ruznim zenama, oca im ocinjeg:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 6/9/2015, 20:42

abraham wrote:
dijagram wrote:U Bosni se svi odricu islama zadnjih godina. Eno onaj ruzni, pr;javi, kako se zove, Emir Nemanja. Ako to nije trend ne znam sto jest. Parsto novih dzamija ne treba uzeti u obzir,one su nako, bezveze.
Da, ono par tisuca dobrovoljaca u Isisu iz Francuske, Britanije ili par stotina iz BiH. Izolirani incidenti.
Imamo i mi svoje, onaj Miralem postao Mirando, a onaj drugi cak si i prezime izabrao i to neko Njemacko.
Prica se da je i epikur bio Muhamed a sad ko fol moj imenjak, otud antagonizmi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 6/9/2015, 20:43

Bosna je drugo.

BIH još nisu upoznale pravo lice islama. Odnosno nisu živjele pod islamističkom vlašću,a čak je i turska bila poluislamski razvodnjena država.

U BIH se muslimani drže svoje vjere više iz tradicije,nego zbog neke velike privrženosti islamu,slično kako su se Srbi držali pravioslavlja u doba bivše Juge. Ono slavili su slavu,ali ih 90% nije uopće išlo u crkvu.

Ja pričam o zemljama gdje su muslimani zbog svakog neposluha na udaru strogih šerijatskih zakona.

U BIH nitko preljubnicu neće kamenovati,niti pijanog hasu izbičevati zbog alkohola,tako da oni i ne dolaze u priliku razmišljati da ostave islam.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2015, 20:47

Kad sa mvidio naslov,odmah sam mislio Longijevo neko "čedo"...dakle,stara poborana baka sapuce na jastuku..na svu srecu guta pripremljeno... pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 6/9/2015, 20:48

albatros wrote:
Bosna je drugo.

BIH još nisu upoznale pravo lice islama. Odnosno nisu živjele pod islamističkom vlašću,a čak je i turska bila poluislamski razvodnjena država.

U BIH se muslimani drže svoje vjere više iz tradicije,nego zbog neke velike privrženosti islamu,slično kako su se Srbi držali pravioslavlja u doba bivše Juge. Ono slavili su slavu,ali ih 90% nije uopće išlo u crkvu.

Ja pričam o zemljama gdje su muslimani zbog svakog neposluha na udaru strogih šerijatskih zakona.

U BIH nitko preljubnicu neće kamenovati,niti pijanog hasu izbičevati zbog alkohola,tako da oni i ne dolaze u priliku razmišljati da ostave islam.
Srecom nam je jos uvijek vaznije kakve su bosanske mujage nego ovi iz raznih pripizdina. Ne daj boze da ovi drugi postanu prioritetniji.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2015, 20:49

albatros wrote:

Ma daj,bosanci su prakticni,pitat ce:Koja je to,da i mi malo umocimo.. jocolor ..No dobro,bosanci su preuzeli,bilo poislamljeni,bilo ne,puno mentalnog sklopa od Turaka..no sve je to daleko od serijatskog islama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 6/9/2015, 20:53

bogomdani wrote:
albatros wrote:

Ma daj,bosanci su prakticni,pitat ce:Koja je to,da i mi malo umocimo.. jocolor ..No dobro,bosanci su preuzeli,bilo poislamljeni,bilo ne,puno mentalnog sklopa od Turaka..no sve je to daleko od serijatskog islama..
 Pa o tome i govorim i zato pitam za muslimane u islamskim državama.

I zanima me koliko njih odlazi iz islama. 

Mnogi pametni muslimani već ondje počinju se propitkivati je li islam religija koja propagira dobro,ali ondje to ne smiju glasno reći.

Zato smatram da je moje pitanje koliko ih prelazi na kršćanstvo iz osobnog uvjerenja i prosvijetljenja ,u potpunosti na mjestu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2015, 20:55

albatros wrote:
bogomdani wrote:
albatros wrote:

Pa o tome i govorim i zato pitam za muslimane u islamskim državama.

Mnogi pametni muslimani već ondje počinju se propitkivati je li islam religija koja propagira dobro,ali ondje to ne smiju glasno reći.

Zato smatram da je moje pitanje koliko ih prelazi na kršćanstvo iz osobnog uvjerenja i prosvijetljenja ,u potpunosti na mjestu.
Da Jastrebe,no taj prijelaz b bio bolji ako se obavi tamo na njihovom..i na stranu religiju,prevelika masa likova gilja put europe unoseci disbalans,a to je ono maksimalno pozitivno sto mogu reci..17 milijuna nezaposljenih je u Europi,prije ovog izbjeglickog thrillera koji je poceo...i onda nije mi jasno kako netko moze pricati da primjer Svabiji treba radnika,kad ih ima viska i u europi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 6/9/2015, 20:56

Pa mogli bi se i mi vratiti korijenima: Odin, Zeus, Ares, Perun itd...
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2015, 21:18

oni su trazili brutalne zrtve..kako sa tim?? Srbe na zrtvenike?? pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 6/9/2015, 21:32

albatros wrote: Pa o tome i govorim i zato pitam za muslimane u islamskim državama.

U islamskim zemljama iz islama ne odlazi nitko, budući da se u većini islamskih zemalja konvertiranje smatra zločinom blasfemije protiv Allaha i kažnjivo je zatvorom, oduzimanjem imovine i drugim teškim kaznama, pa čak i smrću.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by gargamel0101 6/9/2015, 21:32

bogomdani wrote:oni su trazili brutalne zrtve..kako sa tim?? Srbe na zrtvenike?? pirat
Pa evo imigranata. Žrtava ko u priči za 1000 godina.:D
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2015, 21:33

gargamel0101 wrote:
bogomdani wrote:oni su trazili brutalne zrtve..kako sa tim?? Srbe na zrtvenike?? pirat
Pa evo imigranata. Žrtava ko u priči za 1000 godina.:D
ne se bas mislim..sve svaliti na Zeusa,Odina i ekipu,i napraviti raspasoj... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 6/9/2015, 21:39

r_nevjesta wrote:
albatros wrote: Pa o tome i govorim i zato pitam za muslimane u islamskim državama.

U islamskim zemljama iz islama ne odlazi nitko, budući da se u većini islamskih zemalja konvertiranje smatra zločinom blasfemije protiv Allaha i kažnjivo je zatvorom, oduzimanjem imovine i drugim teškim kaznama, pa čak i smrću.
Smrću prije svega.

Po šerijatskom pravu dozvoljeno je ubiti čovjeka u tri slučaja (ubojstvo,preljub i napuštanje islama).
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top