Američka veleposlanica osobno došla u Vladu narediti vazalima da preuzmu dugove Agrokora
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Američka veleposlanica osobno došla u Vladu narediti vazalima da preuzmu dugove Agrokora
A pitanje Agrokora nije više geopolitički problem. :)epikur37 wrote:A sad problem kaj smo u dobrim odnosima s našim američkim prijateljima i kaj smo lojalni saveznici?
:D
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Američka veleposlanica osobno došla u Vladu narediti vazalima da preuzmu dugove Agrokora
Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Trinity-
2014-04-17
Naravno da je, samo zašto opet javni novac ide za privatne dugove? Škole, bolnice, vrtići, ceste (lokalne i regionalne)... su javni interes, ne Todini privatni dugovi.Triny wrote:A pitanje Agrokora nije više geopolitički problem. :)epikur37 wrote:A sad problem kaj smo u dobrim odnosima s našim američkim prijateljima i kaj smo lojalni saveznici?
:D
Jasno, Agrokor je privatno vlasništvo.Triny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Plaćene budalaštine od bilmeza NeneTriny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Kermit-
2014-04-17
znate vise mid osta tih Amera,stvarno razmisljam d aih smrznem kaodsto je Srbija bila prije koji mjesec i Bosna isto jer je trebalo "ohladiti" vucica i izetbegovica
nego recite vi meni citam dosta cesto ovdje i vidim intelektualno uzdizanje nije nesto ovdje cijenjeno,a kamoli mudrost itd
negho gdje je Marcellus"the Malumni" i njegova uzrecica koja ga definira-> BMK
nego recite vi meni citam dosta cesto ovdje i vidim intelektualno uzdizanje nije nesto ovdje cijenjeno,a kamoli mudrost itd
negho gdje je Marcellus"the Malumni" i njegova uzrecica koja ga definira-> BMK
Guest- Guest
necus e tu previse zadrzavati nemam nikoga mudrijega od sebe previse dza komunikaciju,mozda onaj demoncek red wolf,ali on nije Bozji pretjerano,naginje previse dole
Guest- Guest
kuku lele, ostati će canjugina žena bez posla...asilovski wrote:Plaćene budalaštine od bilmeza NeneTriny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
zeko je akuzalan, kao i Crkva u HrvataPravednik wrote:necus e tu previse zadrzavati nemam nikoga mudrijega od sebe previse dza komunikaciju,mozda onaj demoncek red wolf,ali on nije Bozji pretjerano,naginje previse dole
Kermit-
2014-04-17
Neno zato iako promaši uvijek sve opet je najtraženiji micro-bit STEEM Katica za svemutava baštarda wrote:kuku lele, ostati će canjugina žena bez posla...asilovski wrote:Plaćene budalaštine od bilmeza NeneTriny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Kermit-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:kuku lele, ostati će canjugina žena bez posla...asilovski wrote:Plaćene budalaštine od bilmeza NeneTriny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Godinama je primala plaću kakvu samo mogu sanjati određeni manageri, bude se snašla. Nije ni otpremnina za baciti, sumnjam da će pristati na 50% manju plaću, ali moguće je.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
pošto se radi o privatnoj firmi znači jako sposobna menađerica. završila agronomskiSabina Spielrein wrote:mutava baštarda wrote:kuku lele, ostati će canjugina žena bez posla...asilovski wrote:Plaćene budalaštine od bilmeza NeneTriny wrote:Koje budalaštine.asilovski wrote:'Ja se bojim reći koliko sam uspješan. Ljudi ne shvaćaju da nije važno to tko je vlasnik neke tvrtke. Proziva se Todorić, ali Agrokor nije njegov, već pripada svim građanima. Agrokor otvara nova radna mjesta i stvara nove vrijednosti', istaknuo je Bakić.
Godinama je primala plaću kakvu samo mogu sanjati određeni manageri, bude se snašla. Nije ni otpremnina za baciti, sumnjam da će pristati na 50% manju plaću, ali moguće je.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Gnječ se javlja.
1. april?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/americka-veleposlanica-osobno-dosla-u-vladu-narediti-vazalima-da-preuzmu-dugove-agrokora-1013787/
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Btw, Marčelo, ti se sigurno sjećaš Agrokorova tornja, tj. Ciboninog kad se gradil tam negdje 86. ak se ne varam, za 1. april bila je fora u novinama da bu kosi i da buju namještaj morali fiksirat za pod da ne klizi. Tko je onda mogrl pomislit da bu se zaistač nakrivil.
2017-03-21
Kaj se nitko tog ne sjeća?
2017-03-21
hehehe dobro mi je to sa ismijavanjem ovoga Alvareza III i cijela te priča, međutim lik j esahranio jedan Lehman Bro. osnovan 1850.g. i koji je obrtao sredstva koja mi nećemo vidjeti niti za 500 eona
Kermit-
2014-04-17
Jesi kupila ciglicu?Eva_ wrote:Kaj se nitko tog ne sjeća?
Mogla bi se Piruška preudat.
2017-03-21
Neće, snaći će se oni. Jesi kupila ciglicu?Eva_ wrote:Mogla bi se Piruška preudat.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» američka veleposlanica objasnila sve što morate znati o Agrokoru
» Napokon: od danas imamo vladu Agrokora
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu
» Britanci hoće da preuzmu i Mladića
» Macron je protiv toga da Kinezi preuzmu luku Bar
» Napokon: od danas imamo vladu Agrokora
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu
» Britanci hoće da preuzmu i Mladića
» Macron je protiv toga da Kinezi preuzmu luku Bar
Page 3 of 5