Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru
Ni prije 10-11 godina nisam pratio ovaj glupi show, u 2015. tek neću. Ista stvar s Farmom, a o srpskim Parovima... Haha, taj show je nadmašio sve svjetske standarde ako su se samo naslovi i članci na portalima pročitali.
Guest- Guest
Fénix wrote:Ni prije 10-11 godina nisam pratio ovaj glupi show, u 2015. tek neću. Ista stvar s Farmom, a o srpskim Parovima... Haha, taj show je nadmašio sve svjetske standarde ako su se samo naslovi i članci na portalima pročitali.
A ono...primitivizam, krkanluk i balkanluk...u svoj svojoj najsirovijoj i najdegutantnijoj izvedbi...nešto nezamislivo ikome tko ima ikakve ostatke integriteta ljudskog bića u sebi...
darth_vader-
2014-04-17
Evo povodom teme pogledah neki klip na youtube o ovim parovima ili kako vec. Ne krecem se u velikim krugovima ljudi pa se pitam koliko je ovakvih degenerika na svijetu? Ako ih je desetina onda je covjecanstvo u velikom problemu.
omni-
2014-04-12
ne kužim...ja se parim kad mi se hoće a ovi sirotani imaju alat i misle da ga moraju poderat jer su uključene kamere....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Stara fora ali "poslije jebanja nema kajanja". EDIT: sad sam pogledao snimak, seksa skoro pa nema u pravom smislu, metroseksualac joj uvalio prstenjaka, više izgledaju kao 2 lezbe :)
Last edited by dawson on 7/9/2015, 10:09; edited 2 times in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Stara fora ali "poslije jebanja nema kajanja". EDIT: sad sam pogledao snimak, seksa skoro pa nema u pravom smislu, metroseksualac joj uvalio prstenjaka, više izgledaju kao 2 lezbe :)
Tony Soprano-
2015-08-15
http://www.index.hr/black/clanak/majka-stefani-banic-moja-se-kci-nema-zbog-cega-kajati/840448.aspx
Vasići: "Stefani je uličarka"
A što se Stefani tiče, više se ne kaje, a ona i Ervin i drugu su noć proveli zajedno u krevetu. Veliki Brat dao je i svoj doprinos sigurnom seksu u kući pa je pozvao Ervina u ispovjedaonicu i poklonio mu kondom. No, Ervin je već bio spreman pa je priznao da je sa sobom u kuću ponio nekoliko kondoma.
Stefanin otac- Moliću krunicu za nju. Tko zna jeli moja kći uopće.
Vasići: "Stefani je uličarka"
A što se Stefani tiče, više se ne kaje, a ona i Ervin i drugu su noć proveli zajedno u krevetu. Veliki Brat dao je i svoj doprinos sigurnom seksu u kući pa je pozvao Ervina u ispovjedaonicu i poklonio mu kondom. No, Ervin je već bio spreman pa je priznao da je sa sobom u kuću ponio nekoliko kondoma.
Stefanin otac- Moliću krunicu za nju. Tko zna jeli moja kći uopće.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://www.jutarnji.hr/video--ervin-i-stefani-ponovno-se-poseksali--a-onda-i-posvadali--ovo-se-vise-nece-ponoviti--ti-si-za-mene-proslost--/1411848/
ERVIN I STEFANI PONOVNO SE POSEKSALI, A ONDA I POSVAĐALI 'Ovo se više neće ponoviti, ti si za mene prošlost!'
--------------------------------------
Stefani za precjednicu. Maća postaje uzor omladinkama
širom lijepe naše.
Cili Split, ćaća i mater ponosni na nju.
ERVIN I STEFANI PONOVNO SE POSEKSALI, A ONDA I POSVAĐALI 'Ovo se više neće ponoviti, ti si za mene prošlost!'
--------------------------------------
Stefani za precjednicu. Maća postaje uzor omladinkama
širom lijepe naše.
Cili Split, ćaća i mater ponosni na nju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kic wrote:previšemebolikurac.jpg
dobra fotka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jebiga stoka je rogata al sam moro bacit komentar http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/big-brother-tvornica-yu-stereotipa-hrvati-su-lake-zene-srbi-nasilnici-muskarcine-bosanci-fina-raja-828168
Nisi komentirao Rome? Koje svi mediji hvale kao najnormalnije i najkulturnije u kući... to je valjda neki pokušaj izmjene stereotipa koji vladaju.marcellus wrote:jebiga stoka je rogata al sam moro bacit komentar
Inače ovakvih poluljudi, kakvi su u showu je nekih 10-15% među građanima. Tako da eto odgovora za koga je emisija skrojena.
