Bakić o Agrokoru: Rizici za Hrvatsku su manji nego što nam se prezentira u medijima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bakić o Agrokoru: Rizici za Hrvatsku su manji nego što nam se prezentira u medijima
Ni problem neg izazov, ni stečaj neg je restrukturiranje, ni pad neg je negativni rast i ostale mantre kaj se uče na seminarima za dželate.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Bakić o Agrokoru: Rizici za Hrvatsku su manji nego što nam se prezentira u medijima
Ovaj mi je najbolji! Ne mogu vjerovati da netko to ozbiljno rabi jer mi to zvuči kao "rukovodilac stada".Eva_ wrote:ni pad neg je negativni rast
Branko Grčić ga rabi, bar je rabil dok je bio u Vladi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Znam, znam, sjetila si me odmah, dežurni optimist. Pada BDP, "to smo i očekivali".
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BDP u Slavoniji 3 puta manji nego u Zg
» Imunitet Šveđana manji nego što se očekivalo
» Premeštaju proizvodnju u Niš: Troškovi i plate manji nego u Kini
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Statistika koju Milanović prešućuje: zaposlenih 55.000 manje nego na početku mandata, javni dug 100 milijardi veći, BDP 2,8% manji
» Imunitet Šveđana manji nego što se očekivalo
» Premeštaju proizvodnju u Niš: Troškovi i plate manji nego u Kini
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Statistika koju Milanović prešućuje: zaposlenih 55.000 manje nego na početku mandata, javni dug 100 milijardi veći, BDP 2,8% manji
Page 2 of 2