ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru - Page 2 Empty Re: Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru

Post by Guest 6/9/2015, 22:06

Ni prije 10-11 godina nisam pratio ovaj glupi show, u 2015. tek neću. Ista stvar s Farmom, a o srpskim Parovima... Haha, taj show je nadmašio sve svjetske standarde ako su se samo naslovi i članci na portalima pročitali. :^0

Guest
Guest

Back to top Go down

Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru - Page 2 Empty Re: Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru

Post by darth_vader 7/9/2015, 00:35

Fénix wrote:Ni prije 10-11 godina nisam pratio ovaj glupi show, u 2015. tek neću. Ista stvar s Farmom, a o srpskim Parovima... Haha, taj show je nadmašio sve svjetske standarde ako su se samo naslovi i članci na portalima pročitali. :^0

A ono...primitivizam, krkanluk i balkanluk...u svoj svojoj najsirovijoj i najdegutantnijoj izvedbi...nešto nezamislivo ikome tko ima ikakve ostatke integriteta ljudskog bića u sebi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by omni 7/9/2015, 09:35

Evo povodom teme pogledah neki klip na youtube o ovim parovima ili kako vec. Ne krecem se u velikim krugovima ljudi pa se pitam koliko je ovakvih degenerika na svijetu? Ako ih je desetina onda je covjecanstvo u velikom problemu.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by v_vlado 7/9/2015, 09:50

ne kužim...ja se parim kad mi se hoće a ovi sirotani imaju alat i misle da ga moraju poderat jer su uključene kamere....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by catabbath 7/9/2015, 10:03

Stara fora ali "poslije jebanja nema kajanja". EDIT: sad sam pogledao snimak, seksa skoro pa nema u pravom smislu, metroseksualac joj uvalio prstenjaka, više izgledaju kao 2 lezbe :)

Last edited by dawson on 7/9/2015, 10:09; edited 2 times in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 7/9/2015, 10:11

dawson wrote:Stara fora ali "poslije jebanja nema kajanja". EDIT: sad sam pogledao snimak, seksa skoro pa nema u pravom smislu, metroseksualac joj uvalio prstenjaka, više izgledaju kao 2 lezbe :)
:bless
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/9/2015, 11:54

http://www.index.hr/black/clanak/majka-stefani-banic-moja-se-kci-nema-zbog-cega-kajati/840448.aspx
Vasići: "Stefani je uličarka"
A što se Stefani tiče, više se ne kaje, a ona i Ervin i drugu su noć proveli zajedno u krevetu. Veliki Brat dao je i svoj doprinos sigurnom seksu u kući pa je pozvao Ervina u ispovjedaonicu i poklonio mu kondom. No, Ervin je već bio spreman pa je priznao da je sa sobom u kuću ponio nekoliko kondoma.

Stefanin otac- Moliću krunicu za nju. Tko zna jeli moja kći uopće.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 8/9/2015, 17:14

http://www.jutarnji.hr/video--ervin-i-stefani-ponovno-se-poseksali--a-onda-i-posvadali--ovo-se-vise-nece-ponoviti--ti-si-za-mene-proslost--/1411848/
ERVIN I STEFANI PONOVNO SE POSEKSALI, A ONDA I POSVAĐALI 'Ovo se više neće ponoviti, ti si za mene prošlost!'
--------------------------------------

Stefani za precjednicu. Maća postaje uzor omladinkama

širom lijepe naše.

Cili Split, ćaća i mater ponosni na nju.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2015, 17:23

kic wrote:previšemebolikurac.jpg

dobra fotka
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2015, 17:24

jebiga stoka je rogata al sam moro bacit komentar http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/big-brother-tvornica-yu-stereotipa-hrvati-su-lake-zene-srbi-nasilnici-muskarcine-bosanci-fina-raja-828168

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 17:35

marcellus wrote:jebiga stoka je rogata al sam moro bacit komentar
Nisi komentirao Rome? Koje svi mediji hvale kao najnormalnije i najkulturnije u kući... to je valjda neki pokušaj izmjene stereotipa koji vladaju.