Slično kao što su kladionice u pravilu u siromašnijim četvrtima, u elitnoj gradskoj četvrti ih nema, jer oni koji tamo žive u njih ne zalaze.
Guest- Guest
nisam gledao big brother pa ni ne zam da su tamo romi. Komentiram koncept. Biti najkulturniji u BB kući jasno može i cigo, nije to problem. Jasno da će uzet kulturne cige da ne ispadne da su rasisti i govna. A ne radi se ni o "Borbi protiv stereotipa", ako si pročitao tekst. Radi se o tome zašto hrvate vide kako vide. Emisija je skrojena za mlađe teenagere.
Nisam ni ja gledao, komentiram po naslovima iz novina i portala, svi hvale Rome, tj. cijela obitelj je tamo je tamo, roditelji i dva feminizirana, modno osviještena, gej sina, kao jedine kulturne i civilizirane stanare. Ovaj BigBrother je čini se freakshow u ondosu na one prijašnjemarcellus wrote:nisam gledao big brother pa ni ne zam da su tamo romi. Komentiram koncept. Biti najkulturniji u BB kući jasno može i cigo, nije to problem. Jasno da će uzet kulturne cige da ne ispadne da su rasisti i govna. A ne radi se ni o "Borbi protiv stereotipa", ako si pročitao tekst. Radi se o tome zašto hrvate vide kako vide. Emisija je skrojena za mlađe teenagere.
Guest- Guest
pa nemoj po naslovu, pročitaj članak. Ja ne komentiram BB kao takav, već koncept tih emisija kao (ne)kulturni fenomen našeg vremena.
vise je zanimljiv fenomen recikliranja, o bg brotheru je sve vec receno, ali zasto ponavljaju te stvari, pa i farmu, a vidio sam i kolo srece na rtlu cini mi se, potpuna bezidejnost svijeta televizije.
kako misliš nekulturni fenomen? po tebi ti ljudi nisu normalni i ne postoje?marcellus wrote:pa nemoj po naslovu, pročitaj članak. Ja ne komentiram BB kao takav, već koncept tih emisija kao (ne)kulturni fenomen našeg vremena.
takvi čine 10-15% nacije, to što bi ih ti gurnuo pod tepih i sakrio ne mjenja ništa
također i tvoj argument da će se zaglupiti ili oštetiti dječiji mozag kredanjem retardiranih ljudi na televiziji ravan je onom da će djeca biti nasilna i agresivna ukoliko gledaju akcijske filmove pune ubojstava
šupalj argument, koji je već odavno diskvalificiran
televizija ne može nikog učiniti glupim, a tako niti pametnim, no možeš ju kriviti ako ti je nakon toga lakše prihvatiti da oko tebe postoje glupi ljudi
Guest- Guest
ne radi se o pripadnicima iste rase niti istog staležaStarhemberg wrote:
Guest- Guest
tv program se radi za prosječnog gledatelja, za one koji su većina, kako bi se reklamnim prilozima, ubačenim između programa, utjecalo na što veći broj potencijalnih kupacakic wrote:vise je zanimljiv fenomen recikliranja, o bg brotheru je sve vec receno, ali zasto ponavljaju te stvari, pa i farmu, a vidio sam i kolo srece na rtlu cini mi se, potpuna bezidejnost svijeta televizije.
Guest- Guest
svejedno, da možemo slušati melos kakvog pastira iz 1 stoljeća, ni njegova lirika ne bi bila impozantnaStarhemberg wrote:Radi se o medijima.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Prvi srpski respirator za 30 dana
» prvi put nakon 794 godine...
» AI twiteraš nakon dva dana shvatio što su Židovi
» 60 imigranata nakon 20 dana lutanja stiglo u Goražde
» Prvi srpski respirator za 30 dana
» prvi put nakon 794 godine...
» AI twiteraš nakon dva dana shvatio što su Židovi
» 60 imigranata nakon 20 dana lutanja stiglo u Goražde
Page 2 of 3