Japanci u svetištu posvećuju goleme čelične penise
Page 1 of 1
Japanci u svetištu posvećuju goleme čelične penise
A kaj drugo da radiš, kad imaš najmanjeg na svijetu, nego da se kurčiš velikim čeličnim dildom ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Japanci u svetištu posvećuju goleme čelične penise
Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
Jesi kad vidio crnkinju s bijelcem? Ja jesam, ali daleko rjeđe.
Jesi kad vidio crnca s azijatkinjom? No problem.
Jesi kad vidio crnkinju s azijatom? Samo na nekim fotkama. Uživo....nikad
Oh_Femder wrote:Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
... and the point is?
Oh_Femder wrote:Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
Ti bordela vidio nisi... :)
Guest- Guest
ne skačeš s 10 metara u vodu do kolinakic wrote:Oh_Femder wrote:Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
... and the point is?
ne može ni ruska banka začepiti dug agrokora
Last edited by mutava baštarda on 3/4/2017, 19:36; edited 2 times in total
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
treba ti crtat?kic wrote:Oh_Femder wrote:Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
... and the point is?
2016-11-08
Čemu? ;Pkolerik wrote:Oh_Femder wrote:Jesi kad vidio bijelkinju s crncem? Sigurno jesi.kic wrote:ti si malo ugrožen?
Ti bordela vidio nisi... :)
2016-11-08
pa ne znaš postaviti silogizam, jer iz ovog se može zaključit recimo kako crnkinje nisu poželjne drugim rasama, kao što su poželjne azijatkinje i bjelkinje :)
falus je podzemni nepriznati bog u mnogim kulturama..
Koji: Barbara, Celarent, Darii...?kic wrote:
pa ne znaš postaviti silogizam, jer iz ovog se može zaključit recimo kako crnkinje nisu poželjne drugim rasama, kao što su poželjne azijatkinje i bjelkinje :)
2016-11-08
kolerik wrote:On mozda, Japanci svakako. :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Koji: Barbara, Celarent, Darii...?kic wrote:
wow, much obrazovan, very clever
Ako je tebi srednjoškolska logika 'much obrazovan'...kic wrote:wow, much obrazovan, very cleverOh_Femder wrote:Koji: Barbara, Celarent, Darii...?kic wrote:
2016-11-08
dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
The Shinto Kanamara Matsuri "Festival of the Steel Phallus") is held each spring at the Kanayama Shrine in Kawasaki, Japan. The exact dates vary: the main festivities fall on the first Sunday in April. The phallus, as the central theme of the event, is reflected in illustrations, candy, carved vegetables, decorations, and a mikoshi parade.
The Kanamara Matsuri is centered on a local penis-venerating shrine. The legend being that a jealous sharp-toothed demon hid inside the vagina of a young woman the demon fell in love with and bit off penises of two young men on their wedding nights. After that the woman sought help from a blacksmith, who fashioned an iron phallus to break the demon's teeth, which led to the enshrinement of the item.[7] This legend in Ainu language was published as "The Island of Women" by Basil Hall Chamberlain.
The Kanayama Shrine was popular among prostitutes who wished to pray for protection from sexually transmitted infections.
It is also said the shrine offers divine protections for business prosperity, and for the clan's prosperity; and for easy delivery, marriage, and married-couple harmony.
The festival started in 1969. Today, the festival has become something of a tourist attraction and is used to raise money for HIV research.
The Shinto Kanamara Matsuri "Festival of the Steel Phallus") is held each spring at the Kanayama Shrine in Kawasaki, Japan. The exact dates vary: the main festivities fall on the first Sunday in April. The phallus, as the central theme of the event, is reflected in illustrations, candy, carved vegetables, decorations, and a mikoshi parade.
The Kanamara Matsuri is centered on a local penis-venerating shrine. The legend being that a jealous sharp-toothed demon hid inside the vagina of a young woman the demon fell in love with and bit off penises of two young men on their wedding nights. After that the woman sought help from a blacksmith, who fashioned an iron phallus to break the demon's teeth, which led to the enshrinement of the item.[7] This legend in Ainu language was published as "The Island of Women" by Basil Hall Chamberlain.
The Kanayama Shrine was popular among prostitutes who wished to pray for protection from sexually transmitted infections.
It is also said the shrine offers divine protections for business prosperity, and for the clan's prosperity; and for easy delivery, marriage, and married-couple harmony.
The festival started in 1969. Today, the festival has become something of a tourist attraction and is used to raise money for HIV research.
Guest- Guest
Tko tebi drma lanac?Gnječ wrote:dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Tko tebi drma lanac?Gnječ wrote:dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
niko ne drma lanac sve je u redu htjedoh reći da se rugaš japancima a niste jako daleko od japana barem u poeziji evo nekoliko hrvatskih haiku stihova već kad smo na kurčevoj temi ili na temi od kurca kako kome paše može i milokliz i uspravnik you name it. ali imaš festival kurčeva i u Grčkoj zove se Burani tako da valjda i grci imaju neku mižeriju od kurca jebiga jesu sirotinja.
https://www.vice.com/en_us/article/tirnavos-burani-greece-penis-festival-photos-876
bećarac je vrsta japanske haiku poezije:
Idem šorom nosim tuš kabinu al sam jak u pičku materinu ,
Mene moja punica ne voli a ni punac
zaboli me kurac,
U mog strica osam kobasica
Sedam przi osmu strina drzi ,
Bradu brijem
a brkove sučem.
Tesko onoj kojoj ga zavučem ,
Mala moja kada bi mi dala I ti bi se donatorom zvala ,
Imam kitu najvecu na svitu
Sa njom cure razvijaju pitu.
Da je meni pičke i slanine, nikad ne bi siš'o sa planine.
Popela se žaba na banderu (2x)
Češe picu o trofaznu žicu
(jadna žaba)
Guest- Guest
Tko smo ti to 'mi'? Mi Gibsonoljupci, ili mi Hobiti, ili mi egzistencijalni kvantifikatori..., ne kužim :PGnječ wrote:niko ne drma lanac sve je u redu htjedoh reći da se rugaš japancima a niste jako daleko od japanaOh_Femder wrote:Tko tebi drma lanac?Gnječ wrote:dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Tko smo ti to 'mi'? Mi Gibsonoljupci, ili mi Hobiti, ili mi egzistencijalni kvantifikatori..., ne kužim :PGnječ wrote:niko ne drma lanac sve je u redu htjedoh reći da se rugaš japancima a niste jako daleko od japanaOh_Femder wrote:Tko tebi drma lanac?Gnječ wrote:dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
ponekad imam osjećaj da sam na forumu samo ja i 25 altera jednog forumaša. ono, kao da razgovaram sa 25 ljudi a ustvari razgovaram samo s jednom osobom. čudan osjećaj ono baš bih volio virnut u ip adrese da se razuvjerim ili uvjerim.
no nebitno ajmo mi dalje tuđim kurcem mlatit po koprivama...
Guest- Guest
Ne vara te osjećaj. Tih svih ostalih 25 forumaša su tvoja vlastita alter ega ;) Svijet je tebi tvoja predodžba, ali je naša volja what really counts. Frka nastaje tek kad ti se svi ti glasovi počnu istovremeno javljati Zato, uživaj ti nama samo u svom solipsizmu....dok još možeš. Posle je, bre, dockanGnječ wrote:ponekad imam osjećaj da sam na forumu samo ja i 25 altera jednog forumaša. ono, kao da razgovaram sa 25 ljudi a ustvari razgovaram samo s jednom osobom. čudan osjećaj ono baš bih volio virnut u ip adrese da se razuvjerim ili uvjerim.Oh_Femder wrote:Tko smo ti to 'mi'? Mi Gibsonoljupci, ili mi Hobiti, ili mi egzistencijalni kvantifikatori..., ne kužim :PGnječ wrote:niko ne drma lanac sve je u redu htjedoh reći da se rugaš japancima a niste jako daleko od japanaOh_Femder wrote:Tko tebi drma lanac?Gnječ wrote:dajte završite više tih 4 razreda osnovne škole pa aboriđini su za vas doktori nauka i nobelovci.
no nebitno ajmo mi dalje tuđim kurcem mlatit po koprivama...
2016-11-08
Similar topics
» Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
» KAKO ĆE SE GRADITI PELJEŠKI MOST Napravljeni su testovi na vjetar od 250 km/h, u morsko dno će se zabijati čelične cijevi dužine 124 metra
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» MOJE DUHOVNO PUTOVANJE BOKOM KOTORSKOM Naša popularna pjevačica Danijela Martinović o vjerskom iskustvu u poznatom svetištu
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» KAKO ĆE SE GRADITI PELJEŠKI MOST Napravljeni su testovi na vjetar od 250 km/h, u morsko dno će se zabijati čelične cijevi dužine 124 metra
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» MOJE DUHOVNO PUTOVANJE BOKOM KOTORSKOM Naša popularna pjevačica Danijela Martinović o vjerskom iskustvu u poznatom svetištu
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
Page 1 of 1