Inače ovakvih poluljudi, kakvi su u showu je nekih 10-15% među građanima. Tako da eto odgovora za koga je emisija skrojena.
Slično kao što su kladionice u pravilu u siromašnijim četvrtima, u elitnoj gradskoj četvrti ih nema, jer oni koji tamo žive u njih ne zalaze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2015, 17:40

nisam gledao big brother pa ni ne zam da su tamo romi. Komentiram koncept. Biti najkulturniji u BB kući jasno može i cigo, nije to problem. Jasno da će uzet kulturne cige da ne ispadne da su rasisti i govna. A ne radi se ni o "Borbi protiv stereotipa", ako si pročitao tekst. Radi se o tome zašto hrvate vide kako vide. Emisija je skrojena za mlađe teenagere.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 17:51

marcellus wrote:nisam gledao big brother pa ni ne zam da su tamo romi. Komentiram koncept. Biti najkulturniji u BB kući jasno može i cigo, nije to problem. Jasno da će uzet kulturne cige da ne ispadne da su rasisti i govna. A ne radi se ni o "Borbi protiv stereotipa", ako si pročitao tekst. Radi se o tome zašto hrvate vide kako vide. Emisija je skrojena za mlađe teenagere.
Nisam ni ja gledao, komentiram po naslovima iz novina i portala, svi hvale Rome, tj. cijela obitelj je tamo je tamo, roditelji i dva feminizirana, modno osviještena, gej sina, kao jedine kulturne i civilizirane stanare. Ovaj BigBrother je čini se freakshow u ondosu na one prijašnje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2015, 17:53

pa nemoj po naslovu, pročitaj članak. Ja ne komentiram BB kao takav, već koncept tih emisija kao (ne)kulturni fenomen našeg vremena.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 8/9/2015, 18:05

vise je zanimljiv fenomen recikliranja, o bg brotheru je sve vec receno, ali zasto ponavljaju te stvari, pa i farmu, a vidio sam i kolo srece na rtlu cini mi se, potpuna bezidejnost svijeta televizije.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:19

marcellus wrote:pa nemoj po naslovu, pročitaj članak. Ja ne komentiram BB kao takav, već koncept tih emisija kao (ne)kulturni fenomen našeg vremena.
kako misliš nekulturni fenomen? po tebi ti ljudi nisu normalni i ne postoje?
takvi čine 10-15% nacije, to što bi ih ti gurnuo pod tepih i sakrio ne mjenja ništa

također i tvoj argument da će se zaglupiti ili oštetiti dječiji mozag kredanjem retardiranih ljudi na televiziji ravan je onom da će djeca biti nasilna i agresivna ukoliko gledaju akcijske filmove pune ubojstava

šupalj argument, koji je već odavno diskvalificiran

televizija ne može nikog učiniti glupim, a tako niti pametnim, no možeš ju kriviti ako ti je nakon toga lakše prihvatiti da oko tebe postoje glupi ljudi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:19

Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru - Page 2 11090327_1423833814595030_17726951690864866_n
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:21

Starhemberg wrote:
ne radi se o pripadnicima iste rase niti istog staleža
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:21

Radi se o medijima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:25

kic wrote:vise je zanimljiv fenomen recikliranja, o bg brotheru je sve vec receno, ali zasto ponavljaju te stvari, pa i farmu, a vidio sam i kolo srece na rtlu cini mi se, potpuna bezidejnost svijeta televizije.
tv program se radi za prosječnog gledatelja, za one koji su većina, kako bi se reklamnim prilozima, ubačenim između programa, utjecalo na što veći broj potencijalnih kupaca
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2015, 18:27

Starhemberg wrote:Radi se o medijima.
svejedno, da možemo slušati melos kakvog pastira iz 1 stoljeća, ni njegova lirika ne bi bila impozantna
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics