PA ZAUSTAVITE ME VIŠE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: PA ZAUSTAVITE ME VIŠE
šlag na tortu sada, ponuda za danas i sutra
venezia-avellino 1x
inter-sampdoria 1
celta-las palmas oba daju gol i 3+ i pobjeda celte
wolverhampton-nottingham oba daju gol
excelsior-utrecht oba daju gol
betis-villareal - villareal daje gol
venezia-avellino 1x
inter-sampdoria 1
Guest- Guest
Ovo padaš, prevaro...mocni majmun wrote:celta-las palmas oba daju gol i 3+ i pobjeda celte
Guest- Guest
naravno da nisam promašio, to je revijalna utakmica i bit će golova ko u priči, jedino je pitanje hoće li celta pobijediti, a svakako bi trebala.fridrih_niche wrote:Ovo padaš, prevaro...mocni majmun wrote:celta-las palmas oba daju gol i 3+ i pobjeda celte
Guest- Guest
ono kad su igrale repke je bila zajebancija, stavio sam sve parove što sam igrao na listiću obrnuto, to mi je donjelo sreću.kic wrote:
a ne more sad za svaku prognozu tema.
Guest- Guest
sam sebe si izdominirao što si mi ovo kontrirao. ovo je bila najlakša prognoza.fridrih_niche wrote:Ovo padaš, prevaro...mocni majmun wrote:celta-las palmas oba daju gol i 3+ i pobjeda celte
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
pogledaj malo sažetke i kako je sampdoria zabila gol za 1-1, ofsajdčinaZiil Los Dii ! wrote:Da .osim sto je inter izgubio
i tu se utakmica prelomila na toj sudačkoj pogreški, inače inter je to trebao dobit i po igri po svemu
Guest- Guest
prvu ti možemo progledati kroz prste jer su svi znali da će biti x, ove kvote od 1.10 ti ne idu baš najbolje možda ovdje bude više sreće.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kladionice ce naravno to uvaziti i promijeniti dobitni tip u 1mocni majmun wrote:pogledaj malo sažetke i kako je sampdoria zabila gol za 1-1, ofsajdčinaZiil Los Dii ! wrote:Da .osim sto je inter izgubio
i tu se utakmica prelomila na toj sudačkoj pogreški, inače inter je to trebao dobit i po igri po svemu
Svaka čast, pogodija si zrno...mocni majmun wrote:sam sebe si izdominirao što si mi ovo kontrirao. ovo je bila najlakša prognoza.fridrih_niche wrote:Ovo padaš, prevaro...mocni majmun wrote:celta-las palmas oba daju gol i 3+ i pobjeda celte
Sad obrisi acc, ako imaš obraza...
;)
Guest- Guest
di ste miševi, skidam, a uopće nisu zicerimocni majmun wrote:šlag na tortu sada, ponuda za danas i sutra
venezia-avellino 1x
inter-sampdoria 1
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Kladionice ce naravno to uvaziti i promijeniti dobitni tip u 1mocni majmun wrote:pogledaj malo sažetke i kako je sampdoria zabila gol za 1-1, ofsajdčinaZiil Los Dii ! wrote:Da .osim sto je inter izgubio
darth_vader-
2014-04-17
A Inter i Nottingham se ne računaju? Autobaniraj se prevaro.mocni majmun wrote:di ste miševi, skidam, a uopće nisu zicerimocni majmun wrote:šlag na tortu sada, ponuda za danas i sutra
venezia-avellino 1x
inter-sampdoria 1
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zaustavite ovu glupost?
» Zaustavite Reuters!
» Zaustavite Reuters!
» ZAUSTAVITE FACEBOOK' JE GROTESKA
» Zaustavite ovog piromana dok je još vrijeme!
» Zaustavite Reuters!
» Zaustavite Reuters!
» ZAUSTAVITE FACEBOOK' JE GROTESKA
» Zaustavite ovog piromana dok je još vrijeme!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2